Makkelijk om te bestellen

Het bestellen ging makkelijk, en het product werd snel geleverd.

prachtige en betaalbare set!

Het is nu de tweede keer dat ik bij jullie een lingerieset bestel. En opnieuw ben ik zeer tevreden. Het zijn mooie goedzittende sets voor grotere maten en tegen een redelijke prijzen. Retourneren gaat gemakkelijk en mijn geld kwam ook snel weer op mijn rekening. De mogelijkheid om achteraf te betalen vind ik prattig. Wel jammer dat ik daarvoor extra moet betalen. Dat had ik niet gezien voordat ik voor die optie koos. Verder dik tevreden!

Fantastische service

Betrokken medewerkers en goede hulp

Goed en snel ontvangen e je kan merken dat het met goede zorg is verpakt. Dik tevreden.

Top geholpen

Ik ben in Nijmegen geweest en van de bikini was alleen het broekje. Bovenstuk bijbesteld . Ik had hem snel in huis . Thanks Fijne medewerkers .

Supersnelle levering

Het badpak; French Souvenir zit echt perfect. Maten kloppen gewoon.

Verkeerde bikini top

Bikini’s van Freya altijd top . Had twee paar weer besteld aan het begin van het seizoen . Verder niet goed gekeken en bij dragen allebei een cupmaat groter ontvangen dan besteld , maar geen bonnen meer . Uiteindelijk dus alsnog twee bikini tops opnieuw besteld. dit werden dus prijzige bikini’s . Nu maar hopen dat de goede maat nu wel komt

De dag ervoor besteld binnen 24 uur thuis. Netjes ingepakt.

Wat ik had besteld, werd de volgende dag al bezorgd.

Altijd goed

Mooie spullen en snel geleverd.

Heb nu 7 bikini’s en ik ben er helemaal weg van

Zo’n fijne bikini’s

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel!

Super geholpen door Tamara, die geduldig en behulpzaam bleef, terwijl er het nodige tijdens de bestelling mis ging!

Snel geleverd en precies wat ik er van verwacht had

Goed advies

Goed advies, flexibiliteit bij ruilen.

Super goede ervaring gehad

Ik had een bikini besteld bin Annadiva, deze was te klein. Toen ben ik naar de winkel gegaan om de bikini te ruilen, ik ben super goed geholpen in de winkel en heb nu een super mooie bikini die ook nog eens precies goed aansluit.

Bestelling werd snel geleverd.

Prima webwinkel

Mooi assortiment, heldere bestel- en retour procedure.

Van de bestelling tot levering uitstekend !

Goede kwaliteit, uitstekende levering, voor herhaling vatbaar.

Bestelling mooiverzorgd maar paste helaas niet. Retour zenden en retour betaling gingen ook heel soepel en vlot. Ook belangrijk!

Professioneel, vakkundig en heel aardig.

Kom al vaker bij Anna diva in Nijmegen, mijn favo lingerie zaak. Mijn dochter was toe aan goede bh’s en zij is hier zo lief geholpen door de medewerkster. Top!

Mooi product met toch een navraag qua maatvoering.

Ben keurig terug gebeld en ben duidelijk te woord gestaan. Super vriendelijke dame. Nee echt heel erg blij met de afhandeling.

Aanrader!

Het is altijd erg lastig om een mooie bikini of bh te vinden wanneer je cup F hebt, maar omvang 75. Dan is de cup weer te groot of te klein, of de omvang te smal. Bij Annadiva is er zoveel keus, dat er altijd wel iets voor je bij zit. Mijn favoriete merken zijn Freya voor badmode en Marie Jo voor lingerie. De site is overzichtelijk en mijn bestelling ontving ik binnen 1 week. En alles past!

Gewoon goed.

Gewoon goed