Keurig geleverd

Net je geleverd

Uitstekend!

Zeer vlotte levering en keurig verpakt.

Uitstekende service en leveting

Na bestellen eerder thuis gekregen als verwacht en heel Netjes verpakt in doosje.Super maar

Goede ervaring!

Product zoals verwacht. Mooi verpakt en snel verstuurd.

Geweldige service

Staan je altijd te woord voor advies super

Super snel geleverd!

Mooie luxe verpakking.

Goed kwaliteit, goed service!

Goede kwaliteit, goede service

Prachtig setje snel in huis

Ik zweer al jaren bij Prima-donna en bij Annadiva is er volop de nieuwste keuze aanwezig en snel in huis. Dus superrrblij weer!

Vriendelijk en vol aandacht

Prachtig verpakt opgestuurd Duidelijk aangegeven wanneer je pakje komt. Persoonlijk geschreven briefje bij je bestelling. TOP

ZEEEER behulpzaam, alles netjes en snel opgestuurd,heel erg tevreden

Vooraf heel erg behulpzaam( Het was wat ingewikkeld omdat ik in Het buitenland woon) en Het pakket was heel netjes en secure ingepakt en snel geleverd aan mijn vriendin ( die Het Verder doorstuurde)

Goed!

Ik heb mijn bestelling goed en netjes ontvangen. Heb een bh geruild voor een andere maat. De nieuwe bh was er sneller dan ik de eerder bestelde had geretourneerd. Snelle actie!

Prachtig verpakt en perfect passend

Blij verrast met de wijze waarop de beha was verpakt. En niet onbelangrijk natuurlijk met de beha zelf. Die voldoet ook aan de verwachtingen. Goed gedaan, ga zo door.

Prettig

Website was goed en overzichtelijk. Fijn dat ik op maat en merk kon selecteren.

Na borstverkleining een bh zelf aangemeten en besteld, hij past perfect en zit geweldig.

Super...!!!

Snelle levering en heel erg mooi verpakt. Heel erg attent om erg ook een kaartje bij te doen zodat het toch weer wat persoonlijker word, ik ga zeker vaker bestellen ! Vr.Gr.Linda

Snelle en klantgerichte service

Snelle levering van mijn product. Op de kortingcode die niet werkte is snel geanticipeerd door de klantenservicem

Besteld en na een aantal dagen , kreeg ik een keurig, maar vooral ook leuke doos thuis geleverd met leuke flamingo's erop, erg leuk om in deze periode zo'n leuk pakket thuis te krijgen

Topservice

Duidelijke site en snelle mooi verpakte service dus top!

Super service

De site is helder en overzichtelijk en het is echt een kadootje wat je thuis krijgt. Alles mooi ingepakt en een persoonlijk kaartje erbij. Uit alles ademt Annadiva dat ze vrouwen gelukkig willen maken.

Super service

Prachtig lingeriesetje besteld, maar was in eerste instantie niet tevreden over de bh. In overleg met Annadiva heb ik deze mogen omruilen. Goede communicate en voor het ongemak een waszakje kado gekregen.

Prachtig verpakt!

Razendsnel mijn bestelling ontvangen en het pakketje was erg mooi verpakt

Goed en persoonlijk telefonisch geholpen

Ik wist niet precies welke maat ik moest bestellen en ik ben uitstekend geholpen. De maat van de bikini was in één keer goed. Erg blij mee!

TOP!

Door de lockdown online gaan zoeken naar 'mijn' bh-merk (Prima Donna) met uiteraard de juiste maat. Bij Annadiva deze gevonden! Mooie overzichtelijke website, perfecte snelle levering en fijne communicatie! Ook werd het artikel veilig en mooi verpakt. Inmiddels 3x een bestelling gedaan door deze zeer tevreden klant. Conclusie: een TOP (web)winkel met hart voor de zaak!

Mooie lingerie maten kloppen altijd en snelle levering en mooi verpakt

prachtige lingerieset in een mooie kleur

bestelling geplaatst en snel ontvangen

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB