super klantvriendelijk en tijdige terugkoppelingen

fijn dat ik nog vragen kon stellen, dat deze door de verhuurder beantwoord werden en tot die tijd de reservering gewoon vast stond. en dankbaar dat er goed aan de viervoeters wordt gedacht.

Netjes en correct

Wordt zeer netjes geholpen bij problemen vind ik erg fijn

• Kennis & Vakmanschap

Goede vinger aan de pols

Fijn dat jullie heel betrokken bij de boekingen zijn

Positief

...

Altijd prima en vlot

Makkelijk selecteren en informatie helder

nog nooit problemen gehad

wij hebben al een 10tal vakantie huizen geboekt en nog nooit noemenswaardige problemen gehad

Fijne organisstie, klantgerivht

Wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang, goede communicatie. Nu hopen dat het geboekte huis ook top is

• Kennis & Vakmanschap

Betaalbare vakantie en goede service.

Voor de 2de keer geboekt via DogsIncluded. Goed aanbod, duidelijke site, snelle reactie op mail of vragen. 100% Veilig boeken. Pas betalen als alles duidelijk is. Betaalbaar. Fijn aanbod voor als je een hond hebt, onze Boris is er ook blij mee ;)

• Kennis & Vakmanschap

Ons prima op hoogte gehouden en de mogelijkheid geboden om een andere keuze te maken.

Wij zijn zeer tevreden over de geleverde service.

Duidelijke site

Goede en duidelijke website

Wij kunnen altijd via dogsIncluded snel en makkelijk fijne huizen vinden waar wij met onze honden heen kunnen gaan. Met name ook de optie dat de boeking pas definitief wordt na beantwoorden van je vragen is erg fijn,

uitstekend

We hebben twee huisjes gehuurd met 2 kleine honden en het is geen probleem. Super fijn dat het kan en geen probleem is

Perfect!

Dit is nu reeds de tweede maal dat we via jullie reserveren. Het is ook deze keer heel goed verlopen!

Vlot en uitstekend geregeld

Zie boven

• Communicatie N.v.t.
  • Kennis & Vakmanschap N.v.t.

Prima communicatie en adequate, snelle reactie op een vraag.

Erg tevreden

makkelijk en overzichtelijk

Mogelijkheden/wensen makkelijk in te geven en direct een goede match kunnen maken. Fijn dat deze site bestaat want 2 honden mee op vakantie is niet overal mogelijk helaas.

• Communicatie N.v.t.

Gewoon TOP !

Houden je op de hoogte en snel met antwoorden 10 met een griffel !

• Kennis & Vakmanschap N.v.t.

Wat fijn om van tevoren zoveel informatie te krijgen. Zelfs een routebeschrijving en, veel informatie over bv losloop gebieden voor de hond, de dichtstbijzijnde dierenarts en dierenwinkel. Ik had een vraag per mail gesteld en kreeg hierop binnen een uur antwoord. Wij zijn zeer tevreden.

Prettig en snel

Zeer prettige communicatie en snelle reacties

• Kennis & Vakmanschap

Prima geholpen via de website, mooie uitvinding

Goede zoekmogelijkheid en het boekingsproces verliep zonder problemen. Binnen 2 minuten weet je waar je aan toe bent.

Perfect.

Goede en snelle service.

Tot nu toe prima

Helder aanbod van huisdiervriendelijke accommodaties, nuttige info en eenvoudig proces van reservering.

• Kennis & Vakmanschap

Snel en zeer klantvriendelijk. Hulpvaardig .

super

Na een paar eerdere afwijzingen met de site van dogsincluded een nieuwe zoekactie gedaan = top. Daarna super snel reactie van de eigenaar/verhuurder dat alle vier de honden meemogen. Zojuist gelijk alles in orde gemaakt. Als ik één kleine suggestie mag doen...het gebruiksgemak zou nog beter zijn als je direct vanaf de homepage naar je boekingen kunt gaan waarbij de reserveringsnummer en klantnummer worden onthouden.

• Kennis & Vakmanschap

Diverse keren reeds via dogs included geboekt, goede ervaringen

Kennemerplein 6-14

2011 MJ Haarlem

Over DogsIncluded

Zoek je een hondvriendelijke vakantiebestemming? Dan moet je bij DogsIncluded zijn! DogsIncluded is dé specialist voor reislustige baasjes die met hun hond op vakantie willen. Op de website van DogsIncluded vind je zeer veel (reis)informatie en kun je eenvoudig zoeken & boeken in een assortiment van meer dan 250.000 hondvriendelijke accommodaties. Daarnaast ontvangen klanten bij hun vakantiereservering heel veel praktische informatie voor hun vakantieverblijf (dierenartsen, hondenopvang, dierenwinkels, etc... ter plaatse)