Echt, wat een fijne, makkelijke site!
Dogsincluded is voor ons de ideale site om tussenstops te plannen. Geen gezoek of honden zijn toegestaan en gemakkelijk aangegeven langs de route.
Tot zover prima! Mis bij de reservering informatie over honden losloop terreinen in de buurt van de gereserveerde woning.
Goed geholpen, vriendelijke medewerkers!
Toen ik probeerde te boeken via Booking wist ik niet zeker of er nu wel of niet rekening werd gehouden met het gegeven dat ik twee honden bij me heb. Dat kan niet echt duidelijk worden ingevuld. Bij Dogincluded kan dat wel. Dat stelt gerust!
Uiteindelijk tevreden na de teleurstelling dat de 1e keuze ineens niet door kon gaan. Daarna goed geholpen en gekozen voor het alternatieve huis wat veel duurder was maar wat we zonder meerprijs konden boeken. Contact was zeer goed, correct, en er werd, indien mogelijk, snel gereageerd op mijn vragen en opmerkingen. Hester heeft haar werk uitstekend gedaan. We zijn er, achteraf gezien, op vooruit gegaan maar het heeft wel wat stress, gezoek en tijd gekost. In ieder geval goed afgelopen en via deze weg wil ik gelijk uw medewerkster Hester Kranendonk complimenteren en bedanken voor haar inzet. MVG Goof Rombouts
Altijd netjes en snel antwoord
We werden uitstekend en snel geholpen en kregen een duidelijk antwoord op onze vragen ! Prima service!
Tegenwoordigcheck ik bij al onze vakanties de site
Wij hebben al meerdere keren via DogsIncluded een vakantie geboekt. Soms heb ik dan nog aanvullende vragen, b.v. over in hoeverre een tuin omheind is of over vuurwerkoverlast. Deze vragen worden altijd uitstekend beantwoord. In de tijd tussen het stellen van de vraag en het antwoord worden we op de hoogte gehouden van de status. Vorige jaar moesten wij onze vakantie onverwacht annuleren vanwege een verhuizing. Ook toen is alles vlot en naar volle tevredenheid afgehandeld.
Info die we moeten terugmailen is voor ons iets lastiger. Zijn we niet zo goed in om documenten de downloaden in te vullen en terug te sturen.
Duidelijk en snel
Ik heb geprobeerd 2 huizen te boeken. Omdat ik met 2 honden op vakantie ga moet er vaak toestemming gevraagd worden aan de eigenaar. In het eerste geval duurde het 1week en het 2de huis nog niets gehoord. Dogsincluded om advies gevraagd en dat advies was goed. Wel vind ik dat het iets sneller zou kunnen.
Informatie is duidelijk en aan alles is gedacht. Op vragen word snel antwoord gegeven en zeer klant vriendelijk!
erg goed verlopen. Website werkt prima
Jammer dat er bij meerdere huizen waar ik belangstelling voor had geen omschrijving beschikbaar was.
het is even puzzelen omdat er veel relevante informatie is en veel aanbod. Eenmaal de keus gemaakt gaat het snel en efficiënt om te boeken en (aan) te betalen.
Wij hebben een positieve ervaring gehad door bij jullie te boeken. Info was duidelijk en volledig
Alles is goed geregeld en snel. Duidelijke informatie
Na meer dan een maand nog steeds geen reactie gekregen op mijn vraag over het gehuurde huisje.
Beste Ilse, dit kan toch geen beoordeling voor DogsIncluded zijn? Hooguit voor de huiseigenaar die (inderdaad) nog geen antwoord heeft gegeven... We hebben je geregeld tussentijds op de hoogte gehouden dat we je vraag niet zijn vergeten, maar dat het ons niet lukt om contact te krijgen met de beheerder. Ook hebben we je al na een week aangeboden om geheel vrijblijvend ook een ander huis te boeken zodat je verder kunt met het regelen van je vakantie. Je hebt ervoor gekozen om geen gebruik te maken van ons aanbod. We vinden het jammer dat wij nu met de laagst mogelijke score worden beoordeeld, terwijl we hebben geprobeerd om je te helpen. Dat een huiseigenaar niet bereikbaar is (waar overigens misschien ook wel een goede reden voor is die wij nog niet weten), ligt helaas buiten onze invloedsfeer...
Word altijd netjes geholpen en op de hoogte gehouden. En altijd veel fijne aanvullende informatie
Hondvriendelijkheid is toch al de eerste zoekterm voor ons. Dan maar direct via een site die daar garant voor staat.
Het boeken gaat heel makkelijk, krijg meteen veel informatie. Vooral informatie die je als hondenbaasje wilt hebben. Nu afwachten hoe het verder gaat....
Ruime keuze en duidelijke omschrijvingen van de accommodaties
Fijne site, duidelijk, persoonlijke benadering
Kennemerplein 6-14
2011 MJ Haarlem
Zoek je een hondvriendelijke vakantiebestemming? Dan moet je bij DogsIncluded zijn! DogsIncluded is dé specialist voor reislustige baasjes die met hun hond op vakantie willen. Op de website van DogsIncluded vind je zeer veel (reis)informatie en kun je eenvoudig zoeken & boeken in een assortiment van meer dan 250.000 hondvriendelijke accommodaties. Daarnaast ontvangen klanten bij hun vakantiereservering heel veel praktische informatie voor hun vakantieverblijf (dierenartsen, hondenopvang, dierenwinkels, etc... ter plaatse)