Zit helemaal goed sluit goed aan en een goed merk
Mooi materiaal, goede pasvorm, supersnelle en persoonlijke levering en mooi verpakt.
Ik bestel regelmatig producten via Annadiva en de ervaring is erg positief. Mooie en kwalitatief goede producten worden er aangeboden.
Alles is keurig en snel verzorgd, verzonden en ontvangen. communicatie prima. kortom een aanrader. maar.... retourzending via UPS. Dat is een nadeel. pakket met een betaalde retourzending wordt niet door alle vestigingen van UPS geaccepteerd. Onduidelijk welke vestigingen dan wel een betaalde retour accepteren. Advies: kies voor een serieuze pakketdienst als PostNL of DHL.
Netjes nauwkeurig verpakt, snel geleverd
De badkleding was volgens verwachting qua maat en kleur. De prijs was lager dan van andere aanbieders. Nette verpakking en snelle levering.
Snelle correcte levering
Ik kreeg een dag geleden een mailtje met het verzoek om mijn bestelling te beoordelen, (die ik ruim tien dagen geleden heb geplaatst en betaald) maar heb nog niks ontvangen. En voor de goede orde, heb ook geen update ontvangen in de tussentijd. Maar goed, aangezien er om een oordeel gevraagd wordt en ik de beroerdste niet ben: de tevredenheid is vooralsnog dus niet aanwezig..
Beste Lisette, Hartelijk dank voor jouw review. Wat vervelend om te lezen dat jij niet tevreden bent over onze service. Zo geef jij aan dat jij geen update hebt mogen ontvangen omtrent jouw bestelling. Helaas liet de levering van jouw bestelling langer op zich wachten dan vooraf aangegeven, uiteraard had jij hier direct een bericht over moeten ontvangen. Jouw melding bespreken wij dan ook intern zodat wij herhaling in de toekomst kunnen voorkomen. Gelukkig is jouw bestelling intussen verzonden, wij hopen dat deze naar wens is. Mocht jij hier echter nog vragen over hebben vernemen wij dat uiteraard ook graag. Namens Annadiva excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Annadiva
Nog niks ontvangen
Beste Diane, Hartelijk dank voor jouw review. Wat vervelend om te lezen dat jij jouw bestelling nog niet had mogen ontvangen maar al wel een verzoek tot het schrijven van een review. Helaas bleek jouw bestelling niet op voorraad en hebben wij deze voor jou nabesteld bij onze leverancier. Hiervan was de verwachtte levertijd 2 tot 5 werkdagen. Gelukkig zien wij dat jij jouw bestelling intussen hebt mogen ontvangen, wij hopen dat deze naar wens is. Mocht jij hier echter nog vragen over hebben vernemen wij dat uiteraard ook graag. Ook zullen wij hier via email nog bij jou op terug komen. Met vriendelijke groet, Team Annadiva
Bestelling gedaan en geen idee wanneer deze komt, áls ie ooit nog komt. Wordt niet op de hoogte gehouden. Wel allemaal reclame mail in mijn mailbox. En inloggen lukt ook niet, iets met de recaptcha….. erg vaag allemaal.
Beste Amber, Hartelijk dank voor jouw review. Wat vervelend om te lezen dat jij geen updates hebt mogen ontvangen omtrent jouw bestelling. Helaas bleken niet alle items uit jouw bestelling op voorraad. Hiervan was de verwachtte levertijd 2 tot 5 werkdagen. Om die reden heb jij jouw bestelling later ontvangen als mogelijk verwacht. Wel zullen wij jouw melding intern bespreken om herhaling in de toekomst te voorkomen. Ook zullen wij hier via email nog bij jou op terugkomen. Namens Annadiva excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Annadiva
Duidelijke site met goede fotos en beschrijvingen! Prima service en behulpzaam zowel in de winkel als digitaal.
Bh besteld en betaald. Maar was toch niet meer in mijn maat op voorraad. Hoe kan het dan dat je hem wel kunt bestellen en betalen! Ik wacht nog steeds op mijn geld
Beste Linda, Hartelijk dank voor jouw review. Niet alle artikelen op onze website hebben wij op voorraad. In dat geval staat er een levertijd bij de maat vermeld. Zo ook het artikel uit jouw bestelling. Helaas vernamen wij van onze leverancier dat het door jou bestelde item niet meer leverbaar bleek. Om die reden hebben wij jou hierover een email gestuurd en jouw bestelling geannuleerd. Helaas bleek echter door een technische storing dat jij langer op jouw terugbetaling hebt moeten wachten als dat jij van ons zou mogen verwachten, onze excuses hiervoor. Wel zien wij dat jij hierover ook contact hebt gehad met een van onze medewerkers en hopen dat wij jou alsnog naar tevredenheid hebben mogen helpen. Mocht jij hier nog vragen over hebben vernemen wij dat uiteraard ook graag. Met vriendelijke groet, Team Annadiva
Bestelling wat later gekregen ivm vertraging van product. Is prima opgelost denken goed mee. Zeer vriendelijk. Zou daar zeker weer bestellen.
Snelle levering en bij vertraging wordt je per mail goed op de hoogte gehouden. Ik heb 3 bestellingen in 1 week tijd geplaatst, waarvan er 2 binnen 2 dagen bezorgd waren. De derde had vertraging en dit is goed gecommuniceerd door Annadiva. Het enige waar ik tegenaan loop is de facturen via afterpay. Deze worden nu voor de 2e keer niet vóór de uiterlijke betaaldatum open gezet door Annadiva, waardoor je dus niet "op tijd" kunt betalen. Vervelend om hier steeds achter aan te moeten gaan. Kwaliteit producten is top en verpakking ook!
Perfect omschreven, mooi badpak, kleur nog veel mooier dan ik dacht en maat was perfect.
Mooi ingepakt mijn bestelling ontvangen… wat een feestje. Dank daarvoor. Maat van badpak is ook helemaal goed. Inmiddels alweer een volgende bestelling gedaan.
Producten zijn mooi en van de juiste pasvorm. Snelle en duidelijk levering.
Prima service, mooie spullen. Altijd goed en netjes verpakt. Het duurt alleen wel wat lang voordat het bezorgt wordt.
Altijd een goede en snelle service. Fijne website, breed assortiment. Artikelen zijn ook mooi verpakt.
Hele fijne klantenservice die zelf telefonisch contact opname om samen op de juiste oplossing te komen.
Makkelijke website waardoor je super eenvoudig een bestelling kunt plaatsen.
Snelle levering, helemaal gied
Ik heb 3 artikelen besteld en er vandaag 1 ontvangen. Het is handig als dat in de bestelling al duidelijk is gemaakt of erna een berichtje waarin dat wordt vermeld. Nu heb ik enkel een berichtje ontvangen dat "mijn bestelling is ingepakt" en dat heb ik vandaag waarschijnlijk ontvangen. Maar ik weet niet of het het juiste pakket is of en wanneer de rest wordt verpakt/bezorgd. We zijn ongeveer 10 dagen verder....
Fijn adres om je mooie lingerie te bestellen. Snelle verzending en netjes verpakt.
Mijn setje gister ontvangen. Was keurig verpakt in een nette doos en een herkenbare sticker. Het setje zat netjes in een papiertje verpakt. Persoonlijke naam op het bedank kaartje. Bestel daar al mijn lingerie, bevalt altijd prima!