veel ervaring

perfect

Snelle levering goed product

snelle levering goed product. Maar ik had in de sale gekocht en moet de volle prijs betalen. Dat vind ik niet leuk. Maar verder altijd wel goede ervaringen hoor.

Superservice

Mooie producten, overzichtelijke site, op tijd geleverd en geen gezeur met ruilen. Superservice!

Prima webshop

Keurig ingepakt en zoals aangegeven op tijd verstuurd

Zeer snelle en nette levering van goede producten

Echt een cadeautje als het pakketje binnenkomt. Persoonlijk verpakt en ik ben zeer blij met het product.

Supermooi ingepakt en snel verzonden!

Erg blij met mijn nieuwe setjes! Dank voor de snelle en mooi verpakte verzending.

Verrassend snel geleverd en heel netjes verpakt.

Snelle reactie over wanneer het geleverd zou worden en erg netjes verpakt

Super snelle levering

De bestelling netjes verpakt, echt een cadeautje om het uit te pakken

Goed verzorgd pakketje ontvangen

Hele goeie ervaringen mee

Snel netjes verpakt

geweldige servcice en feestelijk verpakt

Ik ben heel blij met anne diva ,mooie site en mooie producten. Makkelijk bestellen en goede service ,snel efficiënt en de mooie verpakking maakt dat het elke keer een feestje is..

Grote keuze, snelle levering.

Fijne website met veel keus. De gekochte lingerie wordt mooi ingepakt en snel verzonden.

Goede snelle service, mooi verpakt!

Mooie producten, netjes verpakt en snelle service.

Snelle en nette levering!

Fijne website, snelle levering en duidelijk.

Vlotte afhandeling

Helaas moest ik mn B&H terugsturen Jammer dat je dan de retourkosten zelf moet betalen Heb de gok genomen om een andere maat te bestellen Hoop dat deze goed past anders loopt t in de papieren Fijn merk en niet verkrijgbaar bij mij in de buurt

Mooie collectie, en vlotte service!

ANNA DIVA heeft een prachtige collectie, en een goede service! Van HARTE aanbevolen.

Goed en snel

Prima net als de vorige keer!

Correcte verzendingen en een bereikbaar voor de klant als er vragen zijn. Tot nu toe uitstekende ervaring opgedaan

First Night Plunge BH

Wederom weer super blij met mijn nieuw setje. De BH Past perfect, maat 75F past zoals het hoort. Het is leuk dat je de bandjes ook schuin kunt dragen. Het randje onder de bh rolt niet omhoog zoals bij de meeste bh's. Ik zal hem met plezier dragen.

Fijn!

Snelle levering, product netjes verpakt

Snelle goede levering

Hellemaal top in 1 woord levering netjes optijd mooie kwaliteit

Het setje wat ik graag wilde hebben was in de winkel niet meer beschikbaar, bij Annadiva gelukkig wel! Snel geleverd en mooi verpakt! Hier ga ik vaker bestellen!

Goede service en goed product!

Er is een hele ruime keuze aan producten, ook in grotere maten. Daarnaast is er keuze tussen veel verschillende merken en modellen. Mijn pakje werd snel en mooi ingepakt geleverd, een kadootje voor mezelf! Ik ben heel blij.

Prima.

ik wist mijn maat van dit model al. Anders ga ik liever naar de winkel voor de goede service. Het pakje zag er mooi uit. Net een presentje.

Retour slecht afgehandeld

Heb voor meer dan 200 euro aan bikinitops besteld. Hiervan 2 stuks retour gestuurd waarvan 1 het kaartje al los zat toen ik hem thuis gestuurd kreeg. Nu krijg ik mijn geld voor deze bikini niet retour omdat ze mij ervan beschuldigen dat ik hem al gedragen heb. Daarnaast ook nog moeten betalen voor het retourpakket. En nu willen ze hem wel weer opsturen maar dat moet ik dan wel ook weer betalen. Belachelijk! Ik zal hier nooit meer wat kopen.

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB