Prima, maar...

Betaling via Safari werkt niet, wel via Firefox

Gewoon snel en goed

Kwam jullie helaas pas op het spoor toen ik op internet vroeg welke hotels honden toelieten!! Daarna snelle en goede reactie! Ook na het boeken goede nazorg!! Dus al met al zijn wij zeer tevreden, met dank! PS wij geven nooit tienen of 5 sterren!!

• Kennis & Vakmanschap

Snelle, duidelijke en makkelijke boeking gedaan!

Al jaren boeken wij via dogsincluded, zeer tevreden!!

DogsIncluded is fantastisch!

Zelfs als ik een tripje zonder hond plan, boek ik bij DogsIncluded!

• Kennis & Vakmanschap

Persoonlijke benadering, en duidelijk.

Zie bovenstaande

goed geregeld

goede ervaring met vakantie in drente met dogs included

Duidelijk en snel

Zeer transparante communicatie

Wij hadden gevraagd om bij de eigenaar na te vragen of de tuin volledig afgesloten is zodat onze hond zeker niet kan ontsnappen. Het duurde even vooraleer de eigenaar reageerde maar we kregen om de 2 dagen een mailtje van Dogsincluded op ons op de hoogte te houden. Top!

• Snelheid/Levertijd N.v.t.

Zeer snelle reactie

Snel reactie op vraag met duidelijk antwoord

Zeer positief

Goede informatie en vragen worden snel beantwoord.

• Kennis & Vakmanschap

Al vele malen geboekt bij Dogsincluded en altijd perfect geregeld. Er zullen vast nog veel boekingen volgen.

• Kennis & Vakmanschap

Super handig om huisjes waar honden mee mogen van diverse aanbieders bij elkaar te hebben.

Door omstandigheden beetje laat met boeken dit jaar. Nu we weer 2 honden hebben, is het lastiger zoeken omdat dit niet bij elke aanbieder een keuze mogelijkheid is. En dan moet je op verschillende sites gaan zoeken. 1 verbeterpunt: We hadden graag op een periode kunnen zoeken en niet op vaste data. We waren enigszins flexibel in aankomst en vertrek en hadden graag alle beschikbare huizen in deze periode gekregen. Nu moesten we steeds een andere vertrekdatum kiezen en opnieuw zoeken.

• Kennis & Vakmanschap

Snelle en zeer service gerichte reactie

Vlug en overzichtelijk

Top ervaringen met dogsincluded

• Kennis & Vakmanschap

Goede onderkomens in alle prijsklassen. Afspraken worden altijd nagekomen. Gemakkelijk om te boeken.

• Kennis & Vakmanschap

Alles super snel en duidelijk geregeld

Tweede vakantie via DogsIncluded geboekt. Eerste keer zeer tevreden, nu bij boeken wederom geen opmerkingen.

Gezellig

Leuke ervaring om met de honden er tussen uit gaan met vrouw en kind en leuke omgeving echte aanraders voor honden liefhebbers groeten

• Kennis & Vakmanschap

Fijn overzicht van waar ik met mijn hond op vakantie kan gaan. Snelle boeking.

• Kennis & Vakmanschap N.v.t.

Prettige website, duidelijke prijzen en kosten

Prettig werkbare website met veel info. Duidelijkheid over bijkomende kosten. Heel transparant.

• Kennis & Vakmanschap

Volgens plplanning snel kunnen boeken en de vraag achteraf ook snel beantwoord!

snelle handeling ,positief resultaat!

Snelle communicatie

gewoon top!!

• Kennis & Vakmanschap

Super eenvoudig en duidelijk.

Goede website

Steeds perfect

Reeds meermaals geboekt via dogsincluded, steeds perfect in orde

• Kennis & Vakmanschap

Veel extra informatie wat leuk is om te lezen zodat je alvast kunt verheugen op een weekje weg.

• Kennis & Vakmanschap

Tot dusverre zeer tevreden!

Heel prettig om een lijst met hotels te ontvangen die langs de route liggen die wij rijden voor onze trip naar Zweden. Jammer dat je alleen hotels kan reserveren met een creditcard, die hebben we namelijk niet... Mijn zwager was in dit geval onze redder in nood:-)

Kennemerplein 6-14

2011 MJ Haarlem

Over DogsIncluded

Zoek je een hondvriendelijke vakantiebestemming? Dan moet je bij DogsIncluded zijn! DogsIncluded is dé specialist voor reislustige baasjes die met hun hond op vakantie willen. Op de website van DogsIncluded vind je zeer veel (reis)informatie en kun je eenvoudig zoeken & boeken in een assortiment van meer dan 250.000 hondvriendelijke accommodaties. Daarnaast ontvangen klanten bij hun vakantiereservering heel veel praktische informatie voor hun vakantieverblijf (dierenartsen, hondenopvang, dierenwinkels, etc... ter plaatse)