Al vele jaren uitstekende koffie en service!

Al vele jaren uitstekende koffie en service!

Naar wens geleverd

Koffie besteld en met zorg snel verzonden.

Prima prijs-kwaliteit verhouding

Prima koffie, snelle levering en goede prijs-kwaliteit

Top koffie altijd snel geleverd

Al jaren fan van de Ultimo van Caffé Duo. Heerlijke koffie die ook altijd snel wordt geleverd met persoonlijke boodschap.

Lekkere koffie en prima sevice.

Prima koffiebonen. Vlotte verzending met attentie en vriendelijk bericht.

Jarenlange ervaring

Nagenoeg van de start van de voorloper van de naam Café Uno en daarna Duo betrekken wij onze koffiebonen. Nooit geen problemen ondervonden. De service van Simon en Trees zijn niet te evenaren.

Koffie werd keurig op tijd en verpakt geleverd.

Zeer aan te bevelen vanwege de goede koffiebonen en service

Betrouwbaar

Correcte uitvoering

Snel geleverd uitstekend !

Ik zal mij koffie altijd bij Caffè Duo bestel en uitstekend service

al meer dan 10 jaar altijd top

uitstekende bonen, goeie service en altijd een aardigheidje van Simon erbij.

Heerlijke koffie

Mooie bonen, lekkere varianten!

constante kwaliteit

wil geen andere koffie

het is heerlijke koffie om te drinken

super zaak

snelle levering, Altijd iets extra's erbij, en een hand geschreven bedankje. echt top service! ga zo door.

Heerlijke koffie

Elke keer is de service en kwaliteit en de levering top. Zou graag ook eens een Kenya originele koffie willen zien. Is ook een perfecte koffie , misschien een ideetje Top ga zo door

goede kwaliteit koffie

Nog steeds goede kwaliteit koffie. Ook de levering is snel. Binnen 2 dagen.

goede kwaliteit koffie

Nog steeds goede kwaliteit koffie. Ook de levering is snel. Binnen 2 dagen.

DOOR UW BEDRIJF SNEL VERSTUURD

DE BEZORGING NIET. hET PAKKET ZOU BEZORGD WORDEN TUSSEN 2 EN 3 UUR. TOT 4 UUR BEN IK THUISGEBLEVEN. 'S AVONDS KWAM DE MAIL DAT HET LATER WERD. HET IS INDERDAAD DE ANDERE DAG BEZORGD MAAR IK HEB WEL EEN PAAR UUR VOOR NIETS ZITTEN WACHTEN

Duidelijke website, lekkere koffie

Duidelijke website, lekkere koffie

Altijd goede kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit en er zit altijd iets extra bij.

Altijd goede kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit en er zit altijd iets extra bij.

goede kwaliteit

Nog steeds goede kwaliteit van de koffie en snelle levering.

En lekkere koffie

Rijksweg 41

6581 ED Malden

088 – 333 44 23

Over Caffe Duo

Caffè Duo: Vind de Perfecte Boon voor Uw Kopje Koffie Net zoals in het beroemde koffieparadijs Italië, beginnen steeds meer mensen in Nederland het belang van een goed kopje koffie of espresso te erkennen. De basis van zo'n perfect kopje koffie? Dat zijn zonder twijfel kwalitatief hoogwaardige koffiebonen. Maar waar vindt u die? Het antwoord is eenvoudiger dan u denkt: Caffè Duo biedt u de mogelijkheid om precies die kwaliteit in huis te halen die u zoekt, tegen een scherpe prijs. Waarom Kiezen voor Koffiebonen van Caffè Duo? De zoektocht naar de perfecte koffiebonen kan soms voelen als een eindeloze missie. Caffè Duo biedt u toegang tot een bijna grote selectie van bonen uit verschillende landen, met diverse smaakprofielen. Of u nu op zoek bent naar een lichte, fruitige boon voor uw ochtendkoffie of een donkere, intense espresso om uw dag mee af te sluiten, bij Caffè Duo vindt u het allemaal. De voordelen van Caffè Duo Keuzevrijheid: Een ongeëvenaarde variëteit aan koffiebonen, direct beschikbaar met slechts een paar muisklikken. Kwaliteit: De koffiebonen van Caffè Duo zijn van zeer hoge kwaliteit, vergelijkbaar met wat u in Italië zou vinden. Gemak: U hoeft de deur niet uit. Uw favoriete koffiebonen worden direct aan uw deur geleverd. Hoe vindt u de beste koffiebonen online? Bij het online bestellen van koffiebonen is het belangrijk om op enkele zaken te letten. Lees altijd de beschrijvingen van de bonen zorgvuldig door en let op de herkomst, de branding en het smaakprofiel. Beoordelingen van andere klanten kunnen u ook een goed beeld geven van de kwaliteit en smaak. En vergeet niet, de beste koffiebonen zijn de bonen die perfect passen bij uw persoonlijke smaakvoorkeur.