heb in de sale een prachtige bh gekocht die "normaal"dubbel de prijs was....bestelling goed ontvangen en geleverd (snel)
Beste Henriët, Bedankt voor jouw review. Wat heerlijk om te horen! Fijn dat je zo tevreden bent met je aankoop en dat alles snel geleverd is. Geniet van je nieuwe bh 😄 Tamara | Customer Care
Ik heb een lingerieset gekocht met korting,nu de bh geruild voor een maat groter en heel netjes opgelost om alsnog de korting toe te passen!
Originele beoordeling
Ik heb een lingerieset gekocht met korting,nu de bh geruild voor een maat groter en is de korting helaas vervallen,heel jammer,want had juist daarom hier besteld
mooie spullen snelle levering
Beste Marian, Dank je wel voor je mooie review! 😊 Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze spullen en de snelle levering. We hopen je snel weer terug te zien! Tamara | Customer Care
Heb mijn bestelling nog niet binnen
Beste Peggy, Hartelijk dank voor jouw review. We hebben je bestelling nagekeken en zien dat deze op 27 december is klaargemaakt voor verzending en inmiddels bij een servicepunt is afgeleverd. We hebben je hierover een e-mail gestuurd zodat je precies weet waar je het pakket kunt ophalen! Lotte | Customer Care
In één woord geweldig.
Beste Ellen, Hartelijk dank voor jouw review. Geweldig om te horen! Zo’n ervaring gunnen we iedereen – jij blij, wij minstens net zo blij. Anna | Customer Care
Fijne webshop.
Beste M., Hartelijk dank voor jouw review. We zijn blij dat je zo tevreden bent over de snelle verzending en onze items. Hopelijk zijn we goed onderweg om jouw favoriete webshop te worden! Anna | Customer Care
AnnaDiva doet het al jaren goed: mooie lingerie, die voor elke vrouw met elk budget bereikbaar is. Er is veel te kiezen, ook voor mensen met een andersoortige huid dan standaard blondines hebben. Het materiaal en design zijn mooi, apart en verfijnd, er is altijd veel moois in de sale en het draagcomfort is prima, hoor ik van mijn vrouw. Gecombineerd met snelle levering en hoge kwaliteit is een zending van AnnaDiva altijd een feestje. Verbeterpuntje? Ach. Feit dat de verzendverpakking wat minder discreet is en pakjes vaak bij buren afgeleverd worden, maakt denk ik dat nu ook mijn buurman aan de bak moet voor cadeautjes voor zijn vrouw ;-). Leuk meegenomen, maar kan me voorstellen dat niet iedereen wil dat buren weten wat er zoal bezorgd wordt....
Beste Marco, Hartelijk dank voor jouw review. Wat fijn om te horen dat onze collectie, kwaliteit en snelle levering al jaren worden gewaardeerd. We doen ons best om een divers en toegankelijk assortiment aan te bieden, met oog voor design én comfort. Je opmerking over de verpakking nemen we mee, we kijken voortdurend hoe we onze service verder kunnen verbeteren. Dank dat je dit met ons deelt! Lotte | Customer Care
Kwaliteit voor een nette prijs. Snelle levering.
Nadat het product wat ik besteld had niet op voorraad was is er ondanks de kerstdrukte de nodige energie ingestopt om het toch nog oo tijd te leveren.. Mailtjes werden snel beantwoord.
Beste Jacintha, Hartelijk dank voor jouw review. We vinden het belangrijk om, ook tijdens de kerstdrukte, alles op alles te zetten zodat je bestelling toch op tijd bij je aankomt. Goed om te horen dat je onze service en communicatie zo waardeert! Lotte | Customer Care
Bestel vaker Prima Donna sets bij Annadiva, altijd snel en keurig geleverd. Heel erg tevreden en zal de komende tijd hier zeker weer bestellen
Beste Sylvia, Hartelijk dank voor jouw review. Wat heerlijk om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service! Laten we er samen een mooi jaar van maken, we kijken ernaar uit je snel weer te mogen helpen. Lotte | Customer Care
Mooie producten, zorgzaam verpakt. Alleen het verzenden met DHL heb ik helaas minder goede ervaringen mee. Niet weten wanneer ze bezorgen, bezorgen niet in een pakket wand die wel in ons dorp aanwezig is. Zo vaak veel onduidelijk…
Beste Bernadette, Hartelijk dank voor jouw review. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze producten en de zorgvuldige verpakking, dankjewel daarvoor! We vinden het jammer om te vernemen dat de bezorging met DHL minder prettig is verlopen. We nemen dit soort feedback zeker mee en hopen je bij een volgende bestelling weer een fijne totaalervaring te kunnen bieden. Lotte | Customer Care
Ruim aanbod beugelloze bh's ook in de sale. Snelle verzending. Kortom heel blij met annadiva!
Beste Sharon, Hartelijk dank voor jouw review. We vinden het fijn dat je zo blij bent met je aankoop en zijn net zo blij met jou als klant. Graag tot een volgende keer! Lotte | Customer Care
Mijn vaste lingerie leverancier stopte ermee. Kreeg een reclame pop-up van Annadiva. Na reviews gelezen te hebben een bestelling geplaatst. Een artikel was niet meteen leverbaar waarvan ik netjes bericht kreeg met excuses. Paar dagen later kreeg ik de complete bestelling thuis. keurig verzorgd. Ik word vaste klant!!
Beste Jojo, Hartelijk dank voor jouw review. Geweldig dat je eerste ervaring bij Annadiva zo positief was! We verheugen ons erop je in de toekomst vaker van dienst te zijn. Anna | Customer Care
Na een bezoek aan de winkel in den Bosch ben ik erg goed geholpen door het vriendelijke personeel. Dankzij hun advies heb ik een mooie keuze kunnen maken voor lingerie als cadeau voor mijn vriendin. Helaas was de set niet compleet op voorraad in de winkel, maar dit werd direct netjes opgelost door het online voor mij te bestellen via de webshop. De volgende dag kon ik het al ophalen. Bedankt voor de snelle en goede service!
Beste M, Hartelijk dank voor jouw review. Het doet ons plezier dat ons team je advies kon geven en dat je dankzij hen een mooie keuze hebt kunnen maken voor het cadeau. Jammer dat de set niet volledig op voorraad was, maar fijn dat het online snel geregeld kon worden en dat je deze de volgende dag al kon ophalen. We hopen dat je vriendin er veel plezier van heeft en we kijken ernaar uit je weer in onze winkel te mogen verwelkomen! Anna | Customer Care
Duidelijke site, prachtig product.
Beste Anne, Hartelijk dank voor jouw review. Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met je aankoop! We doen ons best om onze site overzichtelijk te houden en producten te bieden waar je écht blij van wordt. Lotte | Customer Care
Veel keus in een grote maat, snel Verzonden. Vandaag in de winkel in Amsterdam geweest werd erg goed en fijn geholpen verkoopster dacht ook echt met mij mee, ik kom zeker nog vaker naar jullie winkel!
Beste Sharina, Hartelijk dank voor jouw review. Super om te lezen dat je zo’n fijne ervaring hebt gehad, zowel online als in de winkel. We doen ons best om een ruime keuze te bieden en echt met je mee te denken, zodat iedereen iets passends kan vinden. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen! Lotte | Customer Care
Ook als er geen levertijd bij producten staat duurt het een week voordat je het in huis hebt en dat was nadat ik mail had gestuurd
Beste Mirjam, Hartelijk dank voor jouw review. Wat jammer om te lezen dat je de levering als traag hebt ervaren. Soms komt het helaas voor dat twee klanten vrijwel tegelijk hetzelfde artikel bestellen. In dat geval kan het voorkomen dat er onverwacht een nabestelling bij de leverancier nodig is, wat extra levertijd met zich meebrengt. We doen ons best om levertijden zo duidelijk mogelijk te communiceren, maar in zulke situaties is dit helaas niet altijd direct zichtbaar. Mocht je hier in de toekomst vragen over hebben, dan staat onze klantenservice altijd voor je klaar om mee te kijken. We wensen je veel plezier van je aankoop en hopen je een volgende keer beter van dienst te kunnen zijn. Anna | Customer Care
Even geduld moeten hebben voordat de bestelling werd geleverd, maar het was het wachten waard! Prachtige kwaliteit, ontzettend mooi en zorgvuldig verpakt. Echt een cadeautje! De pasvorm is perfect van alle 3 de artikelen.
Beste Femke, Hartelijk dank voor jouw review. We besteden veel aandacht aan kwaliteit, pasvorm en verpakking, dus het is super om te horen dat dit zo wordt gewaardeerd. We hopen je snel weer bij Annadiva te zien! Anna | Customer Care
Ik bestelde een week voor ik op wintersport ging nog sport bh’s! Ze kwamen halverwege de wintersport binnen en het lag niet aan postorder bedrijf, pas super laat verzonden! Hou daar goed rekening mee!
Beste Noreen, Hartelijk dank voor jouw review. Wat jammer om te horen dat je bestelling later is aangekomen dan verwacht. We begrijpen heel goed dat dit extra vervelend is, zeker als je de sport-bh’s nodig had voor je wintersport. In dit geval was er sprake van een nabestelling bij onze leverancier, wat helaas voor extra levertijd heeft gezorgd en daarmee de latere verzending verklaart. Onze excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. Mocht je hier nog vragen over hebben, dan denken we uiteraard graag met je mee via onze klantenservice. Anna | Customer Care
Bestellen bij Anandivacdat gaat altijd prima en we hebben hier al vaak besteld. Helaas was er nu één BH waarbij na slechts drie keer dragen de beugel dwars door de stof heen kwam. We behandelen onze spullen normaal en hebben nog nooit eerder aanspraak hoeven maken op de klantenservice. Toch blijft Anandivacdat volhouden dat dit “eigen toedoen” is. Erg teleurstellend dat een trouwe klant bij een duidelijk productprobleem zo wordt afgescheept.
Beste Niels, Hartelijk dank voor jouw review. Wat jammer om te lezen dat je deze ervaring zo hebt beleefd. Op dit moment kunnen we deze specifieke casus helaas niet direct terugvinden in ons systeem. Dat kan bijvoorbeeld te maken hebben met een ander e-mailadres of een eerder contactmoment dat niet direct zichtbaar is. We kijken dit echter graag opnieuw en zorgvuldig voor je na. We willen je daarom vragen om opnieuw contact op te nemen met onze klantenservice, onder vermelding van je bestelgegevens en eventueel eerdere correspondentie. Dan kunnen we je klacht opnieuw beoordelen en samen kijken naar een passende oplossing. Anna | Customer Care
Snelle levering en goede maatvoering
Beste D, Hartelijk dank voor jouw review. Wat fijn dat je bij ons bent geslaagd! We hopen dat je veel plezier hebt van je nieuwe bikini en zien je graag nog eens terug. Tamara | Customer Care
Kwaliteit en goede service
Beste Renske, Hartelijk dank voor jouw review. Het doet ons plezier te weten dat je tevreden bent over de snelheid, kwaliteit en service – daar doen we het voor! Anna | Customer Care
Mijn pakketje raakte bij vervoer beschadigd en werd door vervoerder teruggestuurd. Nadat ik contact op nam heeft Annadiva het pakketje meteen na ontvangst gecontroleerd, opnieuw ingepakt en opgestuurd, zodat ik het nog ontving voor de Kerst. De kwaliteit van de bh’s is uitstekend en de kaartjes voor Primadonna’s winactie zitten er ook nog aan, zoals het hoort. Ook fijn dat er altijd veel keuze is in mijn maat.
Beste Monique, Hartelijk dank voor jouw review. Wat ontzettend fijn om te lezen dat alles goed is gekomen. We staan altijd voor je klaar en doen er alles aan om je items zo snel mogelijk bij je te krijgen, zodat je er lang van kunt genieten. We hopen je snel weer bij Annadiva te zien! Anna | Customer Care
Als men ik gaat zoeken is het heel makkelijk te vinden zowel de merken en de maten en kleuren
Beste Harry, Hartelijk dank voor jouw review. Wat tof om te lezen dat het bestellen voor jou zo eenvoudig is. Zo maken we shoppen graag een stukje makkelijker voor jou! Anna | Customer Care
Beste Gonda, Hartelijk dank voor jouw review. Geweldig om te horen dat alles netjes verpakt bij je is aangekomen! We besteden graag extra zorg aan de verpakking, zodat alles veilig en in goede staat bij jou aankomt. Tamara | Customer Care
Australielaan 8
5232BB Den Bosch
Annadiva is een lingerie- en badmodewebshop gevestigd in ‘s-Hertogenbosch en online sinds 2012. Ruim dertien jaar geleden startte Mariëlle van der Loo met een missie: vrouwen met een grotere cup helpen aan luxe lingerie en badmode. Dit idee ontstond vanuit een eigen behoefte. Annadiva voert ook haar eigen merk in lingerie, badmode en nachtmode. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot de grootste aanbieder van luxe lingerie in Nederland en België. De succesformule? Snelle, specialistische en vooral persoonlijke service. Naast de webshops heeft het bedrijf ook drie fysieke winkels in ’s-Hertogenbosch, Nijmegen en Amsterdam.