Prima service en kwaliteit

Prima service en kwaliteit, erg tevreden

Fantastisch!!!

Heel overzichtelijke site, 3 bh’s besteld, snelle levering, mooi verpakt met een bedank kaartje waar ik altijd heel blij van wordt. Ik heb altijd lincherie van Prima Donna, super goede kwaliteit en fantastisch mooi, de prijs is het echt waard. Als je weet welke maat je hebt is het heel handig om te filteren. Heel eerlijk: normaliter ga ik hiervoor altijd naar de winkel maar dat is in deze coronatijd niet mogelijk, vandaar mijn keus bij Annadiva. Ik ben zeer tevreden en kan het iedereen aanraden. Dank je wel Annadiva

Super geregeld

Ondanks drukke periode ( kerstdagen)was mijn bestelling er in 2 dagen

super

netjes verpakt/snel geleverd/ goede prijs/ goede maat!

Ik heb het pakketje nog niet binnen!!

Hij is nog niet eens binnen

Prima communicatie over de levering en de producten zijn zeer naar wens. Als je je maten goed weet, is het zeer makkelijk om via hun website te bestellen.

Top merk, top pasvorm en verzending zeer goed.

Ik ben heel blij met mijn nieuwe aanwinst. Iedere keer wanneer je het aan doet weer opnieuw een cadeautje.

super snelle levering en mooi ingepakt

echt een super snelle levering ondanks de drukte en super mooi ingepakt. ik ben super tevreden

Cadeautje voor mezelf

Mijn bestelling bij Annadiva werd compleet en snel geleverd (ondanks lockdown en enorme drukte bij de bezorgers) en was mooi in papier verpakt! Echt een cadeautje voor mezelf!

Snelle levering en goede info op site

Prima webshop

Redelijk snelle levering, mooi verpakt en tegen acceptabele prijsstijging

Prima Donna lingerie is mooi en is van goede kwaliteit

Goede snelle levering Goed verpakt En volgende dag al in huis

Erg uitgebreide collectie

Heel fijn bedrijf dat snel verstuurd en reageert. Hele uitgebreide collectie en het meeste goed op voorraad

Snelle levering Lief doosje

Had twijfel een bh online te kopen. ivm corona toch deze stap gezet. Super goede telefonische ondersteuning bij het uitzoeken van de juiste maat bh. Vriendelijk en meedenkend. Perfect retoursysteem. Goede betaalmogelijkheden. Ben zeer enthousiast!

i.v.m. Corona iets langere levertijd maar verder alles prima. Leuke verpakking bijna een feest om het uit te pakken....en mijn kleindochter van 8 was aan het logeren en heeft van de doos een hele mooie beautycase gemaakt voor haar moeder. Dus alleen maar lof.

De producten zijn snel geleverd

Prima bedrijf, goede service

Vriendelijke service, mooie lingerie

Snelle levering van een prachtig setje

De volgende dag en zelfs nog voor Kerst het nieuwe setje binnen. Mooi ingepakt, zodat zelfs met gesloten winkels toch een beetje feestgevoel hebt bij het uitpakken.

Geweldig!!!

Top BH 's

super service en snelle levering

Wat je ziet op de site is er ook fijne winkel om te winkelen

Keurig

Duurde iets lang, maar corona drukte... keurig verpakt, duidelijke omschrijving voor evt retourneren. Slechts 1 artikel moeten retourneren vanwege verkeerde maat. Chapeau .

Mooi prima kwaliteit bh. Snelle levering.

Altijd weer mooi en zeer goede kwaliteit

Al meerdere setjes gekocht allemaal even mooi, goede pasvorm en van zeer goede kwaliteit.

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB