geweldig

Zo soepel heb ik nog nooit hotels voor tussenstop gereserveerd

Uitsekend

Totaal niks op aan te merken!

heel goed

We werden tijdens onze vakantie gebeld of onze reservering nog doorging. Ons moment van vertrek en het moment van de bevestigingsmail hadden elkaar gekruist. Voor het zelfde geld was het huisje aan onze neus voorbij gegaan. Heel fijn dus.

Makkelijk boeken, goede informatie

Met 2 honden is vakantiehuisje zoeken niet zo gemakkelijk…. Deze site via via gevonden , ben er erg blij mee

Grandioos

Na boeking met een verkeerd @adres door ons op gegeven werd ik meteen gebeld door de organisatie Toppppppie

• Kennis & Vakmanschap

Duidelijk en up to date informatie.

Snel antwoord

Zoals steeds zijn we heel tevreden over jullie gang van zaken doen. Dit wordt onze 3de reis met jullie. Hartstikke bedankt!!!

duidelijk, helder, snel, prima

duidelijk, helder, snel, prima

goede communicatie

Het antwoord van de eigenaar liet op zich wachten, toch heeft Dogincluded me steeds ingelicht over de stand van zaken en hebben ze zelfs spontaan vrijblijvende alternatieven aangeboden.

Geweldige service

Alles prima geregeld de communicatie is uitstekend en je krijgt snel antwoorden.

Altijd goed!

Hele fijne website en als je iets wilt weten krijg je snel antwoord. Al verschillende keren geboekt en maakt de verwachtingen meer dan waar.

• Kennis & Vakmanschap

Prettige manier om een hondvriendelijke vakantieverblijf te boeken!

Al meerdere keren een fijne vakantie gehad met de hondjes.

• Kennis & Vakmanschap

Dogsincluded is één van de beste sites voor vakantie

Altijd super geholpen, de data is up to date, de afhandeling is vlot, en als er iets tussenkomt, een klein, of groot probleem, super behulpzaam.

Heel makkelijk weer!

Als tip zou ik willen zeggen dat het mooi zou zijn als je meteen zou zien als je op een hotel klikt hoe veel km het precies zou zijn vanaf het thuisadres.

• Kennis & Vakmanschap

Met 5 honden moeilijk om een passende accommodatie te vinden. Maar met dogsincluded is het weer gelukt om.

• Kennis & Vakmanschap

Via de hondenschool van Herman Jansen veel gehoord.

Tot nu prima. Mijn zus is ook net met haar hond Filou naar Buis les Baronie geweest en was super tevreden. Wij gaan daar vast ook een keer heen. Ik geef iedereen met een hond jullie site op

• Snelheid/Levertijd N.v.t.
  • Kennis & Vakmanschap N.v.t.

Veel keuze uit mooie hotels

Site werkt gemakkelijk, veel keuze uit goede hotels

Alles weer prima geregeld

Wij zijn al vaker via Dogsincluded naar Denemarken gegaan en hebben nooit iets te klagen gehad. Alles is altijd goed geregeld.

• Kennis & Vakmanschap

Fijn dat je gericht kunt zoeken.

Via vrienden heb ik gehoord van DogsIncluded. Fijn dat je gericht kunt zoeken. Fijne duidelijke site. Correcte afhandeling nadat je geboekt hebt. Wel kan de informatie over de soort omheining beter...Met 2 herders (of grote honden) is dat zeer nuttige informatie, die nu nog vaak ontbrak.

• Kennis & Vakmanschap

Fijne snelle reactie, alles overzichtelijk

De geboekte accommodatie was mooi en erg compleet. Onze hond heeft het er ook naar haar zin gehad.

Fantastische service

Iedere keer weer ontzettend goede service

Duidelijk en gebruiksvriendelijk

De website om een vakantiehuis te boeken is erg duidelijk en gebruiksvriendelijk. We hebben geen hond, alleen dat de mogelijkheid er is met alle informatie erbij is dit erg prettig. Wij hebben jonge kinderen en dan is het zeer prettig om te weten dat de plek omheind is en we een mogelijkheid hebben om gebruik te mogen maken van een tuin.

Goed geholpen

Reservering kon niet doorgaan aan zijde huiseigenaar, goed gecommuniceerd door jullie. Wel op mijn initiatief alternatieven gevraagd, waarmee goed is omgegaan. Omdat het aan zijde verhuurder ligt, neem ik aan geen annuleringskosten te betalen, ook meer dan 42 dagen voor verblijfdatum.

• Kennis & Vakmanschap

Zeer duidelijke site, en beschrijving.

goed en overzichtelijk

Duidelijk menu en heldere informatie!

• Snelheid/Levertijd N.v.t.

Kennemerplein 6-14

2011 MJ Haarlem

Over DogsIncluded

Zoek je een hondvriendelijke vakantiebestemming? Dan moet je bij DogsIncluded zijn! DogsIncluded is dé specialist voor reislustige baasjes die met hun hond op vakantie willen. Op de website van DogsIncluded vind je zeer veel (reis)informatie en kun je eenvoudig zoeken & boeken in een assortiment van meer dan 250.000 hondvriendelijke accommodaties. Daarnaast ontvangen klanten bij hun vakantiereservering heel veel praktische informatie voor hun vakantieverblijf (dierenartsen, hondenopvang, dierenwinkels, etc... ter plaatse)