Prachtige lingerie en uitstekende service

Prachtige lingerie van mooie merken. Mooie, duidelijke website en snelle afhandeling van de bestelling.

Uitstekende service en lief bericht!

Netjes verpakt met ern lief berichrje en op tijd bezorgd. Prima website en genoeg informatie over de producten. Al met al uitstekende service en een prettig merk. Zeker een aanrader!

Fantastische winkel

Groot assortiment merken en ruime keuze in maten. Fijn om thuis in alle rust te passen. Makkelijk retourneerbaar en ze bezorgen ook snel.

Positief

Netjes verpakt en snel geleverd

Prima voor elkaar

Snelle leveringen

Prachtig pakketje

Duidelijk verhaal. Met liefde!

Netjes verpakt, snel bezorgd.

Goede kwaliteit en levering

De kwaliteit van de Bh's zijn heel erg goed, goede pasvorm en bezorgen altijd snel en goed verpakt.

Snelle bezorging en qua prijs niet duur.

Mooie hoog kwalitatieve producten daar staan jullie voor! Koop liever life maar nu ook online Draag de producten graag Voel mij mooi Dank

Overzichtelijke site en snelle levering

Ik vond het een hel fijne site om op te winkelen veel keus en je kunt de artikelen goed beoordelen op de site vanwege de foto's van verschillende kanten het was voor mij de eerste keer wild eiets moois voor me vrouwtje en goed geslaagd dus topsite

Meest vriendelijk clientbenadering

Door mijn eigen domme fout ging ik iets mis met mijn bestelling. De medewerker heeft op een bijzondere vriendelijke manier ervoor gezorgd dat mijn cadootje op tijd op de plaats van bestemming was. Hartstikke bedankt, Tot volgend jaar

Stay here, it makes you feel beautiful and welcome

Alleerst wil ik zeggen dat het vrij eenvoudig is om de juiste bh en maat te bestellen. Geen ingewikkelde doorklik functies of voorkeuren. Lekker overzichtelijk. Ten tweede was mijn bestelling binnen 3 dagen thuis. In deze drukke feestmaand een verademing. Als kers op de taart een uiterst vriendelijk en met een persoonlijke noot geschreven briefje erbij als dank voor de bestelling, altijd attent. Dus stay here it makes you feel beautiful and welcome.

Klasse!

Fantastisch goede ervaring bij Annadiva. Ontzettend leuk slaapsetje voor mijn schoondochter ontvangen en ook al de volgende dag geleverd. Gekozen voor luxe verpakking, die was zo leuk dat ze het gaat gebruiken om allerlei spulletjes in te bewaren.

Goede levering altijd mooi verpakt top

Snelle en correcte levering en ook retour is snel verwerkt

Mooie kwaliteit

Goed geholpen

Top service!

Geweldig geregeld, mooie duidelijke site en prima aftersales. Perfecte info over bezorging en uiteindelijk een prachtig kado thuis

Leuke collectie en gezellig ingepakt wel even wachten meestal niet op voorraad duurt paar dagen maar is het waard. Krijgt antwoord op mail redelijk snel als er wat is. Al een aantal keren besteld.

Prima service, snelle bezorging

Goede website, snelle bezorging. Leuk doosje ook nog erbij.

Snelle correcte duidelijke service

Duidelijke site, snelle service, duidelijke informatie over ontvangen/retourneren. Prima bedrijf. Ik had voor het eerst online een bestelling gedaan, maar niet voor de laatste keer.

Prima winkel

de bestelling kwam mooi ingepakt naar mij toe, op de afgesproken datum. Super winkel, heb ik sinds kort ontdekt

Ondanks dat 2x keer een bestelling niet leverbaar was is het met de inspanning van Annadiva gelukt een mooi setje te scoren.

Keurig geregeld

Alles keurig, mooi ingepakt en snel geleverd

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB