Snel en betrouwbaar

Uiterst plezierige en snelle afhandeling. Mijn bestelling was binnen een dag bezorgd. Producten waren met zorg ingepakt. Werd via emails voortdurend van de voortgang op de hoogte gehouden. Ga hier vaker iets kopen!

Ik was al een tijd op zoek naar een huidskleurige sportbeha met pads voor het paardrijden. Uiteindelijk heb ik deze bij Annadiva gevonden. De sportbeha had ik binnen een dag in huis. Super snelle levering !

uitstekend

besteling was mooi verpakt en snel bezorgt. een aanrader.

geweldige service

Dit was mijn eerste bestelling. Zeer tevreden, prima verpakt, vlug geleverd en goed produkt

Fantastische aankoop voor mijn vrouw, die vanaf nu vaker lingerie gaat kopen via Annadiva

Duidelijke website met heldere beelden. Levering super snel en verrassend een handgeschreven kaartje in de mooie bijgeleverde box.

Zeer snelle verzending

Goede website, en snelle verzending

Goede duidelijke webshop

Snelle nette levering. Duidelijke webshop. Maten worden uitgelegd, heel goed. Mooie merken

Goed bereikbaar, snelle levering en prettige site.

Prettige ervaring, vriendelijk personeel aan de telefoon en snelle afwikkeling van de levering.

Veel keus en snelle service

Veel keus in grote maten. Mooie setjes. Mooie pasvorm.

Goede levering en top kwaliteit producten

Het contact met Annadiva is makkelijk. En de producten zijn altijd van hoge kwaliteit.

Prima pasvorm

Goede en snelle service

Goede en snelle service en zeker een mooie goede kwaliteit van de bikini die ik heb ontvangen. Als de winkel weer open is kom ik graag bikini's passen.

Bestelling kwam vlot. Zoeken op de site was plezierig. Ik kende het merk.

Prettig,deskundig ,sympathiek dit betreft de winkel in Amsterdam Dames van de website waren minder hulpvaardig.

Super netjes geleverd in luxe verpakking

Super netjes geleverd in luxe verpakking.

Snelle levering en kwaliteits lingerie

Fijn dat de bestelling erg vlot was gekomen.

Een fijne bh. Zit lekker en vrij snel in huis. Bedankt.

Duidelijke communicatie via mail, correcte en tijdige levering. Mooi verpakt, goede kwaliteit.

Helemaal top

Hallo, ik had een bestelling gedaan en twijfelde over de maat , heb een berichtje gestuurd en werd vervolgens keurig teruggebeld , vriendelijk te woord gestaan , en het werd opgelost . De bestelling kwam vrij snel binnen , trouwens wat een leuke verpakking .En alles zat perfect . Ben zeer tevreden over jullie , en jullie hebben er een nieuwe klant bij ... Mvg Conny

Goede ervaring gehad bij aanschaf BH

Genoeg informatie te vinden over maatvoering op de website en in het doosje bij levering. Netjes compact verpakt. Vrij langzame levering

Prachtige lingerie en prima service

Ik ben al langer dan van Annadiva. Wordt altijd mooi geleverd in een verpakking. Maten kloppen en lingerie is prachtig. Blij mee!

Prima service.

Prima ervaring.

Snel geleverd. Superblij met mijn aankoop!

Het pakketje ziet er altijd netjes verzorgd uit. Bijna een kadootje om het te krijgen... en mijn kleindochter is heel blij met de doosjes waar het in verpakt wordt want daar kan ze hele mooie dingen van knutselen, Oma blij, kleindochter blij.

Fijne service, prachtige producten

Bij Annadiva ben je geen nummer, maar denken (en passen!) ze echt met je mee. Ontzettend fijn dat het assortiment zo ruim is. Zelfs in voedingsbh's! Aanrader!

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB