Snelle levering en zeer fijne bh van Prima Donna.
Ik ben niet alleen erg blij met mijn Checky bikini, het bestelproces is ook erg prettig. Eerst was ik al goed geholpen in jullie winkel in Amsterdam, alleen was daar mijn maat niet. Toen de bikini online besteld, met extra broekjes in diverse modellen. Uiteindelijk de juiste maat & model gevonden. Het retourorders verliep ook perfect. Kortom: blij!
Duidelijke site en een snelle levering.
Omdat ik in de winkel heel goed geholpen ben bij het zoeken naar een mooi en goed passende bh. Deze bleek niet aanwezig te zijn, waarna zij mij een andere adviseerde via internet, welke de volgende dag zou kunnen worden bezorgd, net voor mijn vakantie. Zij was er van overtuigd dat deze zou passen. En dat was zo! Mijn complimenten en dank voor de hulp, het advies en de service.
Prettige site ruime keuze
Ik ervaar de benadering van anadiva als vriendelijk aan de telefoon en in mail contact, prettige persoonlijke benadering Maar ik wilde iets terugsturen en kon niet meer inloggen op de site omdat er problemen waren met de website gebeld. De telefoonlijn overbezet Ik zou teruggebeld worden Dat is niet gebeurd uiteindelijk toch telefonisch contact kunnen krijgen hoe ik dan mijn item kom aanmelden voor retourneren. Uiteindelijk voor het retourneren €7,95 betaald Dat maakt dat ik niet meer ga bestellen want ik vind het risico dat ik iets moet terugsturen te groot omdat de pasvorm bij lingerie en badmode in mijn maat erg nauw komt
Contact over aanpassing bestelling verliep goed. Goed product.
Vorige week mijn bikini retour gestuurd maar ik heb nog steeds geen bevestiging dat deze is ontvangen. Duurt erg lang. Verder de kwaliteit van het merk Annadiva is prima
Beste, Hartelijk dank voor jouw review. Wat vervelend om te lezen dat jij niets over jouw retour hebt vernomen. Wij hebben dit direct voor jou nagekeken en zien dat jij onlangs 2 bestellingen had geplaatst waarvan wij 1 bestelling retour hebben ontvangen en ook reeds hebben terugbetaald. Ter controle komen wij hier graag nog via e-mail bij jou op terug. Mocht jij hier echter nog vragen over hebben vernemen wij dat uiteraard ook graag. Met vriendelijke groet, Team Annadiva
Heel goed geholpen, in winkel Den Bosch. Zelfs tot 2 keer toe een tankini besteld voor me. De laatste was het helemaal voor me. Hij zit perfect.
Iets bestellen bij Annadiva is altijd een feestje! Ruime collectie van prachtig passend lingerie en badkleding. Snelle levering of afhandeling na eventueel retour. TOP!
Goede en snelle service. Goede communicatie. Helaas de maten van bikini wat ik besteld had waren niet meer en de andere vond ik niet bij mij passen. Dus terug gestuurd. Maar kreeg binnen paar dagen mijn geld terug. Erg tevreden hoe is het gegaan.
Snelle levering , goede kwaliteit. Ziet er super uit.
Ik draag alleen it merk lingerie, service ook super gaat altijd goed, snelle levering
Super snelle levering en super aardig geholpen door een jong meisje in Amsterdam, ik weet helaas haar naam niet ze was erg behulpzaam en verdient zeker een compliment.
Mogen sneller in communicatie zijn. Ook retour duurt lang voor werkt is
Super blij met mijn nieuwe bikini. Top kwaliteit: mooie kleur en stof. En super snel geleverd.
Snelle bezorging, goed verpakt met was- en behandel informatie. Mooie lingerie en badmode. Groot assortiment en goede service. Top bedrijf.
Snelle levering en een mooie site voor Lingerie en badmode.
Ik heb mijn pakketje verzorgd binnen gekregen. Super tevreden! Bestel de volgende keer weer bij jullie. Vrgr petra
Op mijn reactie heeft Annadiva op een plezierige wijze gereageerd en mijn probleem is naar alle tevredenheid opgelost.
Beste Mia, Hartelijk dank voor jouw review. Wat vervelend om te lezen dat jij ontevreden bent over jouw aankoop. Wij zullen om die reden nog contact met jou opnemen. Met vriendelijke groet, Team Annadiva
Original anmeldelse
Helaas zit mijn bh te strak en voelt niet prettig. Heb ze helaas gewassen en kan ze niet terugsturen Dat strakke gevoel komt als je ze draagt. Eerste keer dat ik dit online heb gekocht. Ik heb een jaar geleden precies dezelfde gekocht in een andere kleur en geen probleem.
Prettigepaservaring met voldoende aandacht van de verkoopster. Goed advies.
Twee prachtige bikini’s besteld. Voldoet boven verwachting. Prachtige kwaliteit en mooi Pasvorm perfect. Kortom hier ga ik de volgende keer weer bestellen of naar de winkel
Bestellen is makkelijk, product van goede kwaliteit, mooi verpakt en super snel bezorgd
Een mooi ingepakt pakketje. Dit geeft het gevoel een cadeautje te ontvangen. Ik moest even zoeken en goed lezen om een pakketje retour te doen, maar dit is verder heel goed afgehandeld. Snelle bezorging, goede kwaliteit en goede service. Top!
Met mijn cupmaat vind ik het altijd een ware beproeving om een leuke, mooi passende en comfortabel zittende bikini te kopen. Via internet had ik het nog nooit geprobeerd; eerlijk gezegd had ik er ook niet zoveel vertrouwen in dat de bikini zou zijn wat ik ervan hoopte. Geheel onterecht! Een perfecte pasvorm, goede ondersteuning en ook nog gewoon heel mooi! Ik ben 100% tevreden, voel me goed als ik de bikini draag. Ik heb mijn nieuwe favo adresje gevonden voor bad- en onderkleding.