Voor de eerste keer , hier geboekt! Snelle reactie op Onze vragen gehad!! Fijne gevoel, daarbij nadat we geboekt hebben ook aanvullende tips gehad via mail met adressen, om Onderweg met onze hondjes een overnachting te kunnen maken.

• Kennis & Vakmanschap

Snel antwoord op de vragen en afhandeling

Alles bestens

Einfache Buchung, Überschaubar… alles gut!

Top geregeld!

Super fijn geregeld en zeer duidelijk allemaal

Super goede site

Alles heel overzichtelijk,en goed beschreven. Boeking verliep handig en vlot.

• Snelheid/Levertijd N.v.t.
  • Kennis & Vakmanschap N.v.t.

Vriendelijk geholpen aan de telefoon

Ik wilde mijn reservering wijzigen. Dit had ik per mail doorgegeven , maar ik wilde snel reactie om nog om te kunnen boeken. Ik kreeg snel contact via de telefoon, maar kreeg niet direct antwoord op mijn vraag. Collega zat aan de telefoon. Na een uur weer teruggebeld en wederom geen contact gekregen met een andere collega. Toen maar zelf nieuwe reservering gemaakt. Daar kreeg ik wel snel reactie op en de omboeking was snel gedaan. Ik weet niet of hier nog extra kosten voor gerekend worden; dat zou jammer zijn, want dat is bij andere organisaties niet zo.

Snelle reactie

Bij vragen over de omgeving en faciliteiten bij een boeking binnen enkele dagen een goed antwoord gekregen.

zoals altijd geweldig

simpel boeken duidelijke uitleg en heel behulpzaam

ik ben goed geholpen

goede ervaring

Snel duidelijk. Overzichtelijke website

Ff ontdekken hoe het werkte maar toen ging het super en sympathiek! Leuk dat er gelijk hondvriendelijke suggesties gegeven worden voor de omgeving!

• Kennis & Vakmanschap N.v.t.

Heel makkelijk om hier te boeken

Heel eenvoudig om hier te boeken

• Kennis & Vakmanschap

Zeer volledige en duidelijke informatie op basis waarvan ik snel een goede keuze heb kunnen maken.

Uitstekende eerste ervaring!

Makkelijk te boeken!

Inmiddels al een aantal vakantie's via Dogsincluded geboekt en altijd naar te vredenheid!

• Kennis & Vakmanschap

Super fijn dat er zo snel wordt gereageerd en dat de website zo duidelijk is.

• Kennis & Vakmanschap

Mijn ervaring met DogsIncluded is heel goed vlug met antwoorden en duidelijk.

• Kennis & Vakmanschap

Gemak dient de mens en dier

Een heldere website zorgt er voor dat je bij je het juiste vakantie huisje terecht komt. Veel praktische tips beschikbaar over het het huisje, omgeving, je eigen wensen en die van je hond. Bij het stellen van een vraag kreeg ik gelijk een duidelijk antwoord terug via de email. Zeer tevreden over het gemak en toegankelijkheid van de website en het afhandelen van vragen.

• Kennis & Vakmanschap

Makkelijk zoeken en boeken voor hondenbezitters.

Vaak is het zoeken of een hond welkom is of niet. Op deze site heb je dat probleem niet. Ook de extra info voor de hondebezitter is vaak erg handig.

• Kennis & Vakmanschap

Meteen aangeboden gekregen wat we zochten.

Snelle reacties

Super site, duidelijk, en heel veel leuke woningen, ga hier vaker boeken.

• Kennis & Vakmanschap

De zoveelste keer bij dogs included en nog steeds tevreden!

• Kennis & Vakmanschap N.v.t.

Snel het ideale huisje gevonden

Goede zoekfilter. Ik was vooral blij dat er bij elk vakantiehuis bij vermeld stond of er een omheinde tuin was of niet. Verder wilde ik een beetje luxe qua sauna en jacuzzi. Ik had het ideale huisje in ongeveer een kwartierje gevonden. Fijn hoor!

• Kennis & Vakmanschap

Al jaren klant, snelle en makkelijke service.

Zeer snelle reactie

Zeer tevreden over service en snelle reacties

Kennemerplein 6-14

2011 MJ Haarlem

Over DogsIncluded

Zoek je een hondvriendelijke vakantiebestemming? Dan moet je bij DogsIncluded zijn! DogsIncluded is dé specialist voor reislustige baasjes die met hun hond op vakantie willen. Op de website van DogsIncluded vind je zeer veel (reis)informatie en kun je eenvoudig zoeken & boeken in een assortiment van meer dan 250.000 hondvriendelijke accommodaties. Daarnaast ontvangen klanten bij hun vakantiereservering heel veel praktische informatie voor hun vakantieverblijf (dierenartsen, hondenopvang, dierenwinkels, etc... ter plaatse)