Makkelijk zoeken en het neemt een hoop zorgen weg

Een grote selectie huisdiervriendelijke hotels

• Kennis & Vakmanschap

Hele goede service en hulp, indien nodig !!

Service als altijd

Vaker iets geboekt of geregeld via dogsincluded. Nooit problemen oid gehad. Ga zo door.

Altijd goed

Ik heb al meerdere keren via dogsincluded geboekt. Altijd prima bevallen. Ga zo door

Top!!!!!!

Direct antwoord en steeds op de hoogte gebracht dat het wat langer duurde doordat ze op antwoord van eigenaar moesten wachten.

• Kennis & Vakmanschap

Lang moeten wachten op antwoord van de huiseigenaar, maar goed up to date gehouden door dogsincluded! Heel leuk. Uiteindelijk de verlossende mail gekregen met antwoord, waardoor we nu met veel plezier uitkijken naar onze reis.

• Kennis & Vakmanschap

ik ben heel tevreden over Dogsincluded

ik ben heel tevreden over Dogsincluded , vooral omdat het soms zoeken is als je je huisdier meeneemt en het vriendelijke onthaal waar je toekomt. Voor iedereen wie met zijn huisdier op vakantie gaat beveel ik jullie zeker aan. met vriendelijke groeten chantal en dikke poot van Zena

• Kennis & Vakmanschap

Goede keus in hondvriendelijke huizen, vragen worden binnen 2 dagen beantwoord.

Vriendelijk en snel geholpen

Mijn vraag was in no time beantwoord. Zeer snel op korte termijn een overnachting kunnen regelen. Met hond.

• Kennis & Vakmanschap

Goede site en dito hulp bij het boeken

We boeken al jaren via dogsincluded en altijd zonder problemen. De afhandeling is altijd netjes en compleet.

Super goed

Het is de derde of vierde keer dat ik via Dogsincluded een reis boek en steeds was dit dik in orde.

• Kennis & Vakmanschap

Ziet er goed uit. En is gelukkig nog vrij. En snel geregeld. En betaalbaar.

heel goed

via de laptop vraag gesteld en antwoord direkt .

Tot nu toe prima

Voelt prima deze boeking

• Kennis & Vakmanschap

Prima vorige boekingen gingen ook goed

Zie bovenstaand

Goed en snel geholpen

Vind het vooral super dat Indy ook echt verwelkomt word. We hebben er allemaal veel zin in.

Heel erg goed

Boek altijd via dogs included en nog nooit teleurgesteld . Veel keus en veel informatie . Contact bij evt vragen verloopt ook altijd soepel en erg vriendelijk .

• Kennis & Vakmanschap N.v.t.

Duidelijke informatie en eenvoudig te boeken

• Snelheid/Levertijd N.v.t.
  • Kennis & Vakmanschap N.v.t.

Goed aanbod, duidelijk, makkelijk boeken

Ik kom elk jaar terug uit op jullie site als ik wil boeken wegens grote tevredenheid op alle gebied

• Kennis & Vakmanschap

Deze website is aanrader voor vakanties met honden

Met name de aanvulling op de algemene informatie van de hotels die je bij de meeste websites wel terug kunt vinden maar die niet altijd blijken te kloppen. Garantie dat bij de aangeboden accommodaties honden welkom zijn.

Waardeloze site

Je gebruikt als filter 1 nacht maar springt steeds terug. Zo ook met andere filters.

• Snelheid/Levertijd N.v.t.
  • Kennis & Vakmanschap N.v.t.

Wij maken al jaren gebruik van DogsIncluded tot onze grote tevredenheid

Alle vakanties die wij via DogsIncluded hebben geboekt, waren altijd geweldig. De informatie klopt. Snelle reactie op vragen. Prima adressen voor vakantie met onze honden. Ook de hotels op de heen en terugreis waren zeer geschikt voor een tussenstop met overnachting met onze honden.

Duidelijke website

Goede duidelijke informatie

Als gewoonlijk weer uitstekend

Prima website. Gebruikersvriendelijk

• Kennis & Vakmanschap

Reageren snel op vragen, super service!!

Reageren snel op vragen, super service!!

Kennemerplein 6-14

2011 MJ Haarlem

Over DogsIncluded

Zoek je een hondvriendelijke vakantiebestemming? Dan moet je bij DogsIncluded zijn! DogsIncluded is dé specialist voor reislustige baasjes die met hun hond op vakantie willen. Op de website van DogsIncluded vind je zeer veel (reis)informatie en kun je eenvoudig zoeken & boeken in een assortiment van meer dan 250.000 hondvriendelijke accommodaties. Daarnaast ontvangen klanten bij hun vakantiereservering heel veel praktische informatie voor hun vakantieverblijf (dierenartsen, hondenopvang, dierenwinkels, etc... ter plaatse)