Heerlijke koffie

Lekkere koffie en snelle levering

Lekkere koffie en snelle levering

Ik bestel al jaren koffiebonen bij café duo. Ben zeer tevreden en zeer klantvriendelijk. Top

Goed spul

Goede bonen. Handig dat je een proefpakket kunt nemen om uit te zoeken welke het lekkerst is, in ons geval voor cappuccino. Wel verhoudingsgewijs duur qua bezorging voor privegebruik.

O.k.

O.k.

Lekkere koffiebonen voor mooie prijs

Een proefpakket besteld om te kijken wat voor smaak er jij mij past. Dat is gelukt Salvador is de gelukkige

Maak er al een tijd gebruik van. En altijd vlotte en nette afwikkeling.

Een proefpakket koffiebonen besteld om uit te proberen in onze nieuwe koffie automaat. Alles keurig verpakt en een leuke notitie erbij...

Tot nu toe zeer tevreden. Wij zijn blij met jullie.

Ga zo door dan hebben wij geen reden om ergens anders te bestellen.

snelle levering met een leuke attentie

bestelling werd snel geleverd met een leuke attentie.

Heerlijk

Snel en goed geleverd

het is gewoon een geweldig bedrijf

wij bestellen al jaren bij Siemon a het is lekkere koffie altijd word je op de hoogte gehouden als de koffie later of vroegen komt en dit is ook fijn er zit altijd iets lekkers bij voor bij de koffie

Zoals altijd prima!

Uitstekende koffie van eccelente kwaliteit.

Zeer gebruiksvriendelijke website, die vooral voor onze doelgroep (bejaarden) ook makkelijk te volgen is. Op alle gebied complimenten voor jullie onderneming. Ga zo door.!!

Heerlijke koffie!

Laatst een ander merk geprobeerd, weet wel die bekende met een star, was niet echt een succes. De bonen van Coffee duo maken echt het verschil!

Kwaliteit koffie, bestellingen altijd correct en snel geleverd!

Wij bestellen hier al jaren onze koffie, de kwaliteit is altijd goed en de bestellingen zijn keurig op tijd geleverd!

Eenvoudig te bestellen en goede koffie

Constante kwaliteit koffiebonen

uitstekende service en lekkere koffie

Altijd op tijd bezorgd en de smaak van de koffie is altijd goed en constant

Geweldige en snelle levering

Ik was helemaal verrast over de heerlijke traktatie die als extraatje in de doos zat. Evenals als het schrijfblokjemey de leuke tekst. Alles was in een woord perfect.

Héérlijke koffie

Héérlijke koffie voor goede prijs. Snelle levering, goed verpakt, zonder te veel extra ruimte in verpakking. Altijd gezellig berichtje op gratis memo blokje.

zeer snelle levering.

Zeer snelle levering, leuke geste om een schrijfblokje met persoonlijke boodschap in de doos te stoppen. En de caffee noir smaakt heerlijk bij een kopje Fortuna koffie!

Keurig en correct optijd geleverd

Heerlijke koffie voor een goede prijs

Snelle levering, constante kwaliteit en heerlijke bonen. Kortom top!

In een woord: top

Heldere en duidelijke site. Vlotte levering. Lekkere verrassing en een persoonlijk dankwoord. Een bedrijf die anno 2021 weet wat persoonlijke service is en hier kunnen nog velen een voorbeeld aan nemen.

Prima koffie en prima levertijd

Heel tevreden over de koffie en de afhandeling van de bestelling. Was snel in huis en de kleine extra's geven een goede ervaring. Passionate is een perfecte smaak bonen

uitstekende service en kwaliteit

Al jaren bestellen wij Ultimo bonen. Deze worden keurig zoals afgesproken geleverd. Over smaak valt niet te twisten, maar wij vinden deze heerlijk.

Rijksweg 41

6581 ED Malden

088 – 333 44 23

Over Caffe Duo

Caffè Duo: Vind de Perfecte Boon voor Uw Kopje Koffie Net zoals in het beroemde koffieparadijs Italië, beginnen steeds meer mensen in Nederland het belang van een goed kopje koffie of espresso te erkennen. De basis van zo'n perfect kopje koffie? Dat zijn zonder twijfel kwalitatief hoogwaardige koffiebonen. Maar waar vindt u die? Het antwoord is eenvoudiger dan u denkt: Caffè Duo biedt u de mogelijkheid om precies die kwaliteit in huis te halen die u zoekt, tegen een scherpe prijs. Waarom Kiezen voor Koffiebonen van Caffè Duo? De zoektocht naar de perfecte koffiebonen kan soms voelen als een eindeloze missie. Caffè Duo biedt u toegang tot een bijna grote selectie van bonen uit verschillende landen, met diverse smaakprofielen. Of u nu op zoek bent naar een lichte, fruitige boon voor uw ochtendkoffie of een donkere, intense espresso om uw dag mee af te sluiten, bij Caffè Duo vindt u het allemaal. De voordelen van Caffè Duo Keuzevrijheid: Een ongeëvenaarde variëteit aan koffiebonen, direct beschikbaar met slechts een paar muisklikken. Kwaliteit: De koffiebonen van Caffè Duo zijn van zeer hoge kwaliteit, vergelijkbaar met wat u in Italië zou vinden. Gemak: U hoeft de deur niet uit. Uw favoriete koffiebonen worden direct aan uw deur geleverd. Hoe vindt u de beste koffiebonen online? Bij het online bestellen van koffiebonen is het belangrijk om op enkele zaken te letten. Lees altijd de beschrijvingen van de bonen zorgvuldig door en let op de herkomst, de branding en het smaakprofiel. Beoordelingen van andere klanten kunnen u ook een goed beeld geven van de kwaliteit en smaak. En vergeet niet, de beste koffiebonen zijn de bonen die perfect passen bij uw persoonlijke smaakvoorkeur.