Goede service!

Snel geleverd, prachtig verpakt, retouren (lag niet aan product) adequaat verwerkt

Super ervaring, snelle bezorging en leuk verpakt!

Ik kom hier zeker nog eens terug echt een kadotje als je pakketje binnenkomt.

Supersnelle levering. Mooie producten, perfecte pasvorm

Aanbevelenswaardig! Ondanks de digitale route maakt de verkoop een persoonlijke indruk. Knap werk.

zeer goed

een zeer goede ervaring dit was de eerste keer dat ik via jullie bh ,s kocht normaal ga ik naar de winkel maar dit ging heel erg goed

Elke bestelling is mooie ingepakt. Geen problemen met retoer zending.

Snelle levering, scherpe prijs

Ik bestelde een kaftan van Prima Donna. Deze werd snel geleverd tegen een scherpe prijs. Het pakketje was ook echt een feestje om te ontvangen, met een mooie spreuk op het doosje en een persoonlijk kaartje erbij!

Duidelijke website met veel keuze.

Al vaker besteld via de website die overzichtelijk is. Snelle levering en verpakt met een persoonlijk brief je erbij. Maakt het net even af.

Prima service en snelle levering

Goede producten

Fijne winkel

Veel keuze voor mensen met grotere cup. Retourproces is wel betaald, maar tegen een net bedrag.

Een mooie online winkel. Met ook nog hele fijne echte winkels

Zowel online als in de echte winkel weten ze waar ze het over hebben.

Leuke site overzichtelijk en keuze genoeg .

Eerste x dat ik hier besteld had . Mooie bh gezien besteld en was vlug geleverd . Was goed verpakt ben dan ook zeer tevreden en zal als ik nog eens wat nodig heb zeker nog eens hier bestellen .

Goed en vlot bezorgd

Goed en voor herhaling vatbaat

Super klantvriendelijk

Ik ben heel erg goed per emailgeadviseerd in de keuze van de juiste freya bh voor mij!

Super snelle levering

Duidelijke online shop, supper snelle levering en netjes verpakt!!

Mooie producten, goed verpakt, snel geleverd

Product kende ik al, goede pasvorm, mooi. Nu in 2 andere kleuren besteld en ontvangen

Snelle en keurige service

Ik had 2 bikini's besteld, erg snel ik huis. Super mooi en netjes verpakt. 1 bikini was niet goed, dus terug gestuurd. Netjes een mailtje dat ik mijn betaling terug krijg. Allemaal erg netjes!

Prima shop

Snelle levering en prachtige lingerie

Verwennerij!

Product is conform aangegeven termijn geleverd en een waar cadeautje door de mooie verpakking. De winkel zelf is overigens heel fijn om rond te kijken en te winkelen, echter het assortiment via de website is vele malen groter. Voor herhaling vatbaar!

Snel geleverd?, mooi verpakt.

Mooie body. Helaas paste hij niet.

Prachtige kwaliteit bh gekocht

Perfecte service, mooi bh en heel snel geleverd. Mooie kwaliteit. Ik kocht voorheen altijd de wat goedkopere bh,s maar dat is voorbij. Ik investeer nu in goed zittende bh en dat zie je.

Snelle levering, netjes en goed verpakt.

Snelle service en mooi, op persoonlijke wijze verpakt

Annadiva heeft een groot aanbod van kwaliteitskleding. Ik heb bij Annadiva een jurk besteld die de volgende dag al werd bezorgd, voorzien van een mooue verpakking. Nette service, deze winkel is het waard om vaker iets te kopen!

Goede site, snelle service, prachtige lingerie

Super duidelijke website, met een mooie collectie. Niet enkel de site ziet er mooi uit maar zelfs de verpakking was als een waar cadeautje toen het arriveerde. Zoals ik altijd zeg; met aandacht gegeven. Dat doen ze bij Annadiva absoluut!

Te lange levertijd en slechte informatie hierover

Tankinstructie besteld, ruim voor vakantie. Na mail van Anna Diva oververtraging kwam hij nog steeds niet. Na telefoontje bleek hij pas tijdens vakantie geleverd te worden. Terug van vakantie was hij er nog niet. Weer gebeld, communicatie fout met magazijn... vervolgens bij terugsturen ook nog vier euro betaald.

Makkelijk bestellen, snelle en correcte levering

Het bestellen ging gemakkelijk; de website was heel overzichtelijk. De bestelling werd snel en correct geleverd.

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB