Leuk ingepakt!!! Lingerie helemaal oké ( hanky panky) Tot de volgende bestelling Grt Y v d Grift

Ik kreeg de verkeerde beha

Ik kreeg een andere maat beha dan ik had besteld en moest daarvoor zelf de retourkosten betalen, ronduit slecht

mooi verzorgde levering

ondanks kerstdrukte op tijd ontvangen en mooi verzorgd ingepakt en verzonden.

Geweldig!

Laat besteld, maar keurig op tijd binnen en in de juiste maat als cadeau.

Pragtigen bh met hoogen kwalitijd

Bh Aubade vind ik perfect,exskluzif en fantastisch bijpasent.

Snelle goede levering

Vorige week een bh besteld was er binnen 1 werkdag. Met kerst nog 1 besteld omdat ik zo tevreden was en die is vandaag binnengekomen. Netjes verpakt.

Prima, snel geleverd mooi verpakt

Prettig geholpen via de chat functie. En de bestelde bikini was precies zoals op de foto's en omschrijving.

Overzichtelijke website en snelle levering. Als ik het pakketje ontvang is het echt een cadeautje uitpakken, zo mooi is het ingepakt ik

Snel geleverd, mooi ingepakt en goede kwaliteit

Positief! Bestelling snel geleverd, mooi ingepakt en kwalitatief goed!

zeer klantvriendelijk en meedenkend!

een hele prettige winkel en website; ook nu in corona tijden wordt meegedacht om een goede oplossing te vinden en de goede spullen te kunnen blijven kopen! Dank je wel!

Helemaal top!

Snelle levering en leuk verpakt !!

Ik heb laatst voor het eerst een bestelling geplaatst bij Annadiva en moet zeggen dat ik zeer tevreden ben. Ik werd keuring geïnformeerd in het hele proces van de bestelling van ‘het pakketje is ingepakt’ tot ‘het is verzonden’. Dus van mij een dikke 10!

De webwinkel voor je lingerie!!!

Altijd mooi verpakt met een leuk kaartje erbij. De foto's op de site komen goed over één met hoe het er in werkelijkheid uit ziet.. Het enige wat ik beter zou kunnen bedenken zijn de retourkosten.. als iets toch niet past. Want om de kwaliteit zul je zeker niks retourneren.

Keurig en snel geleverd

De bestellingen die ik tot nu toe bij Annadiva heb gedaan zijn altijd keurig en snel geleverd.

top service

top service, snelle levering en goede kwaliteit

Snel, voordelig

Prachtig materiaal en leuk verpakt.

Mooie bh

De bestelde BH is naar wens alleen in eerste instantie de verkeerde maat besteld dus moeten retourneren. Op bijgeleverd retourformulier stond dat je moest retourneren via UPS, kosten € 2,95. Dat vond ik wel vreemd omdat het door PostNL geleverd was. UPS punt pakte het pakket dus ook niet aan en door naar PostNL. Hier moest ik € 7,95 betalen om het pakket te retourneren. Geen fijn gevoel bij de retourzending dus.

Betrouwbare webwinkel

Duidelijke website, snelle levering en uitstekende service.

Correct, netjes en snel.

Snelle reactie en levering. Tevreden met Producten.

Goede service en advies

Fijne winkel, zowel fysiek als online. Ze geven goed advies en een goede service.

Perfecte service

De winkels zijn vanwege de lockdown gesloten, maar mijn online bestelling kon ik 2 dagen later op komen halen op het hoofdkantoor, fijne service!

Kadootje

Marlies Dekkers badpak besteld. Snel geleverd in een prachtige verpakking: echt een kadootje:)

Snelle levering en mooi verpakt.

Mooi Prima Donna bh gekocht. Verpakt in een werkelijk heel mooie en verzorgde verpakking. TOP!!!

Staat mooi, zit lekker en perfecte pasmaat

Top bh en als setje heel mooi. Erg blij mee

Goede pasvorm en snel geleverd

Gemakkelijk te bestellen en het wordt snel geleverd in een mooie goede verpakking. De kwaliteit en pasvorm is prima.

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB