Pluspunten
Prima service en deskundigheid.
Pluspunten
Netjes verpakt en verzorgd. Bij navraag keurig netjes te woord gestaan.
VerbeterpuntenLevertijd duurt wel lang ruim een week. Als dit naar een dag a 2 dagen kan worden terug gebracht zou dit perfect zijn
Pluspunten
Ondanks mijn getwijfel over een tankini van primadonna(die ik toch wilde houden)werd ik met geduld goed verder geholpen en ben erg blij met mijn aankoop!
Verbeterpuntenniet nodig
mail inzake bezorging niet 3 uur van te voren sturen, maar een dag eerder graag!
Pluspunten
snel en goed. Mooie prijzen.
Pluspunten
snel en duidelijke site
Verbeterpuntenstaat niet vermeld met bestellen dat als je je mail vult en denkt 10 procent korting te krijgen dat dit niet geld als er iets in de sale is dat vond ik beetje misleidend
Pluspunten
Goede site, makkelijk overzicht, ga hier vaker bestellen!!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Pakket is keurig verpakt met een persoonlijk berichtje. Echt een cadeautje.
Pluspunten
Snelle en goede levering, goede aanbiedingen, mooie spullen
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snel en vriendelijk. En geen problemen retouren alles netjes verzorgd
Pluspunten
Snelle verzending. Overzichtelijke site. Persoonlijk kaartje bij bestelling is leuk detail.
Pluspunten
Ruime keuze
VerbeterpuntenMeer info over pasvorm bij sommige artikelen
Pluspunten
Goede en snelle levering en fijn product
Pluspunten
Snelle levering, veel zorg besteed aan de verpakking van mijn sport BH's. Het was een cadeautje om uit te pakken! Zo leuk!
Pluspunten
Goeie collectie
Pluspunten
snel, duidelijk, zorgvuldig
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goede arikelen.
VerbeterpuntenAls iets niet geleverd kan worden,graag een seintje.
Pluspunten
Prachtig assortiment, veel maten en juiste en tijdige communicatie.
Pluspunten
Pakketje snel binnen en kwaliteit is goed! Leuk dat ik een kortingscode kreeg voor mijn verjaardag!
VerbeterpuntenNiet veel keus voor bikini’s in maat 65G.