Snelle levering, kwaliteit met een persoonlijke boodschap.

Na het openen van de doos na de gebruikelijke snelle levering werden wij verrast door de persoonlijke boodschap op het eerste blad van het bijgevoegde notitieblokje. Leuk. Na het bestellen van de koffie heb je eigenlijk wel een grote voorraadpot nodig want de pakken zijn 1 kg. Geen probleem als je het weet. En last but not least; Heerlijke koffie.

Goede kwaliteit koffie

Al jarenlang klant. Nog steeds prima kwaliteit koffie.

perfect

Ben heel tevreden

Zeer snelle levering

zoals altijd goed en vlug uitgevoerd

Prima en nette afhandeling

Prima bedrijf

Altijd op tijd en lekkere Koffie!

Al jaren favoriet

Heerlijke koffie

Sterke koffie, erg lekker

De persoonlijke noot vind ik erg leuk. Handgeschreven berichtje voel je je iemand

Sommige koffies kende ik al. Forse, fortuin, heerlijk. Maar ik heb ook nieuwe koffie's besteld in zakjes van 250 gram. Zelf hou ik van een robuuste bak koffie. Pittig en weinig zuur/ rinse. Mijn man wilde een lichtgebrande boon met subtiele tonen. Nou dat was helaas geen positieve ervaring. Voor beiden overigens niet. Wat een zure koffie..bbbrrr die drinkt mn sacherijnige zure overbuurman misschien. Maar wij niet meer.

lekkere koffie, snel en makkelijk besteld

lekkere koffie, snel en makkelijk besteld

Altijd snel en correct. O

Persoonlijke benadering. Zeer goed.

Fantastische service en prettig contact

Snel in huis en compleet

Prima geregeld

Vlotte afhandeling

Top kwaliteit

Snelle vriendelijk en zeer goede service met een lieve boodschap.

ZIE ONDERAAN.........

ben al jaren cliènt van duo cafè uitstekende koffiebonen ,zèèr goede service en snel verzorgd geleverd....TELKENS WEER

Altijd heerlijk om uit te pakken. Een leuk persoonlijk berichtje en een lekker koekje bij de koffie. Ontzettend bedankt voor de heerlijke koffie en de leuke attenties, ze worden door ons zeer gewaardeerd.

Goede service en kwaliteit.

Heerlijke koffie.

Drink altijd heerlijke koffie bij onze dochter. Ze heeft altijd jullie koffie. Nu hebben wij thuis ook heerlijke koffie,goede kwaliteit.

Heerlijke koffie en top service

Goede kwaliteit koffie en de service is top.

Goede producten, persoonlijk en snelle bezorging

De bezorging was zeer snel. De producten zijn in uitstekende staat ontvangen. Een persoonlijke notitie bij de bestelling waardeer ik zeer. Ik zou Caffé Duo zeker aanbevelen!

Heerlijke koffie en service van Caffe Duo

We bestellen nog niet zo lang bij Caffe Duo, maar het bevalt ons uitstekend. Goede smaakvolle koffie, makkelijk te bestellen en snel bezorgd. En Esther, dank je wel voor dat leuke briefje bij de geleverde bestelling!

Meestal prima

Laatste bestelling niet erdoor gekregen! Kon niet banken en kan jullie niet bereiken via mail of iets anders.

Prima producten

Al jarenlang onze leverancier van heerlijke koffiebonen

Rijksweg 41

6581 ED Malden

088 – 333 44 23

Over Caffe Duo

Caffè Duo: Vind de Perfecte Boon voor Uw Kopje Koffie Net zoals in het beroemde koffieparadijs Italië, beginnen steeds meer mensen in Nederland het belang van een goed kopje koffie of espresso te erkennen. De basis van zo'n perfect kopje koffie? Dat zijn zonder twijfel kwalitatief hoogwaardige koffiebonen. Maar waar vindt u die? Het antwoord is eenvoudiger dan u denkt: Caffè Duo biedt u de mogelijkheid om precies die kwaliteit in huis te halen die u zoekt, tegen een scherpe prijs. Waarom Kiezen voor Koffiebonen van Caffè Duo? De zoektocht naar de perfecte koffiebonen kan soms voelen als een eindeloze missie. Caffè Duo biedt u toegang tot een bijna grote selectie van bonen uit verschillende landen, met diverse smaakprofielen. Of u nu op zoek bent naar een lichte, fruitige boon voor uw ochtendkoffie of een donkere, intense espresso om uw dag mee af te sluiten, bij Caffè Duo vindt u het allemaal. De voordelen van Caffè Duo Keuzevrijheid: Een ongeëvenaarde variëteit aan koffiebonen, direct beschikbaar met slechts een paar muisklikken. Kwaliteit: De koffiebonen van Caffè Duo zijn van zeer hoge kwaliteit, vergelijkbaar met wat u in Italië zou vinden. Gemak: U hoeft de deur niet uit. Uw favoriete koffiebonen worden direct aan uw deur geleverd. Hoe vindt u de beste koffiebonen online? Bij het online bestellen van koffiebonen is het belangrijk om op enkele zaken te letten. Lees altijd de beschrijvingen van de bonen zorgvuldig door en let op de herkomst, de branding en het smaakprofiel. Beoordelingen van andere klanten kunnen u ook een goed beeld geven van de kwaliteit en smaak. En vergeet niet, de beste koffiebonen zijn de bonen die perfect passen bij uw persoonlijke smaakvoorkeur.