Website voorraad niet in orde

Helaas, de website is niet up to date. Je besteld 2 verschillende bikini's en daarna krijg je te horen dat ze deze niet meer op voorraad hebben. Stuur je een mail, krijg je een kortingscode van 10€ die 6 maanden geldig is. Waardeloos !

Snelle levering en lief verpakt

Fijn model dat ik al vaker heb besteld. Mooi verpakt en supersnel geleverd.

Hele mooie verpakking en snelle levering

Hele mooie verpakking en snelle levering

Erg blij met de bikini. Goeie pasvorm, stevig en vrolijk. Bestelling was snel geleverd. Zorgvuldig verpakt. Goeie service!

prima!

Ik had (zoals vaker) een goede ervaring met Annadiva. Het juiste product van goede kwaliteit, tijdig geleverd en de communicatie over de bestelling verloopt ook prima.

en mooie website met verschillende merken.

SNEL GELEVERD

HELEMAAL PRIMA

De bestelling liet op zich wachten dus even contact gezocht, werd uitstekend opgelost, dus een aanrader.

Was deze keer minder goed dan de vorige

Bestelling in de winkel gedaan Tevens betaald aldaar Verzendingen verliep moeizaam Telefonisch contact gezocht was ook niet verhelderend Al met al een bestelling met vallen en opstaan

Makkelijk te bestellen en snelle service

Zoals altijd weer tevreden

Snelle levering en goede kwaliteit

Ik had een bikini bovenstukjes besteld. Eindelijk 1 gevonden die goed past. Ben er blij mee!

Ontzettende snelle levering en goede kwaliteit

Hele mooie kwalitatieve bikini’s en snelle leveringz

Aanrader!!

Snelle levering en heel zorgvuldig verpakt. (Dat heb ik wel eens anders meegemaakt) Mooie bikini,s met goede pasvorm.

Top kwaliteit, snelle levering, netjes verpakt, goede klantenservice.

Zeer tevreden. Keurig verpakt en snel geleverd. Klantenservice goed bereikbaar en snel antwoord en erg goed opgelost. Zeker een aanrader. Heel veel keus en veel maten altijd op voorraad.

Een jurkje besteld en een lieve verkoopster dat keurig netjes uitgezocht en opgestuurd .

Annadiva is puur geluk!

Het begint al bij de gezellige verpakking, altijd netjes verzorgd! De kwaliteit is perfect en in mijn maten te bestellen. Hierdoor zitten mijn bikini en badpak perfect. Annadiva maakt mij iedere zomer weer een gelukkig mens!

TOP

prachtig kwalitatief product voor n mooie prijs van Fantasie swim

Super bikini’s, super levering + omschrijving ervan op website!

Super snelle levering, erg mooi verpakt. Een geweldig cadeau om te krijgen.

Mooie kwaliteit, perfect voor grotere maten

Verschillende maten bikinitops besteld. Snelle levering Goede communicatie Retour ook prima geregeld

Superfijne en vriendelijke service!

Na een miscommunicatie erg prettig en accuraat geholpen door een dame van de klantenservice!

Snelle levering van kwaliteits swimwear!

Snelle levering van hoge kwaliteits swimwear en lingerie. Ook erg leuk verpakt!

Prima webshop

Snelle, nette levering. En mijn bikini was perfect. Mooi verpakt.

Mooie site, snelle levering, meerdere maten besteld, de geretouneerde artikelen snel afgehandeld. Goed geslaagd!

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB