service ok

Soms zijn de woningen niet zoals in de beschrijving staat maar het gaat er over dat je de honden mee kan nemen en de omgeving je zit niet de hele dag binnen

Lekker snel en makkelijk

Snel en goed

• Snelheid/Levertijd
  • Kennis & Vakmanschap N.v.t.

Makkelijk zoeken met veel filters.

Fijne site voor mensen die met hun hond(en) op vakantie gaan.

super

Super goed geregeld

Snelle reactie

Het is voor ons de 1ste keer dat we een huisje huren via Dogs included en zijn zeer aangenaam verrast. Het 1ste beoogde huisje werd binnen 1 dag toegezegd met een aanvraag voor 4 honden. Een hele opluchting want 4 honden is vaak een drempel. Nu maar aftellen naar September!!!

• Kennis & Vakmanschap

vakantiewoning zoals hij ons voor ogen staat

Dit is de 3e keer dat wij naar Junne bij Ommen gaan. Heerlijk rustig park en we lopen zo de natuur in zonder een auto tegen te komen.

Uitstekend!!

Goede organisatie voor hotelboekingen die hondenbtoestaan.

• Kennis & Vakmanschap

zeer overzichtelijke site duidelijke informatie

zeer overzichtelijke en volledige informatie

• Kennis & Vakmanschap

Super vlot vriendelijk en correct

Steeds weer een super georganiseerde organisatie

• Kennis & Vakmanschap

Een goede site voor het reizen met een hond.

Wij zijn altijd zeer goed en accuraat geholpen.

Subliem

Super blij dat ik deze site heb ontdekt en tot op dit moment heel tevreden over de service.

• Kennis & Vakmanschap

Goed en duidelijk omschreven wordt gedaan wat gezegd wordt

• Kennis & Vakmanschap

duidelijk, alleen in de boekingsbevestiging wordt de hond niet bevestigd. En er wordt genoemd dat ik meer honden dan toegestaan opgegeven zou hebben, maar het gaat maar om 1 hond. Dat snap ik niet goed, maar zal wel goedkomen.

Heel goede communicatie

Heel goede communicatie

Zijn altijd goed.

super ,snel en correct geen loze beloftes.

Vlotte en vriendelijke communicatie

Zelf bij miscommunicatie wordt de fout zeer snel recht gezet. Zeer vriendelijke telefonische babbel en correcte mailverkeer. Blij via jullie te kunnen een huisje boeken.

Geweldig goed

Veel informatie, snelle reacties Heel erg tevreden

Altijd behulpzaam

Als ik vragen heb krijg ik altijd binnen 24 uur antwoord. En gewoon duidelijk en vriendelijk.

Super snelle service

Mijn vraag snel en duidelijk beantwoord. Top

• Kennis & Vakmanschap

Goed meegedacht en mee geholpen.

Ik belde met jullie omdat wij met 2 gezinnen graag op vakantie willen maar wel 2 eigen huisjes en het liefst naast elkaar willen. Dit vonden wij op de site zelf lastig te regelen en hebben toen telefonisch contact met jullie opgenomen. Ik werd meteen keurig te woord gestaan, de persoon wie over de boekingen ging was er momenteel niet maar ik zou terug gebeld worden. Dit gebeurde dezelfde middag nog en deze heer heeft mij keurig te woord gestaan en geholpen met onze boeking. Wij hebben nu 2 huisjes naast elkaar en zien erg uit naar de vakantie. Het contact was vriendelijk, duidelijk, respectvol, persoonlijk en behulpzaam. Super geholpen. Dank daarvoor!

Word altijd goed geholpen

Bij vragen word er goed en snel geschakeld

In een keer goed!

In het geval van meer dan 2 honden dient 9 van de 10 keer navraag gedaan te worden. Dit keer hadden we geluk en was t in 1 dag beklonken! ‘smooi !

• Communicatie N.v.t.
  • Snelheid/Levertijd
  • Kennis & Vakmanschap N.v.t.

helemaal goed

• Kennis & Vakmanschap

prima geregeld en fijn dat zo 'n website er is. Dank, dank

de verwijzingen naar tussenstops zijn een prima hulpmiddel voor het plannen van een reis.

Kennemerplein 6-14

2011 MJ Haarlem

Over DogsIncluded

Zoek je een hondvriendelijke vakantiebestemming? Dan moet je bij DogsIncluded zijn! DogsIncluded is dé specialist voor reislustige baasjes die met hun hond op vakantie willen. Op de website van DogsIncluded vind je zeer veel (reis)informatie en kun je eenvoudig zoeken & boeken in een assortiment van meer dan 250.000 hondvriendelijke accommodaties. Daarnaast ontvangen klanten bij hun vakantiereservering heel veel praktische informatie voor hun vakantieverblijf (dierenartsen, hondenopvang, dierenwinkels, etc... ter plaatse)