Op zich niet slecht

Product prima! Maar het doosje was te groot voor de brievenbus terwijl er brievenbus post op stond, een paar dagen zoek geweest geen briefje in de brievenbus van post nl. Achteraf bij de buren afgegeven toen was het doosje open!

Snelle levering in prachtige verpakking

De website is heel overzichtelijk en de prachtige BH is snel bezorgd in een leuke doos!

Goede prijs, snelle levering, leuk verpakt, product naar wens

Goede prijs, snelle levering, leuk verpakt, product naar wens

Goed, snel en gemakkelijk...

Met aandacht verpakt in leuke verjaardagsverpakking. Bedankt en tot ziens!

Nette en snelle levering

De bestelde producten zijn heel netjes ingepakt en worden snel geleverd. Ik heb deze keer helaas het badpak moeten retourneren, omdat het te groot was. Het retourneren ging prima en ik had binnen enkele dagen mijn geld terug.

Prima service!

Mijn bestelling werd na twee dagen al geleverd! Mooi ingepakt, en in een mooi doosje verpakt!

Ze doen wat ze beloven

Suoer netjes verpakt!!!

Hele fijne winkel/webshop al meerdere keren iets besteld en altijd keurig netjes geleverd.Ruim assortiment zeker een aanrader.

Super webwinkel

Fijne en hele goede webwinkel en top service Snelle levering

Als ik mijn lingeriesetje niet kan krijgen in de zaak waar ik altojd kom dan is anadiva wel degene waar t altijd wel kan. N fijne ervaring dus..ga zo door!

Mooie bh, goede levering.

Mooie bh, goede levering.

Als een cadeautje verpakt

Ging helemaal naar wens.

Mijn eerste kennis making met Annadiva. Doordat de winkels waar ik anders kom deze limited Edition van PrimaDonna niet in de winkel hadden kwam ik met Annadiva in aanraking. Daarbij zag ik dat ze ook winkels hebben. In Amsterdam waar ik sinds halverwege dit jaar werkzaam ben. Ik kom zeker een keer langs. Echt keurig verstuurd en verpakt.

Vlotte en correcte levering

Snelle en correcte levering. Bestelling netjes verpakt.

Snel,goed en netjes ontvangen TOP

Zorgvuldig verpakt snelle levering en prima passende maat. Heel blij mee

correcte service

correcte service

Goed advies en snelle levering

Duidelijke website en een goede helpdesk

Snelle levering van een mooi product

Mooie collectie en vriendelijk personeel.

Bestellingen duren vaak langer dan op de site staat, hier over wordt niet gecommuniceerd.

Mooie merken, handige zoekfunctie Snelle en verzorgde levering.

Veel keuze , prima leveringv

Sportbh gekocht

Gebruiksvriendelijke website , Duidelijke info over de juiste maat vinden en passende pasvorm. Pakkerje zag er heel leuk, mooi en met xorg ingepakt uit. Ga hier zeker vaker bestellen .

Van het merk Marie Jo weet ik mijn cupmaat en hoe fijn is het dan om thuis een lingeriesetje te bestellen

zeer tevreden

tevreden, mooi verpakt, snel antwoord via mail

Superfijne bh's on een topverpakking!

Blijft elke keer een kadootje om te bestellen en te ontvangen!

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB