Best snel in deze barre tijden,prachtig verpakt echt een kadootje ! BH past perfect en een mooie kleur rood , Tot een volgende keer,groet Liesbeth.

Snel en goed

Goede kwaliteit Snelle levering

Mijn eerste bestelling en zeker niet de lastste

Deze week mijn eerste bestelling ontvangen. Lekker op tijd voor Valentijn en super mooi ingepakt. De keuze is enorm, maatomschrijvingen duidelijk. Snelle levering, dit zal zeker niet mijn enige bestelling zijn!

Goede producten trage levering

Wat ik daar bestel is altijd goed! Alleen de levering zou wat sneller mogen

Tot in de puntjes perfect!

De hele bestelling verliep soepel! Mooie lingerie voor een goede prijs, en een prima (leverings)service. Echt geen negatief punt op te bedenken!

Super service

Ik had een vraag over de UK maten en kreeg een helder antwoord terug, setje besteld en paste perfect!

Prima, snelle levering

Een kritisch nootje; ik bestel op 4 febr voor over de €200 en krijg op 8 febr een waardecheque via de mail. Dat voelt niet fijn, verder heb ik 3 onderbroeken bij jullie gekocht een roze een bruine en een zwarte, staat ook prima op het bestelformulier maar de zwarte heb ik niet ontvangen wel 2 bruine. Aangezien ik €2,95 mag betalen voor een retour heb ik het maar zo gelaten. Het is allemaal geen ramp en ook echt geen reden dat ik niet meer bij jullie zal bestellen maar wil het jullie toch als aandachtspuntje meegeven.

Met zorg behandeld

Prima services

Door eigen fout de verkeerde maat besteld, maar was nog net voor verzending om te onderscheppen. Door een simpel mailtje en het snelle handelen van charlotte. Bestelling snel ontvangen. Top

Handige website, snelle bezorging en mooie producten! Ook handig dat er met afterpay betaald kan worden.

Veel keus, snelle levering, prima service. Al naren tevreden klant.

Ik heb wel langer dan 5 werkdagen moeten wachten, maar de bh's zijn precies wat ik verwachte en netjes ingepakt.

Duidelijke foto's op website, snelle levering!

Positief

Bestelling gedaan, kreeg snel een reactie. Er ging alleen iets mis met het versturen van de factuur , zodat ik het bestelnr niet kon lezen. Even gemaild en kreeg netjes bericht terug. En de factuur werd opnieuw verstuurd. Dit keer prima te lezen. BH werd keurig verpakt en in een doosje verstuurd. Leek wel een kadootje. En een de BH is geweldig

Snelle, nette levering

Tweede keer dat ik wat besteld heb bij Annadiva. Geen persoonlijk contact gehad maar snelle levering en netjes verpakt.

Mooie website die het product laat over komen zoals het echt is.

Het bestellen ging soepel en prettig. Na het bestellen kwam het product er al snel. Het product voldeed aan de verwachting en ik ben erg tevreden

Ik ben zeer tevreden, keurig verpakt!!!!

Ik ben heel tevreden met mijn bestelling. Keurig ingepakt.

Groot assortiment

Jammer dat je vooruit moet betalen

Fijne winkel, prima service, vriendelijke medewerkers

De winkel heeft een aantrekkelijk assortiment, medewerksters zijn vriendelijk en behulpzaam, pakjes worden snel en netjes verzorgd geleverd. Ben elke keer weer erg blij met mijn nieuwe spulletjes.

keurige en snelle levering.

Ben weer blij met mijn nieuwe body van prima donna geleverd door Annadiva.

Betrouwbaar en accuraat

Mijn bestelling is keurig afgeleverd. Ze namen meteen de telefoon op om mijn vragen over de levering te beantwoorden. Annavida was zelfs bereid om de zending opnieuw te versturen als ik niet thuis was, het feit dat dit te regelen valt, maakt hen een bijzondere firma.

Super goede service en snelle levering.

Erg blij mee met de nieuwe BH. Goede, snelle service.

Goede service en producten.

Mijn bestelling gedaan en steeds op de hoogte gehouden van het bestelproces. Prima, zelfs goede producten! Al met al dikke 10 en ik ga zeker opnieuw een bestelling doen.

Tot nu toe geweldig.

Zeer snelle levering, heel leuk verpakt. Een genot om het pakketje te openen. Houden je per mail goed op de hoogte van wel of niet levering.

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB