Goede service, ruim aanbod en overzichtelijke site
Het was even schrikken voor mijn dochter toen ze in een lingeriezaak hoorde dat haar cupmaat niet in het standaardassortiment zat. Nadat de, overigens heel lieve verkoopster in een laatste poging toch iets passends te vinden, met een wanstaltig groot beigekleurig gevaarte aan kwam zetten keek dochterlief op zijn zachtst gezegd nogal bedrukt.
Maar ja, ook deze cup G paste niet. Je hebt een 60 H nodig zei de verkoopster. Je bent heel smal maar hebt een grote cup. Ik heb hier niks moois voor je. Ze verwees ons naar een speciaalzaak.
Vanaf toen begon de zoektocht. Ik heb 3 of 4 speciaalzaken gebeld en hoewel ik overal vriendelijk te woord werd gestaan was nergens iets op voorraad. Dan maar digitaal dacht ik. Ik ben best even bezig geweest om een goed werkende site te vinden met een, ook voor pubers, aantrekkelijk aanbod.
Dochterlief werd blij toen duidelijk was dat ze zich niet in een oma-achtig geval hoefde te hijsen maar ook gewoon kon kiezen uit mooie BH's in een fris kleurtje met mooie bandjes. Ik was blij dat er ook een aantal exemplaren waren die ik met korting aan kon schaffen. Vooral omdat ik meerdere BH's nodig had en een bikini.
Zoals reeds op voorhand werd vermeld zat er op een van de artikelen een langere levertermijn. Net toen ik ongeduldig begon te worden en na een aantal dagen een mailtje stuurde keam mijn levering, gewoon nog op tijd, binnen. Mijn mailtje werd overigens keurig beantwoord.
Ik ben heel tevreden over de mijn bestelling en het assortiment. Ik ging er altijd van uit dat een mooie goede BH heel duur was, dat blijkt reuze mee te vallen. Ik ga zeker vaker bestellen bij Annadiva.