Overzichtelijke website en goede service

De informatie op de website is duidelijk en helder. Bij contact via de mail word je snel en vriendelijk geholpen.

Verpakt als kadootje, snelle levering!

Mooi verpakt, snelle levering, ruim aanbod!

Goede kwaliteit.

Draagt goed, zit prettig.

Snel geleverd en netjes verpakt. En leuk: kortingsbon voor volgende bestelling.

Super!!!

Zeer snelle levering

Snelle levering, mooi product

Uitgebreide keus, snelle levering (binnen 3 dagen) en prima pasvorm (maar dat kan uiteraard toeval zijn).

Alles netjes geregeld

Alles keurig uitgevoerd

Fijne site

Het is leuk om de site te bekijken. Ik heb nu verschillende keren bh's besteld en het wordt altijd snel en mooi verpakt geleverd. Ik vind het een aanrader, zeker in deze tijd.

Fantastische service

Goed assortiment, heel goede prijzen en fijne service

Heel veel keus verschillende collecties

Bij annadiva heb je genoeg keus om te kiezen uit badmode en lingerie. Ze hebben een snelle levering, bij jou thuis.

Jammer

Helaas was de bh te groot. Ook vind ik de stof minder mooi dan ik had verwacht. Voor deze prijs had ik een hoogwaardiger stof verwacht. Communicatie/service was verder prima.

Bestel nooit meer bij jullie

Als ik iets wil retourneren dan moet ik zelf de verzendkosten betalen. Dit is echt belachelijk, jullie zijn de enige maatschappij die dit doet. Jullie kunnen makkelijk een retoursticker meesturen of dat ik het zelf uitprint. En dan lees ik in jullie bevestiging dat ik ook nog 0,99 cent extra moet betalen Ik zal nooit meer bij jullie bestellen

Kadokaart besteld, volgende dag al in huis en ook nog leuk ingepakt!

Heel blij met deze online lingeriewinkel

Goede kwaliteit en pasvorm, mooie lingerie ook voor grotere cupmaat, levering en service prima.

Prima service.

Aardige mensen die er alles aan deden om mijn bestelling in orde te krijgen. Dat is gelukt!

Super en snel en als een kadoo ingepakt daar word ik vrolijk van

SUPER !!!! En snel en als een kadoo ingepakt ,daar word ik vrolijk van .

uitstekend

Snelle service , leuk verpakt en mooie spullen

Snelle, nette service en levering

Bikini besteld en netjes op tijd binnen. Toch niet helemaal wat ik zocht, daarom naar de winkel in den bosch om hem te ruilen. Fijn geholpen door medewerkster en met een mooie bikini met dezelfde korting als op de website gekocht. Super service!

Als een cadeautje voor jezelf

Snelle levering, heel leuk verpakt met een leuke quote in de doos.

Snelle levering.Veel keus.

Blij met snelle levering en veel keus.

prachtige spullen, snelle service

komt als een cadeautje binnen, om heel blij van te worden

Veel keuze & bestelling is altijd een feestje om uit te pakken!!

Prachtige lingerie & badmode, altijd met zorg verpakt. Website werkt prettig, goede filtermogelijkheden. Al jaren een tevreden klant!!

Geweldige collectie

Ik vind de collectie geweldig en kon er moejlijk een keuze uitmaken Maar na de keuze gemaakt te hebben was het even zoeken of mijn maat er nog tussen was En die was er!! Ik blij :)

Snelle levering, cadeautje om uit te pakken, goede pasvorm voro een maatje meer.

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB