Online gekocht maar helaas paste het niet en heb ik het in de winkel retour gebracht , heel vriendelijke en lieve dame die me daar hielp en een grapje maakte dat ze op vrijdag geen bestellingen terug nam lol.

Mooie sluitende badpakken

Mooi optijd geleverd

Had 2 Freya bh’s besteld maar helaas door het gebruik van andere maatvoering (UK)waren de cups veel te groot. Retour gezonden en netjes mijn geld teruggestort gekregen.

Het enige nadeel, waarbij je bij een webshop het artikel meestal binnen 24 uur in huis hebt, duurt het bij hun wat langer.

Mooie website. Vriendelijk personeel als je een winkel opbeld voor info. Heel netjes verpakt. Snelle levering.

Goede service snel

Een fijne ervaring snel en netjes

Website betrouwbaar

Klantvriendelijk en snelle levering. Ook bij retourzending wordt de terugbetaling snel geregeld.

kwalitatief mooie bikini en snel geleverd!

Ik zou hier zeker weer kopen. Erg mooie bikini en opgegeven maten passen precies goed! Snelle levering! Heel blij mee!

Fantastische bh

keurig ingepakt en snel bezorgd.

Een set gescoord snel geleverd echt geweldig voldeed aan de verwachting.

Mooie bikini

Goede kwaliteit, snelle levering en snelle afhandeling bij retourneren!

Prima ervaring

Ik ben zeer tevreden over Annadiva Personeel is vriendelijk en behulpzaam.

Zeer tevreden met Annadiva!!!

Goede kwaliteit en mooi verpakt

Veel keus in grote maten en een snelle levering .

Snel, gemakkelijk en passend

Ik was opzoek naar een bikini van freya in een vrij moeilijke maat (28FF), deze maat hier gevonden, maar helaas paste de bikini net niet. Nieuwe maat besteld en heel makkelijk retour kunnen sturen.

Goede assistentie met zoeken

Lastige maat, maar prima geholpen. Product was als aangegeven

Ik ben zeer tevreden! Heb ooit gebeld met de klantenservice en ben toen heel goed geholpen,en alles komt netjes verpakt binnen met een kaartje van de persoon die het verpakt heeft! Ik bestel niet zo graag online, maar door jullie goed service bestel ik bij jullie graag! Ga zo door!

Mooie bikini en goede service

Ik wist niet precies welke maat ik nodig zou hebben, dus verschillende bikini’s besteld. Gelukkig paste één van de bikini’s heel goed en de rest kon ik zonder problemen retour zenden.

Netjes verzonden

Ik kende deze webshop niet maar had wel wat ik zocht. De verzending duurde wel wat lang maar uiteindelijk blij met de ontvangst. Het product was heel mooi ingepakt en makkelijk om terug te sturen. Helaas was de maat niet goed. Retourzending is goed verlopen en via Riverty achteraf betalen is ook fijn

Groot aanbod super badmode en snelle service

Annadiva heeft mooie badmode en veel keuze in badpakken en bikini’s. Ook de maatvoering is duidelijk en kent een grote range. Daarnaast: snelle service!

Ik had een product besteld bij Anadiva. Snelle levering. Perfecte pasvorm. In een woord gewoon heel goed.

Prachtige keuze in een maatje meer

Twee mooie setjes besteld cup maat G jammer genoeg was bij 1 de omvang te strak top en andere slip te groot . Dus geen complete set meer . Terug gestuurd op eigen kosten . Zal zeker blijven kijken voor wat anders , ze waren prachtig van kleur en materiaal. Gr joke

Goede prijs super kwaliteit

Besteld snel binnen. Blij mee

Goede service en snelle levering

Goed geholpen bij het bepalen van mijn maat en toen een bikini kunnen passen. Toen gelijk in de winkel online een bikini besteld. Een dag later al bij afleverpunt kunnen ophalen

Australielaan 8

5232BB Den Bosch

073 - 8512017

Over Annadiva

Annadiva is een lingerie- en badmodewebshop gevestigd in ‘s-Hertogenbosch en online sinds 2012. Ruim dertien jaar geleden startte Mariëlle van der Loo met een missie: vrouwen met een grotere cup helpen aan luxe lingerie en badmode. Dit idee ontstond vanuit een eigen behoefte. Annadiva voert ook haar eigen merk in lingerie, badmode en nachtmode. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot de grootste aanbieder van luxe lingerie in Nederland en België. De succesformule? Snelle, specialistische en vooral persoonlijke service. Naast de webshops heeft het bedrijf ook drie fysieke winkels in ’s-Hertogenbosch, Nijmegen en Amsterdam.