super elke keer weer

Altijd fijne service!

Snelle & persoonlijke topservice met klasse-lingerie

Meerdere bestellingen gedaan bij Annadiva en jullie service is snel en uitstekend ! Een waar genoegen om zo’n mooi pakketje te mogen ontvangen .Een kadootje aan mezelf , zowel de verpakking als de inhoud . Voor mij geen ritje meer naar de lingerie winkel , Annadiva shopping vanaf de bank !

Goeie website, snelle aflevering en mooie verpakking!

Prima geregeld, zeer tevreden

In de winkel eerder al de maat gemeten, nu vanwege de Corona online besteld. Snelle levering!

Snelle levering en mooo verpakt

Supersnelle levering, leuk verpakt. Super mooie bh van Primadonna. Heel blij mee!

Vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon

Ik had al een bestelling gedaan en had daar nog wat vragen over. De mevrouw was heel attent en behulpzaam

Zeer tevreden over jullie lingerie!

Het is prachtig verpakt en de stof is goed materiaal , mooi van kleur! Jammer dat ik het moet ruilen verkeerde maat

Mijn online bestelling had ik super snel binnen, in deze drukke kersttijd een prima prestatie!!

In de lockdown tijd is het een kunst om de bestellingen voor de kerst tijdig te kunnen bezorgen. Dit is prima gelukt waarvoor dank. Hierdoor was het kerstkado een dubbele verrassing. Dank voor dit mooie kado. Online-shopping was ook een waar feest!!!

Prima ervaring, mooie lingerie en goede levering.

Top bh

Snelle levering en retour. Prachtige bh van prima Donna

Snelle en goede levering

In drukke tijden zeer snel geleverd. Goed en mooi verpakt!

Feestelijk....vrouwelijk

Snelle levering...mooie verpakking...kortom als je het binnen krijgt geefthet je een feestelijk gevoel. En de lingerie is natuurlijk heel mooi. Groet Ingrid Groenveld

Altijd een feest om het pakketje binnen te krijgen

Bestel graag bij Anna diva zeer nette dames zowel in de winkel als op logistiek gedeelte pakketje wordt altijd in zeer mooie en stevige doosjes geleverd altijd een feestje

Top snel kwaliteit

Goede correcte en snelle levering,overzichtelijke site.

Snelle levering, mooie producten. Bij vragen snel antwoord.

Snelle ophaal mogelijkheid, en er is een leuk pakketje van gemaakt!

Sport bh van Panache met beugel besteld. Uitstekende pasvorm, fijn materiaal.

Zorgzaam en nette afhandeling van de aankopen/retournering

Eerste bestelling is door hun netjes geannuleerd toen bleek dat de levering pas half februari zou zijn. De nieuwe bestelling is netjes en snel bezorgd.

Ruime keus, mooie lingerie.

Mijn lingerie bestel ik regelmatig bij annadiva. Ze hebben ruime keus, goede kwaliteit en de maten vallen goed. Altijd vlot verzonden en erg leuk ingepakt. Ik ben altijd zeer tevreden.

Snelle service - mooie verpakking - luxe uitstraling- voelt als of je een kadootje uitpakt-

Snelle levering, leuk verpakt!

In deze drukke periode een bestelling geplaatsten binnen 2 dagen in huis in een leuke verpakking. Kon zo onder de kerstboom!

Super klant vriendelijk bedrijf snelle levering en site is overzichtelijk ruime keus kleuren en mate

Ik vind het fijn dat mijn kleuren en maten beschikbaar waren en dat de levering super snel was..klantvriendelijk alleen al als je pakketje binnenkrijgt met een leuke tekst. Super ga zo door

Een snelle en goede service

Mooi ingepakt, echt een kadootjr.

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB