Heel erg goed. Uitstekend al jaren een goede service

We komen al een paar jaar naar hetzelfde huisje. En het contact met jullie is uitstekend. Alles is prima geregeld en je word eventueel telefonisch ook heel goed te woord gestaan. Zo ook toen we toch een verkeerde beslissing hadden gemaakt met een ander huisje. Er werd fijn meegedacht en alles kon omgeboekt worden. Vorig jaar zijn we niet geweest omdat we voor de eerste keer opa en oma werden in de tijd dat we geboekt hadden. En ook met die annulering is alles goed verlopen. Dit jaar komen we weer en de bevestiging is alweer netjes binnen.

Top geregeld

Snel en duidelijk

Direct geholpen

Prettig om ondersteuning te krijgen, zo sta je er niet alleen voor.

Blij en verrast

Wij hebben een hondje, en ik vond het heel prettig om jullie site te vinden, zodat we snel twee doorreis hotelletjes konden vinden waar we max ook mee naar het restaurant mogen nemen. Binnen een half uur twee mooie hotels uitgezocht. Nu zorgeloos op reis.

Vraag snel beantwoord.

Snelle en vriendelijke reactie op mijn vraag!

• Kennis & Vakmanschap

Iedere keer weer zoals je hoopt dat het zal gaan

Dit is nu de derde keer, dat wij via Dogsincluded onze vakantie regelen. Ook deze keer weer snel alles probleemloos geregeld. Super!

• Kennis & Vakmanschap

Snel antwoord op onze vragen. Fijne tips voor de heen en terugweg. Tot nu toe prima!

• Snelheid/Levertijd
  • Kennis & Vakmanschap N.v.t.

Duidelijke site

Via de site van ~Dogsincluded wordt het meenemen van onze dierbare honden een stuk makkelijker.

• Kennis & Vakmanschap

Super overzichtelijk en snel te regelen

Hele prettige site, betaling makkelijk en snel te doen, is ook gelijk zichtbaar verwerkt. Helemaal top!! En als je een vraag hebt (deze keer niet), een duidelijke link. Kost weinig moeite allemaal!

uitstekend

na enkele jaren als klant nooit problemen gekend ik raad deze reisbureau ten zeerste aan

altijd super !

al jaren boeken wij onze vakantie met de hondjes bij dogsincluded.nl wij zijn supertevreden !

Kennemerplein 6-14

2011 MJ Haarlem

Over DogsIncluded

Zoek je een hondvriendelijke vakantiebestemming? Dan moet je bij DogsIncluded zijn! DogsIncluded is dé specialist voor reislustige baasjes die met hun hond op vakantie willen. Op de website van DogsIncluded vind je zeer veel (reis)informatie en kun je eenvoudig zoeken & boeken in een assortiment van meer dan 250.000 hondvriendelijke accommodaties. Daarnaast ontvangen klanten bij hun vakantiereservering heel veel praktische informatie voor hun vakantieverblijf (dierenartsen, hondenopvang, dierenwinkels, etc... ter plaatse)