alles oke

goede ervaring dus blijft

Super service

Mooi assortiment, makkelijken webshop, Super snelle levering

Ze leveren prima kwaliteit

Het is altijd met zorg verpakt en een cadeautje om te krijgen.

Weer een kadootje!

Het is iedere keer weer een kadootje, echt voor mezelf, om iets te bestellen bij Annadiva. Alhoewel, mijn partner wordt er ook blij van!

Makkelijke webshop en vriendelijke klantenservice

Ik had twee mooie bh’s van mijn favoriete merk Primadonna besteld. Ongeduldig als is ik was heb ik na twee weken een mail gestuurd met de vraag wanneer ik ze kon verwachten. Er stond namelijk in de bevestigingsmail dat ik het binnen 10 dagen kon verwachten. Ik kreeg een hele nette mail terug met de boodschap dat er 1 bh niet direct leverbaar was. Maar dat ze met alle liefde de ander wel alvast wilden versturen. Uiteindelijk kwamen ze toch tegelijk binnen. Mooi en netjes verpakt. De bh’s passen perfect zoals verwacht. Bedankt Annadiva!

wat was ik blij met mijn pakketje en zo snel geleverd. de verpakking was ook een verassing . Heel goed gedaan.

Helaas paste het niet

Ik bestel al meerdere jaren lingerie. Helaas komen de maten niet meer overeen met eerder gekochte bh’s. Wel teleurstellend. Ook veel niet meer beschikbaar in mijn maat. En tenslotte nu 2x retourporto moeten betalen. Erg jammer want materiaal bevalt altijd prima...

Snelle en perfecte levering van goed product.

Perfect product

Netjes en mooi ingepakt. Cadeautje om uit te pakken.

Mooie beha

Keus uit groot aanbod lingerie. Blij met de aankoop. Mooi verpakt, een echt cadeautje.

Uitgebreide keus

Erg tevreden,vlotte aflevering en veel keus in de producten.

Heel fijn bedrijf

Erg aardig maar ook begripvolle medewerksters

Mijn bestelling was ingepakt als een mooi cadeau!

Niet lang gewacht op mijn pakketje.

Goede site, vlotte levering, leuke verpakking

2 bh's besteld. Het doosje waar ze in kwamen was al leuk om te zien. Het uitpakken was een feestje.

Goeie producten, mooi verpakt

Annadiva verkoopt de merken die ik draag, en heeft een ruime keus in mijn maat

Beste kwaliteit everrr

Stoffen die ze gebruiken voelt heel fijn aan en zorgt niet voor irritatie op je huid, je voelt het bijna niet eens zitten terwijl het uitstekend zijn taak doet

Producten worden mooi verzorgd ingepakt en met persoonlijke note geleverd

Ik was al enige tijd op zoek naar een bh welke ik zonder bandjes kon dragen. Dat was lastig in mijn cup maat. Maar gevonden bij Annadiva. Ik ben helemaal blij ermee. Staat fantastisch onder de jurk waarvoor ik hem had bedacht. Zo kan ik met Kerst stralend voor de dag komen.

Snelle levering. Leuke verpakking!

De door mij bestelde bh was precies als op de foto afgebeeld. Perfecte pasvorm en goede prijs.

Langggzaam.

Het duurt allemaal zoooo ontzettend lang. Lang voordat de bestelling binnen is. Lang voordat mijn retour verwerkt is. Lang voordat ik mijn geld terug krijg. Ik wacht er al een paar weken op. Nog niets terug.

Goede pasvorm, geweldige verzending

Snelle levering met de meest mooiste lingerie

Goede en snelle levering met de meeste keuze en mooiste lingerie. Had verkeerde maat besteld. Volgende dag al de goede maat geleverd

Prachtige collectie ook voor een maatje meer.

Slechte service

Na retournering van een artikel meer dan 2 weken geleden, nog steeds geen geld terug. Na contact te hebben gehad, zeggen ze t (nog) niet ontvangen te hebben, maar heb wel verzendbewijs.

Wat een mooie lingerie voor maatje meer

Deze bh heeft nu eindelijk alles! Niet alleen prachtig om te zien. Goede ondersteuning waardoor je je vrouwelijk en zeker voelt. Fantastisch afgewerkt, echt kwaliteit. Heel blij met mijn aankoop.

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB