We zoeken steeds accomodatie om onze 3 windhonden te kunnen meenemen op vakantie of weekend. Nog nooit zijn we teleurgesteld over de aangeboden vakantiehuizen. De beschrijving klopte steeds. Goed werk !
Tot dusver ben ik enthousiast, leuk dat de hond zo betrokken wordt in het geheel…
Al meerdere vakanties via dogsincluded geboekt zowel in Nederland als daarbuiten. Tot nu toe goed bevallen.
duidelijk en eenvoudige boeking
altijd alles in orde en mooie huizen
Vriendelijk persoon aan de telefoon Snel reactie op mail Boeking goed geregeld Meedenkend Hoe het in de oraktijk is Gaan we ervaren op 8 april voor 3 weken Mvg yvonne uit spijkenisse
Een goed, ruim aanbod voor vakanties met een hond. De website is soms wat lastig, als je verschillende plaatsen wilt vergelijken. En jammer dat sommige plaatsen wel een hond toestaan, maar niet in een restaurant. Iets waar DogsIncluded natuurlijk weinig aan kan doen.
Boeken van een tussenstop hotel ging gesmeerd…
We willen graag iets boeken via dogsincluded maar het is gewoon niet te doen. Ze hebben geen direct contact met de huiseigenaren dus er gaat weken overheen om zeker te weten of een huisje wel of niet geboekt kan worden (wij hebben 4 honden en dat is altijd op aanvraag). En als het dan niet kan, moet je op zoek naar een ander huisje en begint het wachten opnieuw. Het heeft nu 2,5 maand geduurd voordat we iets hebben kunnen boeken. Niet fijn. En ook met dit huisje hebben ze onze vragen niet kunnen beantwoorden, maar dit is dan wel een huisje waar 4 honden worden geaccepteerd zonder contact, dus de andere vragen nemen we dan maar voor lief. Je moet wat.
Beste Renata, Hartelijk dank voor je eerlijke beoordeling. We vinden het heel erg om te lezen dat je zo ontevreden bent over onze dienstverlening. Met vier honden is het niet altijd makkelijk om een vakantiehuis te vinden, zoals je ongetwijfeld weet, ook niet voor DogsIncluded. Wat ons betreft zijn alle honden altijd en overal welkom, maar de vakantiehuizen op onze website zijn niet van onszelf en het meenemen van meerdere honden moeten we daarom goed afstemmen met de eigenaren. En jammer genoeg denken niet alle eigenaren er hetzelfde over als wij. Met meerdere honden is het daarom ook slim om op tijd te beginnen met zoeken. Jouw eerste aanvraag hebben we ontvangen op 30 december, dus voor jou gold inderdaad dat het vinden van een huis langer duurde dan gemiddeld (hoewel 26 dagen natuurlijk geen 2,5 maand is). Dat we soms lang moeten wachten op een reactie is ons ook een doorn in het oog, maar we hebben weinig invloed op de bereikbaarheid van een huiseigenaar en kunnen niet voorspellen wanneer hij/zij op een aanvraag kan of zal reageren. Daarbij komt dat we bij sommige van de partners met wie wij samenwerken op dit moment ook te maken hebben met langere wachttijden (er zijn op dit moment meer bedrijven die kampen met onderbezetting als gevolg van veel ziektegevallen). We hopen dat onze klanten daar begrip voor hebben. We doen wat we kunnen, maar soms is het overmacht. Ik vind het heel jammer dat je nu het gevoel hebt dat je genoegen moest nemen met een vakantiehuis waar je misschien niet blij mee bent. Wat ons betreft had je ook je andere aanvraag nog kunnen afwachten, in overleg is er echt een hele hoop mogelijk met het vasthouden van opties. Want voor ons is het ook heel belangrijk dat onze klanten blij zijn met hun keuze en met plezier uitkijken naar hun vakantie. Dat is waar we elke dag met ons kleine en bevlogen team hard voor werken. Een onvoldoende beoordeling zoals deze komt bij onze teamleden daarom ook hard aan, dat mag je best weten. Ondanks dat je - als ik de beoordeling zo lees - niet heel gelukkig lijkt te zijn met de boeking waar je voor hebt gekozen, hopen we toch dat jullie straks met z’n allen kunnen gaan genieten van een hele fijne midweek.
Had een probleem met Ideal betaling via Novasol , gebeld en werd daarna zeer snel terug gebeld , volgende dag was het in orde en antwoord via telefoon en e-mail.
We boeken nu al een aantal jaren onze vakanties met onze hond via Dogsincluded en onze ervaring is erg positief: de communicatie met Dogsincluded is goed en de huisjes zelf zijn prima.
Al meerdere keren bij dogs geboekt
Wij hadden al eens op de website van DogsIncluded gekeken omdat we de laatste jaren onze wat oudere hond niet meer in Nederland wilde laten. Uiteindelijk was het er nooit van gekomen om via deze organisatie te boeken maar door goede ervaringen van vrienden besloten we dit jaar voor Dogsincluded te kiezen. Duidelijke website, eenvoudig te boeken, vriendelijke terugkoppeling en niets te klagen.
Ze doen precies wat ze zeggen, direct en to the point
Betrouwbaar adres als je met de hond op vakantie wil gaan.
Vakkundig
Heel veel informatie op een duidelijke en gestructureerde wijze aangeboden. Het boekingsproces verloopt zeer vlot.
Goede klantenservice Heb maar één bericht gestuurd en dog inclusief heeft het geregeld
We vonden snel een geschikt vakantiehuis, de boeking verliep vlot en snel. Alles duidelijk (behalve tegen wanneer de aanbetaling precies moet gebeuren).
snelle reactie van beide hotels terug, een reactie was dat honden niet werden toegelaten, dit gemeld en de volgende morgen bericht van het hotel dat honden wel welkom waren.
Prima geregeld, duidelijk in communicatie. Super verblijf gehad. Honden worden geaccepteerd en dat was het voornaamste. Hartelijk dank grt tasia
Alles verliep vlot en prima
Vorig jaar reeds naar Italie geweest met dogsincluded, en een zeer prettige ervaring. Duidelijke communatie.
Het is even bekend worden met de werking van de website. Daarna gaat het eigenlijk bijna van zelf. Heldere filters, fijn aanbod en afhandeling. Wij hadden nog wel graag wat meer omgevingsfoto’s gezien. We voelen ons al van harte welkom door de communicatie erna en de vakantiekriebels zijn groot. Tot ziens.
Kennemerplein 6-14
2011 MJ Haarlem
Zoek je een hondvriendelijke vakantiebestemming? Dan moet je bij DogsIncluded zijn! DogsIncluded is dé specialist voor reislustige baasjes die met hun hond op vakantie willen. Op de website van DogsIncluded vind je zeer veel (reis)informatie en kun je eenvoudig zoeken & boeken in een assortiment van meer dan 250.000 hondvriendelijke accommodaties. Daarnaast ontvangen klanten bij hun vakantiereservering heel veel praktische informatie voor hun vakantieverblijf (dierenartsen, hondenopvang, dierenwinkels, etc... ter plaatse)