Mooie site! snelle levering ! Vind het alleen vervelend/jammer dat je en verzendkosten moet betalen en als het niet goed is Ook weer verzend kosten moet betalen bij UPS 2,95 maar zit niet overal en anders Postnl 6,95

Misschien de verpakking dicht plakken zat los

Een feestje

Supersnel, verrassend en persoonlijk verpakt en mooi product

Een fijne en directe levering, met hele mooie lingerie

Zeer plezierige ervaringen met Annadiva !! Met een goede levering. En verschrikkelijk mooie en prettig zittende ( van horen zeggen van mijn vriendin) lingerie Wel een opmerking. Had om advies gevraagd en daar is niet op gereageerd.

Had op zondag besteld en dinsdag al in huis. Zat fólder bij waaruit ik meteen weer een BH besteld heb, die was er ook heel snel. Heel handig voor mij want ik was er nog maar een paar dagen voor ik weer terugvloog naar huis. Op basis van eerste levering gegokt dat het op tijd zou komen, en klopte!

Prima levering

Prachtige lingerie en goede service

Annadiva is mijn favoriete lingerie winkel. Prachtige collecties voor de vrouw met een maatje meer en ook tijdens de sale nog prachtige items. In de winkel professioneel en vriendelijk advies. Kan niet wachten op het volgende setje wat ik zal uitzoeken!

Mooie producten, plezierige en duidelijke website en efficient georganiseerd.

Heb eigenlijk niets toe te voegen aan de bovenstaande zin;))!

Snelle levering en leuk verpakt!

Heel snel afgeleverd en in een leuk doosje verpakt.

Supersnelle bezorging

Duidelijke website, snel gevonden wat ik zocht. Volgende dag al bezorgd!

fijne sport-bh, goede winkel

Snel verzonden, goede kwaliteit artikelen

Keurige en snelle levering.

Product voldoet aan verwachting. Product is keurig verzorgd ingepakt en afgeleverd. Snelle levering.

Top ervaring en leuk verpakt, echt een cadeautje

Mijn bestelling werd snel geleverd en was heel leuk ingepakt. Ik had de beha al eerder gekocht, dus pasvorm was perfect

Na een eerdere matige beoordeling vanwege een minder leuke ervaring met Anna Diva is dit heel netjes opgelost door Anna Diva. Punt van aandacht is wel de maatvoering van bh's van merken die je niet kent. Anna Diva gaf aan hier aandacht voor te hebben.

Top maar Wel prijzig

De verzending en alles was top maar de maat was niet goed en moest ik ze terug sturen jammer genoeg koste mij dit 8 euro wat ik best prijzig vond.

Prima netjes en snel

al een paar keer een order besteld bij annadiva en altijd netjes ingepakt en snel geleverd. ik bestel zeker nog vaker bij annadiva

Netjes ingepakt in een mooi doosje!

Bh kende ik al, vanwege de goede prijs nog een aangeschaft!

Top webwinkel

Meerdere keren besteld. Snelle levering... top service

Snel, netjes verpakt en goede kwaliteit

Online bestelling, snelle levering en ook nog eens in een superleuke verpakking. Een cadeautje.

Snelle levering. Leuk ingepakt, alsof ik een cadeautje kreeg. En goede kwaliteit. Tot binnenkort!

Goede service en snelle levering

Zou er de volgende keer weer lingerie bestellen.

Goede ervaring met Annadiva

Goede ervaring netjes verpakt en uiteraard mooi ondergoed.

Goede service en hele fijne BH’s!

Altijd goed!

Snelle en goede service

Ondanks de enorme drukte werd mijn product snel bezorgd. Ik werd ook goed op de hoogte gehouden van het verzendingsproces. Product was exact wat ik verwachtte.

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB