Pluspunten
bestel altijd via het internet omdat het voor mij te ver uit de buurt is. ik ben erg blij met de keus in de grotere maten. Het is altijd snel bezorgd en op de website is alles goed te vinden.
Pluspunten
Als man heb ik een prachtige bikini besteld voor mijn vrouw....en dat is niet makkelijk
niets
Pluspunten
Snelle levering, prachtige verpakking! Net een cadeautje
Pluspunten
De website werkt snel en goed. De bestelling is meteen verwerkt en geleverd, keurig verpakt!
Pluspunten
Duidelijke webiste, makkelijk bestellen en retourneren. Heb zelf via de winkel geretourneerd en daar nieuw product gekocht. Mooie winkel, goed geholpen, prima service!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Goede service. Duidelijke site. Je word goed op de hoogte gehouden van de site.
Pluspunten
Super vriendelijk telefonisch te woord gestaan, en goede tip gekregen wat mij in verzendkosten scheelde. Meedenken met de klant, echt top.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle levering Met zorg verpakt
Pluspunten
Snelle levering, goed informatie per mail en leuk verpakt, echt een cadeautje :)
VerbeterpuntenGeen, ga zeker vaker bestellen!
Pluspunten
Veel keuze op de site
VerbeterpuntenNergens tegenaan gelopen
Pluspunten
Persoonlijk,( pakketje met handgeschreven briefje) goed bereikbaar per mail, telefoon. Mooi ingepakte bestelling
VerbeterpuntenTot nu toe geen
Pluspunten
Pluspunten
De persoonlijke aandacht die wordt besteed aan het inpakken en het geschreven toevoegd kaartje. Super!
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Levering op tijd Goede voorraad Goede retour afhandeling
Pluspunten
Telefonisch goed bereikbaar en via mail ook snelle reactie.
Pluspunten
Snel, duidelijk in communicatie, site gebruiksvriendelijk! goede foto's.
VerbeterpuntenHet roze bikinibroekje was echt kleiner dan het blauwe in dezelfde maat;--)