Mooie website snelle levering

Retouren worden snel verwerkt.

Super snelle levering netjes ingepakt en verstuurd

Zoals het hoort

Goede kwaliteit, snelle lecering en goede service als iets misgaat met leveren/retourneren Goed bezig Annadiva

Prima verzorgd!

Mooi doosje, verpakt in mooi vloeipapier en geen plastic, top! En nog een lief kaartje ook. En dan die mooie Marie Jo-bh....

Echt een cadeautje zo'n pakketje van Annadiva!

Goede service: vlot en vriendelijk. Je krijgt waar voor je geld.

Super snel en betrouwbaar

Een prima Donna besteld die bij 3 pogingen bij andere bedrijven. Daar kon ik hem bestellen maar na 2 weken toch niet leverbaar en wel geld terug gekregen. Hier besteld en binnen 2 dagen binnen in leuk doosje met persoonlijk briefje Was voorschriften ect. Gewoon perfect

Nette service & adequaat contact

Het bestelproces is gemakkelijk te doorlopen. Duidelijkheid rondom levering is goed. Er is gemakkelijk contact te krijgen en houden via de mail, wanneer iets anders loopt dan verwacht (in mijn geval een retourzending die niet aangekomen is bij AnnaDiva). Communicatie verloopt helder en prettig, de producten zijn een cadeautje. Ik kan AnnaDiva aanraden en zal in de toekomst zeker nog gebruik maken van deze dienst.

Klantenservice en producten zijn top!

Recent heb ik helaas ervaren dat mijn pakketje kwijt is geraakt tijdens de retour en annadiva heeft dit super goed opgepakt. Zo hebben ze mij tijdens het proces goed op de hoogte gehouden en mij nadat er geen uitkomst was een goede compromis geboden voor het bedrag van de kwijtgeraakte bh. Hierdoor heb ik gemakkelijk een nieuwe kunnen bestellen! Om het al de producten zijn van kwaliteit en zitten lekker en de klantenservice is top!

Kan niet beter!

Altijd goede raad! Bij vragen een duidelijk antwoord! Als jullie zo doorgaan dan blij ík kopen!

súper!!!

Grote keuze, goede service, makkelijk benaderbaar bij vragen èn....perfecte verpakking !!!!

Geweldige service

Mooi verpakt pakketje. Een cadeautje voor mezelf. Snelle levering.

Goede service en prima prijs/kwaliteit verhouding!!!

Ik had mijn bestelling snel binnen. De kwaliteit van de bh en slip zijn uitstekend. Je wordt goed op de hoogte gehouden over de stand van je bestelling. Uitstekende service en super prijs/kwaliteit verhouding. Een echte aanrader!!!

prima!

Duidelijke site, goed en mooi verpakt verzonden.

Snel geleverd, mooie merken

Fijne winkel voor fans van Prima Donna!

Mooie kwaliteit, goede en nette levering

Veel keuzes on line. Mooie kwaliteit bh's, goede maatstelling. Levering prima en keurig binnen gestelde tijd.

Fijne online winkel

Levering mooi op tijd en mooi verpakt. Groot assortiment, blij mee!!

Site en verzending perfect

Het opzoeken op de site is zeer handig met duidelijke filters als 'voorgevormd', 'met cup', ... waardoor je snel op de voor jou interessante producten komt. De detailbeschrijving nadien is super goed, en er zijn veel maten aanwezig. Verzending in mooie doos, en was snel aanwezig in huis: 2 werkdagen. Enige nadeel is betalend terugzenden waardoor drempel bestaat om opnieuw te bestellen. Goede lingerie is prijzig dus je wil bij niet helemaal tevreden verschillende lingerie passen. Dit doe je ofwel in de winkel waar je 10-20 stuks aangereikt krijgt, of als het via online shopping gaat door vele stuks per keer of een aantal stuks in paar keer te bestellen. Voor mij is de betalende retour een kleine drempel. Doch de pluspunten blijven overheersen.

Prima verzorgd

Altijd een cadeautje om de bestelling te ontvangen!

prima de lux

Makkelijk te bestellen.

Alles goed- producten- contact- bezorging- kan niet beter

Snelle levering en goed advies

Weer een fantastische service en weer netjes ingepakt. Fijn contact met de klantenservice gehad. Ze helpen met maatadvies en helpen je net zo lang je de juiste maat hebt. Retourservice via de winkel verloopt prima. Het aankoopbedrag staat ook weer binnen enkele dagen op je rekening.

Prachtig verpakt cadeau, geweldige service

Het meten, passen en meedenken in de Annadiva winkel was al geweldig en toen bestelde ik online twee voedingsbeha's die ook nog eens prachtig ingepakt én in het mooiste doosje bezorgd werden. De service voor voedingsbeha's is geweldig: pas na de bevalling weet ik écht of de maat goed is en past het dan niet, dan mogen ze alsnog retour en omgeruild voor de goede maat. Wat een service! Dank!

Prima product snelle levering

Kwaliteit product goed

Kwaliteit product en levering goed. Pakje is mooi verpakt; echt een cadeau. Jammer dat de levering langer duurt als blijkt dat niet alle producten op voorraad zijn, terwijl dit op internet wel op voorraad leek. Alles wordt nml in 1 keer verstuurd. Daarom een 8 en geen 10.

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB