Uitermate tevreden over product en aflevering!!

De door mij bestelde BH is van een mooie kwaliteit en pasvorm. Ook de levering was snel en keurig verzorgd.

Bevalt goed!!

Al een paar keer wat besteld bevalt me goed snel geleverd en de maat is goed en kwaliteit ben erg tevreden ook fijn dat je achterafkan betalen.

Goede en snelle service

Kwaliteit en leuk verpakt als cadeau.

Alsof ik een kadootje kreeg

Gelukkig weet ik wat ik hebben wil in deze prachtige winkel want ik weet mijn maat en favoriete merk BH. Snelle bezorging en met zorg mooi ingepakt als een kadootje. Daar wordt ik blij van.

Fantastisch setje lingerie en mooi verpakt

Mooi setje lingerie, perfecte pasvorm en in mooi doosje ingepakt Verzending heeft wel wat langer op zich laten wachten dan ik had verwacht. Maar het resultaat was goed.

Een kadootje

Ik was al bekend met Annadiva en verschillende “ grote maten” merken. Omdat je wegens Corona, niet live kunt shoppen( lees passen) is het handig je maten en de merken te kennen. Dan hoeft je niet onnodig veel te bestellen wat weer terug moet, maar is het in 1 x goed.

prima bestelsite alleen de levering kan sneller en betalen voor retour vind ik niet kunnen, gelukkig hoefde de bestelling niet terug!

Super badpak

Heel goed model voor grote cup

Keurig netjes verpakt en snel geleverd!!

Wat fijn dat ze mijn lievelings beha hadden en voor een leuke prijs. De beha is snel geleverd in een mooie doos. Supertevreden.

Fantastiche pasvorm

Prima sevice

Prettig, discreet, en goed aansluitend op mijn hulpvraag.

Ik voelde me goed geholpen.

Goed uitstekend

Ruim assortiment, ook in grote maten. Duidelijke communicatie.

Goede winkel

Alles is gewoon gegaan zoals het hoort.

Goede service en medewerking. Na online bestelling geplaatst te hebben, bleken niet alle adresgegevens volledig ingevuld. Er werd vriendelijk contact op genomen en het pakketje werd vervolgens direct verstuurd.

Goede en snelle levering

Super snelle en goede levering van fijne producten

Heel fijne BH gekocht

Ik heb een heel fijne BH gekocht, die nog mooi is ook. Als je een afwijkende maat hebt is dit echt een goede plek om te zoeken! Bestelling mooi op tijd in een keurige doos binnen. Het enige minpuntje: dat retourneren niet gratis is. Bh's zijn toch maatwerk en terugsturen is soms gewoon nodig.

Uitstekende service

Mooie kwaliteit lingerie, pasvorm is heel goed. Zeker een aanrader! Ik zocht specifiek een setje en deze was lastig te krijgen, hierbij werd ik netjes geholpen. En uiteindelijk heb ik het toch weten te bemachtigen, ben er heel blij mee!

Anna diva doet wat zij beloofd!

Altijd prima in orde!

Fijne site en goede levering

Ik ben blij met de duidelijke uitleg van de verschillende maatvoering en.

Mooie spullen

Mooie setje gekocht zit zeker goed. Als je twijfelt bij bh maten kies dan een maatje kleiner. De bestelling kwam wel erg laat aan ik heb twee weken moeten wachten zonder een melding te krijgen van een vertraagde bezorging. Verder aardige klantenservice.

bestelgemak

groot assortiment, alles volgens afspraak

Snelle en nette bezorging

Mooi product en snelle bezorging. Uitstekende service.

Uitstekende service, snel geleverd

Duidelijke website, ruime keuze, snelle levering

Prima service, top assortiment

Mooie bh's tegen normale prijzen. Mooi verpakt en snel geleverd.

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB