Prima, snel en netjes

Snelle levering, mooi verpakt ook.

Had sneller gekunt, maar was prima in orde

Het duurde enkele dagen voor mijn bestelling verzonden werd, maar het was keurig ingepakt en ik ben er zeer tevreden mee

Kadootje!

Prachtig ingepakt als een echt kadootje ! Super kwaliteit, heel blij mee!

Prima service!

Bij Annadiva heb ik onlangs een rosa faia bh gekocht. Zoals ik gewend ben bij dit merk van goede kwaliteit. Wat mij opviel was dat het pakje mooi verpakt was met een kaartje met de naam van degene die de bh voor mij ingepakt had. Dit gaf mij het idee dat het ondanks dat het een internetbestelling betrof er toch voor een persoonlijke benadering gekozen was en dat in het geval er problemen mochten zijn, Annadiva dan makkelijk te benaderen zou zijn. Maar ik ben helemaal tevreden met mijn aankoop en de geleverde service!

Ik ben oprecht blij met de service van Annadiva over het mail- en telefonisch contact met een medewerkster

Mooie website

Bestelling gedaan en keurig verpakt thuis gekregen.

een Cadeau-ervaring

Buiten dat het mooie producten zijn die ze verkopen, verheug ik me altijd op de ontvangst van het pakketje; het is echte een cadeautje! Met zorg en liefde ingepakt. Enige nadeel is dat mijn dochters ruzie maken over wie deze keer het mooie doosje mag hebben;)

prima service!

prima service!

Super vriendelijke deskundige service

Omdat ik helaas niet in de buurt van de winkels woon, was het niet mogelijk om langs te rijden. Ik heb daarom telefonisch contact gehad. De vrouw kon mij goed helpen met het kiezen van het juiste model en de maatvoering. Ze was erg behulpzaam en luisterde goed naar alles wat ik aangaf. Uiteindelijk ook heel blij met mijn keuze! Maar toch ga ik liever langs in een fysieke winkel.

Hele fijne winkel.

Fijne winkel. Goed advies. Vriendelijk personeel. Denken mee en hebben mooi aanbod met kwaliteitsmerken.

Super fijne ervaring. Snelle levering. Werd goed met de mails op de hoogte gehouden. Erg fijn. Werd in een leuk doosje verpakt en zag erg fijn uit. Net alsof ik een cadeautje uitpakte.

Fijne snelle webshop

Voor de tweede keer een Prima Donna beha gekocht bij Annadiva. Deze webshop bevalt erg goed. Uitgebreid assortiment en snelle levering in een vrolijke verpakking; net een cadeautje! Die derde bestelling komt er ook wel :)

Online bestellen in je luie stoel.

Het is de eerste keer dat ik een Online bestelling doe. Fijn in alle rust thuis passen. Ik ga dat zeker meer doen bij Annadiva. Mooie luxe collectie en veel bekende merken. Top

Prima!!!!!!!!

Duidelijke site, snelle levering, mooie artikelen en vooral een hele leuke doos waar de artikelen in worden gestuurd!!! Wordt je helemaal blij van!!!!

Mooie producten en mijn maat (meestal overal uitverkocht) heerlijk op voorraad!!

Ik heb een goede ervaring met Annadiva! Helaas stuur ik mijn bestelling terug, maar dat is meer omdat ik zélf andere verwachtingen had.. ik kom ook zeker weer terug!

Snelle verzending

Alles keurig! Tevreden klant!

Bestellen via de website gaat heel makkelijk. Ik weet welk merk en maat bij mij passen, daar kan je heel handig op filteren. De bestelling wordt altijd in een nette verpakking verstuurd.

Slechte communicatie

Een voedingsbh besteld ((ruim €60,00) met een levertijd van 2 tot 5 werkdagen, ik heb zelf na ruim een week contact gezocht (ben niet netjes te woord gestaan). Een week later opnieuw gebeld, en kwam er toen achter dat mijn bh niet vanuit de fabriek verzonden was (Deze keer wel netjes te woord gestaan en een sorry gekregen).ik heb al met al bijna 3 weken moeten wachten op mijn voedingsbh. De bh zit wel perfect! Maar communicatief slecht van annadiva!

Goede snelle service

Nette verpakking en snel opgestuurd. Voldoet aan omschrijving.

Geweldig, nemen heel veel tijd en aandacht om je te helpen

Had het al bijna opgegeven voor mijn dochter zonder winkel maar de dame is net zolang doorgegaan tot de juiste bh was gevonden. Top dames, wanneer komen jullie met een winkel richting Amersfoort?

Prachtig!

Cadeautje om open te maken!

matig

Op zich goede en snelle bezorging. Product zat in een stevig en vrolijk doosje. Helaas moest ik 7,25 euro betalen om artikel te retourneren. Voor mij reden om niet meer te bestellen. Ms verpakking wat goedkoper maken en dan de verzendkosten niet doorrekenen aan de klant.

Hele goede service

Ruim een jaar geleden had ik een mooie bikini online bij jullie besteld. De bandjes van de bikini klopte niet helemaal, de bikini kon eigenlijk op meerdere manieren gedragen worden. Toen heb ik met jullie gemaild en werd er heel fijn meegedacht. Uiteindelijk bleek dat het toch een foutje in de productie was en heb toen een nieuwe opgestuurd gekregen. Hele fijne service!

Snel geleverd in een superleuke verpakking

Fijne website, snel geleverd en ook nog heel leuk verpakt

mooie merken snelle levering

snelle levering erg fijn afterpay maar duurt wel erg lang eer de rekening komt mag van mij sneller komen

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB