Super snel en makkelijk!

Fijne service en heerlijke koffie!

Heerlijke koffie goede service.

Al jaren ben ik klant omdat de koffie heerlijk is. Ik gebruik al jaren dezelfde 2 smaken door elkaar. Koffie is altijd op voorraad en snel bezorgd.

Prima koffie en snelle levering

Prima koffie en genoeg keuzes

echt lekkere koffie

al jaren koop ik bij Simon deze koffie bonen en de koffie smaakt heerlijk en ook meerdere keuzes in een woord een TOP site voor de koffie bonen dus cafe duo is TOP

Prima kwaliteit koffie, snel geleverd.

Op en top

Snelle levering. Goede smaakvolle bonen

Goede koffie snel geleverd

Op m'n werk heerlijke koffie....ook maar voor thuis gekocht. Snel geleverd aardig briefje en heerlijke stroopwafels erbij. Aanrader!

Fantastische bonen tegen een goede prijs

Makkelijk besteld en altijd snel geleverd met een extraatje en persoonlijke boodschap.

heerlijke koffie en prompte gratis levering

jarenlange uitstekende ervaring met caffe duo

Altijd goed!

Altijd vlot en goed geleverd. De persoonlijke noot is erg leuk!

Goede kwaliteit tegen een eerlijke prijs.

altijd de volgende dag in huis!

Prima verzending, altijd iets lekkers erbij en een gezellige boodschap op een notitieblokje.

service

Altijd snelle en goede levering met persoonlijke touch

De lekkerste koffiebonen

Vandaag bestellen en morgen de lekkerste koffiebonen al in huis. Veel koffiebonen geprobeerd maar nu wil ik geen andere koffiebonen meer

Altijd goed.

Ik bestel hier al jaren. Lekkere koffie en altijd snelle levering met iets lekkers erbij.

Sinds onze eerste ontmoeting vorig jaar bestel ik alleen nog maar koffie bij Caffe Duo. Zeer snelle service en altijd een leuke attentie. Top.

Heerlijke koffie, veel keus, goede service en snelle levering.

Super goed, snel, netjes en betrouwbaar

Super goed, snel, netjes en betrouwbaar

In één woord: uitastekend

prompte levering, uitstekende kwaliteit en aroma

Super vriendelijke service en snelle bezorging.

Super vriendelijke service en snelle bezorging. Bestel al jaren bij Caffe Duo en ze stellen ons echt nooit teleur. Top top top!

Leuk

Leuk de wijze waarop de presentatie en levering wordt verzorgd.

Beste koffie

Geweldig lekkere koffie Super snelle levering Prijzen is gewoon goed Tot de volgende keer

Snel geleverd heerlijke koffie

Snel geleverd, vriendelijk briefje erbij. Koffiebonen zijn erg goed.

Duidelijke site, Goede en snelle levering!

Heerlijke koffie en een snelle levering. Wij hebben al jarenlang ervaring en het is nog steeds super goed.