Na wat gezocht te hebben tussen het enorme aanbod van huizen, een vakantiewoning gevonden die ons geschikt lijkt. Na bevestiging boeking vrijwel per omgaande alle benodigde informatie en papieren ontvangen. Top!
De snelle reacties op de E-mail met de omboeking en regelmatige statusmelding over wachten op goedkeuring van de verhuurders geeft aan de menselijke benadering aan. de klant wordt goed geholpen
Binnen een dag kreeg ik antwoord op mijn vraag. Super!
helpdesk was goed voor ons bezig, we werden prima geholpen
Ik ben heel snel verder geholpen door Dogsincluded. We hebben 3 honden die we graag willen meenemen op weekend. Ik begrijp dat het voor sommige huiseigenaars niet evident is om 3 honden toe te laten. Hoewel onze honden heel goed gehoorzamen kan ik me voorstellen dat dat niet bij elk gezin het geval is. Dogsincluded heeft meteen contact opgenomen met de eigenaar, dit besproken en ons ook meteen op de hoogte gebracht van het goede nieuws. Alle communicatie verliep via mail en was heel helder en duidelijk. We zijn heel tevreden over hoe het verlopen is en kijken enorm uit naar het weekendje weg met onze dikke vrienden!
De website is overzichtelijk met veel maar duidelijke informatie. De reservering en bevestiging gingen vlot. De gestelde vraag tijdens de reservering werd vlot en duidelijke beantwoord.
Overzichtelijk,makkelijk boeken,staan altijd voor je klaar.
Snel gevonden wat we zochten en keurig antwoord op onze vragen.
steeds goede info en klare manier om iets op te zoeken
wij wilde een huisje boeken met meer honden dan toegelaten was .de dag erna kregen we al het goede nieuws dat het goedgekeurd was door de eigenaar en dat we het huisje moesten boeken .zo een snel antwoordt hadden we niet verwacht.wij zijn lid van een hondenschool en zullen zeker reclame maken voor jullie . jullie zijn top doe zo verder van ons krijgen jullie een dikke vette 10
Heel ruime keuze, veel extra filters mogelijk, snel en goed resultaat.
Diverse keren op vakantie geweest via Dogsincluded , ben altijd blij met de gegeven info en het gebruikersgemak van website , we hebben nooit problemen gehad , en toch gauw zo`n 7 keer geboekt.
Een gebruiksvriendelijke website
Omdat ik voor de eerste keer met de hond op vakantie wilde, ben ik bij dogsincluded terecht gekomen. De omschrijving van het huisje was duidelijk en klopte prima. Snelle en betrouwbare informatie via mail. Makkelijk te boeken.
Voor komend voorjaar hebben wij voor de 4e keer op rij iets geboekt via dogsincluded en dat zouden we natuurlijk niet gedaan hebben als het eerder niet goed was gegaan. Duidelijke website, vriendelijke en accurate service, complete reisinformatie en eerlijke prijzen.
Om een vakantie te vinden met een huisdier (onze hond Benji) is het vaak lastig. Wanneer je een leuk huisje ziet, is het meestal dat er geen huisdieren mee mogen. Dus wij ook niet!! Met dogsincluded hebben deze zorg niet meer. Heerlijk zo ontzorgd te worden. Gr Rob.
Regelmatig op de hoogte gehouden betreffende aanvraag 3e hond
Duidelijke en overzichtelijke info op de zoeksite en aangename en snelle digitale communicatie.
Ik heb al verschillende vakantie met jullie geboekt, dit jaar (2022) al tweemaal. De laatste begin september naar Zwitserland met een tussenstop. Alles is altijd perfect verlopen, dus wij gaan ervan uit dat dit ook ditmaal weer zal gebeuren. Wij zoeken nu nog uit welke tussenstop wij gaan doen. MVG Familie Fiers en Snif
Toevallig op de site van Dogsincluded beland. In een handomdraai een vakantiehuis geregeld waar 2 honden welkom zijn. Klasse!
Voor de eerste maal bij jullie geboekt en bij de vragen die ik had, in de mate van mogelijkheid, direct antwoord gekregen. Nu nog afwachten hoe het vakantiehuis zal zijn...
verder nog weinig van te zeggen aanbetaling is gedaan nu verder afwachten.
Bevestigingen en mail op vraag volgen snel
Ik ben zeer goed geholpen
Het bespaart mij een hele zoektocht naar een geschikte lokatie waar we welkom zijn met de hond. Hier zijn alle lokatie honden toegelaten
Kennemerplein 6-14
2011 MJ Haarlem
Zoek je een hondvriendelijke vakantiebestemming? Dan moet je bij DogsIncluded zijn! DogsIncluded is dé specialist voor reislustige baasjes die met hun hond op vakantie willen. Op de website van DogsIncluded vind je zeer veel (reis)informatie en kun je eenvoudig zoeken & boeken in een assortiment van meer dan 250.000 hondvriendelijke accommodaties. Daarnaast ontvangen klanten bij hun vakantiereservering heel veel praktische informatie voor hun vakantieverblijf (dierenartsen, hondenopvang, dierenwinkels, etc... ter plaatse)