Ik heb een bikini besteld, hij is erg mooi en was snel geleverd.

Past perfect

Eindelijk een bikini waarin ik mij goed voel en die perfect zit

Fijne online shop met mooie bikini's

Snel geleverd, mooi verpakt en leuke spullen

Ik ben zo blij dat er een betaalbare site is waar ik mijn maat kan scoren. Is altijd weer een struggle om in winkels opzoek te gaan naar mijn onmogelijke maat. Snel geleverd en zitten top!

Ik ben goed telefonisch geholpen met een vraag.

Overzichtelijke website en makkelijk te bestellen

Voor het eerst bikini’s besteld voor mijn dochter bij Annadiva. Ze heeft een grote cupmaat dus bikini’s zijn niet bij alle winkels te vinden. Al veel teleurstellingen gehad Bestellen ging makkelijk en soepel en levering verliep vlotjes. Maatvoering is ook correct. En het meest geweldige is dat ze als gegoten zitten. Sluiten mooi aan en ze straalt helemaal als ze de bikini’s aan heeft. Blije dochter én moeder! Bedankt Annadiva!

Uitstekend!

Goede en snelle levering! Mooie bikini!!

Duidelijke website

Hele overzichtelijke website, veel artikelen, duudelijke omschrijving en foto's. Goede service.

Kwaliteit, service en snelle levering

Ik bestelde 5 bikini’s. Ze werden snel geleverd en allen mooie kwaliteit en pasvorm! Eentje viel wat klein dus die geretourneerd. Geld supersnel weer op m’n rekening! Ik ben blij. Ik heb Annadiva ontdekt en ga hier voortaan ook lingerie bestellen! Enorme keuze ook voor grotere cupmaat!

Retouren

Ik wacht nog steeds op bevestiging voor het retouren.

Mooie bikini’s, goede kwaliteit en goede service

Annadiva is mijn vaste adres voor bikini’s. Goede kwaliteit. Betrouwbaar en goede service.

Mooie collectie, mooie merken

Veel keus in de ‘ moeilijke maatjes’. Deskundig en eerlijk advies. Fijne collectie in alle maten, groot, klein, dik dun en middelmaatje. Ik slaag altijd en ben er erg blij mee.

Goede service top

Mooie en kwalitatieve BH’s

Ik ben altijd tevreden over de kwaliteit van de bh’s. Het enige wat ik jammer vind is dat retourkosten voor eigen kosten zijn. Lingerie maten zijn niet standaard en wisselen nog wel eens per merk.

Slechte en onduidelijke retourservice

Slechte en onduidelijke retourservice

Erg goede service!

Ik heb een bikini besteld en een andere maat gekregen, omdat de maatvoering anders is bij dat merk. Vervolgens heb ik hierover gebeld en ik ben erg goed geholpen en heb advies gekregen.

Veel keuze mooie bikini

Ben erg blij met mijn nieuwe bikini. Voldoet aan mijn verwachting.

Helemaal goed

Met een grotere cup maat bikini s kopen kan nog wel eens lastig zijn Maar wat heb ik bij jullie twee mooie gevonden ben er zo blij mee Ga zeker vaker bij jullie kopen Vind ook heel fijn dat de broekjes in meerdere modellen zijn waar je uit kan kiezen Hele blije klant

Super! Snelle levering en past perfect.

Bikini van Prima Donna besteld. Goed maatadvies. Binnen in 2 dagen. Bikini zit als gegoten, erg blij mee!

Prima service !

Mooie collectie , goede service, heel tevreden :)

Vind wel dat ze een betere beschrijving moeten geven bij de maten .Had een aantal bikini,'s besteld bij 2 vielen de broekjes kleiner uit en bij 1 bikini was de cupmaat extreem klein.Dus 2 x moeten terugsturen omdat dat niet in de omschrijving stond,dus onnodig kosten gemaakt

Snelle levering en snell retourafhandeling. Ik zou zeker nogmaals een bestelling plaatsen!

Duidelijk website, met duidelijke maten. Product was snel binnen. En mooie kwaliteit. Super blij mee. Terwijl ik een hele moeilijke maar heb. Cupmaat heel groot en omvang klein. En met echte borsten heb je dan wel echt versteviging nodig. En dat is bij dit product top.

Heel fijn en betrouwbaar.

Ik heb een bikini besteld in cup E. Na vele teleurstellingen bij andere shops nu heel blij. Goede pasvorm, snelle levering, mooi en netjes verpakt, zeer goede kwaliteit. Het kost iets meer maar het is het zeker waard.

Snelle bezorging

Mijn ervaring met Annadiva is goed, de bezorging was snel en netjes.

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB