Snelle levering en enorm leuk ingepakt

Super snelle levering en heel leuk ingepakt! Cadeautje

Uitstekende service

Mijn bestelling voldeed helaas niet aan mijn verwachtingen en heb het pakje retour gestuurd. Binnen 2 dagen stond het geld weer op mijn rekening. Dit vind ik zeer klantvriendelijk en ik ben daardoor ook uiterst tevreden en zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.

Snelle levering, mooi product

Mijn favoriete merk is prima Donna en het voldoet zoals gewoonlijk aan mijn verwachtingen! De verpakking was ook prima net zoals de levertijd! Dus zeer tevreden

Geweldige service :-)

Goeie website en alles ziet er in het echt ook zo uit. Altijd mooi ingepakt en super kwaliteit lingerie. Zo leuk om in deze tijd een kadootje voor mezelf te bestellen. Echt een mooie webwinkel .

Super goed!

Mooie bh’s. Goede maat. Snel geleverd! Helemaal tevreden☺️

Deskundig

Snelle service, duidelijke website

Mooie merken, persoonlijke service, snelle levering

Bij Annadiva nemen ze de tijd voor je, ook als je online vragen hebt. Goed advies en ze denken met je mee. Heerlijk momentje voor jezelf.

Mooie collectie en snelle levering

Luxe verpakking

De bh past perfect. Luxe verpakt in crêpepapier en doos met quote. Zo is het kopen van een bh echt een feestje. Enige nadeel vind ik dat verzenden via ups moet bij retourneren.

Mooie merkeñ, goede prijzen, snel contact. Even hobbels met online bestellen en leverdatum, maar blij met het snel opgenomen contact en de mooie verpakking van de items. Dank.

Mooie site goeie service

Site goed en duidelijk. Levering heel verzorgd, alle items mooi ingepakt. Cadeautje voor jezelf

Uitstekende pasvorm, goede ondersteuning.

Met de comfort BH van Bella Donna model Deauville ( al jarenlang mijn favoriet )heb ik de gehele dag een goede ondersteuning, hij schuurt niet en kleed mooi af.

Product is precies volgens verwachting

Goede kwaliteit en vlotte bezorging. Helaas is de website niet toegankelijk met een VPN verbinding, dat is jammer

Mooie kwaliteit, duidelijke webshop

Duidelijke webshop, Mooie kwaliteit BH's. Dit keer duurde bestelling wel wel wat langer. Maar ben blij dat hij binnen is.

Helemaal top, snel en correct, en netjes !!

Ik vind het allemaal netjes en snel afgehandeld. Ondanks de corona snel geleverd. Mooi en netjes verpakt. Fijn dat er vertrouwen is om achteraf te betalen. Ik zal het aanraden en zeker nog eens bestellen. Heel vriendelijk bedankt.

Ruime collectie, goede kwaliteit en fijne klantenservice

Ruime collectie, goede kwaliteit en fijne klantenservice

Retouren omslachtig

Retourneren is omslachtig, 1000x benadrukt dat alles voor eigen risico is

Topervaring!!

Annadiva is een webwinkel met een groot assortiment aan mooie producten. De levering is altijd zeer snel en ook zeer netjes: mooi doosje met daarin keurig de bestelde producten ingepakt in een extra vloeipapiertje met een stickertje van Annadiva dichtgeplakt. Altijd een zeer fijne ervaring, ik kan niet anders zeggen!!!

Fijne winkel met snelle levering.

Zeer behulpzaam en correct afgewerkt.

Prettige geholpen bij de bestelling en snel afgehandeld c.q. geleverd.

Snel

Bestelling was er ondanks corona tijd al na 3dagen. Was precies zoals op de site staat. Mooie kwaliteit.

Mooie producten, niet veel opties voor mijn maat.

Super snelle levering. Mooie kwaliteit spullen. Ga zeker vaker bestellen.

Mooie lingerie, goede en snelle service.

Fantastisch!!

Keurig verpakt , snelle levering in een woord TOP!!

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB