fijn shoppen, prachtige lingerie

makkelijk shoppen, snelle bezorging!

Goede service, snelle levering en product was netjes verpakt.

Service top & kwalitatieve lingerie

Ik schrijf het omdat mijn producten super snel aan waren gekomen en echt van goede kwaliteit zijn. Onwijs bedankt!

Goed en volgens afspraak

Online besteld, goed op de hoogte gehouden van de status.

Tevreden!

Een opluchting dat ik de juiste Bh hebt gevonden.

Goede service. leuk verpakt echt een cadeautje.

Een goed en fijn product ontvangen

Het was de eerste keer dat ik bij jullie een bestelling deed. Ben erg tevreden.

Dik tevreden!

Ruime keus in prachtig lingerie!! Mijn bestelling was met zorg verzonden. Of je een cadeautje krijgt. Bedankt Annadiva.

een genot om te ontvangen

De bestelsite is eenvoudig, keurig op de hoogte gehouden van het pakketje. Bij de levering is het zo liefdevol ingepakt met een kaartje erbij, het is een feestje om een zending van Annadiva te ontvangen.

Helemaal prima!

Voldeed helemaal aan verwachting en keurig verzorgd en tijdig geleverd

Super goede communicatie en snelle verzending. Helaas paste het item niet maar die kon ik goed retourneren en het geld is snel terug gestort. Heel tevreden!

Geweldig , Ik had besteld en twee dagen later in huis. Netjes verpakt.

Tijdige levering, netjes verpakt, goed product

Een hele positieve winkelervaring met 1 minpuntje.. het retourneren. Ups is voor mij niet handig en daarnaast niet gratis.

Klantvriendelijke en goede site!

Alles is mogelijk, bestellen, thuis passen en niet goed kan het zo weer terug. Geen aanbetaling nodig...ook erg prettig als je meerdere items besteld voor groot bedrag! In een woord top en zoveel keuze!

Super geadviseerd en erg blij met mijn artikelen

Goed advies gehad voordat ik mijn bestelling heb geplaatst! ERG BLIJ met het fijne cadeautje wat ik heb ontvangen :-)

Met zorg ingepakt en snel geleverd.

Mooie kwaliteitslingerie verdient ook het juiste onderhoud. Het gebruik van het speciale vloeibare handwasmiddel SOAK is een aanrader!

Alles goed geregeld

Je wordt in de watten gelegd in de winkel in Den Bosch. Als het niet op voorraad is laten ze het netjes bij je thuis komen. Alles is goed geregeld. Leuke vrouwen in de winkel.

Fantastische producten

De beha’s van Prima Donna zitten zalig. Vaak korting op diverse modellen, waardoor het extra leuk is hier te kopen

Super snelle levering

Mooie en goede site, Fijn om online te shoppen

Een cadeau aan mezelf

Wat een feest om de bestelling van Annadiva te openen. Het voelt echt als een cadeautje aan mezelf.

Mooie BHs

Mooi materiaal, snelle levering, achteraf betalen

Prachtig verpakt

Goede ervaring, mooi verpakt.. Alles behouden dus kan niet oordelen wat er gebeurd als het niet zou passen.

Altijd perfect geregeld!

Ben altijd zeer te spreken over de service van Annadiva. De keuzemogelijkheden zijn groot en er is altijd wel een maat beschikbaar die past. Erg tevreden dus.

Een feestje

Mooie bh en zeer snelle levering

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB