Snel en keurig geleverd

Prettig en snel kunnen kopen meer als genoeg keuze

Prachtige lingerie!

Gespecialiseerd in prachtige en kwalitatief hoogwaardige lingerie. In het echt nóg mooier dan online. Mooi verpakt in de geschenkverpakking! Daarnaast eindelijk een verkooppunt van hanky panky gevonden!

Great lingerie selection, easy to find sets and helpful service

My initial order was delayed. This happens but could have been communicated to me a bit better, in the end it was me chasing the order to make sure I received a birthday gift on time. But the telephone support was very fast and kind and helped me to resolve the issue very well! The webshop is very well designed and almost all products are available in all sizes. Recommend!

Alleen positieven ervaring!

Ruime keus en geweldige service.

Ik heb hier, ondanks een grotere maat, een ruime keus uit prachtige goed passende lingerie. Bovendien wordt het snel en netjes verpakt thuis bezorgd. Zeer tevreden.

Superblij met mijn setje, past perfect.

Heel goed en vlot afgehandeld.

Zeer vlug bezorgd netjes verpakt in een oogstrelende doos.

Snel geleverd...mooie lincherie

Mijn bh us snel geleverd en mijn bestelling komt altijd supersnel.

Fijne collectie en goede service

Bestelling duurde eventjes, maar daar werd netjes over gecommuniceerd

Super service en snel bezorgd

Enorm snel bezorgd tijdens deze drukke tijd. Ook was het een kadootje om uit te pakken (terwijl het geen kadootje was). Super veel informatie erbij over de beha en ook nog eens een persoonlijk kaartje erbij.

Geweldige service!

Mijn bestelling in deze tijd binnen twee dagen bezorgd. Waar vind je dat nog.......

Supersnelle bezorging (zelfs in deze tijd) precies het juiste product.

Hele goede ervaring, kende jullie niet, maar ga zeker vaker van jullie diensten gebruik maken. Groetjes Marion.

Snelle levering verpakt als n lief cadeautje, gewoon top

Elke keer weer wordt het pakketje snel bezorgd en ziet het er keurig ingepakt uit. Ik kijk er elke keer weer naar uit, gewoon n cadeautje om uit te pakken en mijn hofleverancier voor mijn topmerk lingerie.

Online bestelling gaat prima, goede communicatie via email. Altijd zeer tevreden!. Kleine tip: het leuke doosje extra dichtplakken want de verpakkkng was weer stuk en het zegel deze keer open! Gelukkig niks mis met de inhoud.

Makkelijk online te bestellen goede ervaring mee terug sturen zou nog wel wat makkelijker kunnen retour label erbij doen bijvoorbeeld

Fijn shoppen!

Mooie spullen, superfijne website en snelle service!

Beter kan niet!

Bestelling supersnel afgehandeld. Pakje zag er feestelijk uit. Ruime keus. Voor mij is duidelijk waar ik voortaan lingerie bestel!

Goede website, snelle service

Echt een goede website waar je gemakkelijk alles kan vinden. Snelle verzending en goede service

Goede merken voor alle maten, uitstekende service

Ik vind precies wat ik zoek en je kunt er op vertrouwen dat de bezorg afspraak nagekomen wordt.

Heel persoonlijk en vriendelijk advies

Toch altijd spannend een BH kopen vind ik. Omdat ik online toch niet de juiste maat had gekocht ging ik naar de winkel op de utrechtse straat. Ik werd zo vriendelijk geholpen met aandacht en rust. Omdat t een behoorlijke uitgave voor mij is wilde ik echt rustig de juiste bh kiezen. Deze mevrouw begreep dit volledig en kwam met allerlei betaalbare opties. Ik voelde me erg op m’n gemak wat ik niet zo gauw zo voel bij winkel medewerkers.Ben met een prachtig setje naar huis gegaan waar ik heel erg comfortabel in mooi in voel.

Geweldige service!

Snelle levering, zeer vriendelijke klantenservice. Een woord top!

Past perfect en enorm goede kwaliteit

Bij binnenkomst netjes verpakt, bij het passen paste het meteen, je merkt aan alles dat het een hele goede kwaliteit is.

Top service en top telefonische hulp!

Snel en deskundig geholpen, pakket snel thuis ontvangen.

Helemaal goed! Precies zoals vermeld en afgebeeld.

Mooie kwaliteit en goede service en levering. Voor grotere maten ruim assortiment met mooie producten. Erg tevreden.

Betrouwbaar en klantvriendelijk

Altijd snelle levering en leuk verpakt. Zeer betrouwbaar.

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB