Alles is geheel naar verwachting verlopen. Ben zeer tevreden.

Supersnelle bezorging

Fijne website met uitgebreide collectie. Snelle bezorging. Via mail word je goed geïnformeerd, over bestelbevestiging, verzending etc. Mooie bikini, goede kwaliteit en pasvorm. Kortom blij mee, ik ga hier vaker bestellen!

Fijne site, duidelijk. Snel geleverd. Leuk verpakt, echt een cadeautje voor jezelf. De BH zit zoals veracht uitstekend, zoals Prima Donna altijd zit. Blij mee!

Ik had per ongeluk de verkeerde maat bikinitop besteld, dus gelijk gebeld en ze hebben het ook gelijk naar de goede maat veranderd. En de volgende dag gelijk in huis. Dus zeker een goede service. De bikini zit echt heel mooi en heel fijn de foldertjes die je bij je pakket krijgt voor extra informatie. Ik zal zeker hier vaker bestellen.

Super fijne en snelle levering

Bestellen ging soepel, pakketje was binnen twee dagen binnen.

Mooie beha's

Mooie beha's, zitten goed, mooi, juiste pasvorm. Snel geleverd en keurig verpakt

Prima snelle levering

Mooie kwaliteit bh besteld. Werd snel en keurig ingepakt geleverd. Hier blijf ik zeker als klant.

Klantvriendelijk en mooie bikinis!

Ik had 3 setjes besteld om te passen, het duurde wat langer dan ik dacht voordat ik ze bezorgd kreeg. Ik heb even gebeld en het werd meteen voor mij opgelost. Hele fijne klantenservice, nette bezorging en super mooie bikinis. Uiteindelijk heb ik 1 setje uitgekozen zodat ik hiermee heerlijk kan genieten van de zon en zee. Top service! Ik ga hier zeker weer bestellen.

Mooie producten, stijlvolle verpakking en snelle levering

Al een aantal keren prachtige en kwalitatief zeer goede bikini's gekocht via Annadiva. Ze zijn heel duidelijk in de communicatie over de juiste maten. Ik heb altijd nog de goede pasvorm ervaren en heb nog nooit iets retour gestuurd. Het is stijlvol en veilig verpakt en de levering is keurig netjes op tijd.

Prachtige collectie, goede service en snelle levering.

Mooie bikini!

Mooie stof en goede pasvorm. Bandjes op 2 manieren te dragen en ook nog zonder bandjes.

Mooie lingerie

Producten worden geleverd in mooie verzorgde verpakking. Het is een plezier om de producten uit te pakken en aan te trekken.

Super pasvorm

Snelle levering e

Super!!!

Snelle levering! Uitstekende pasvorm Zeer tevreden!

Slechte levering slechte communicatie

Bh zal binnen 2 tot 5 werkdagen bezorgd worden,, naar verschillende telefoontjes en 2 weken verder met het bekende kastje naar de muur gestuurd toch de bestelling maar geanuleerd. Voor mijn geen annadiva meer

Top product voor goede prijs

Mooi en goed stofje, superzacht.

artikel was er razendsnel

Omdat ik op vakantie ging had ik haast met mijn bestelling. Die er de volgende dag al was! Prima service.

Top service!

Je moet er even goed omdenken welke maat je besteld, er worden namelijk met de UK maten gewerkt. Maar als je die tabel snapt, zijn het hele goeie bh's en tankini's. Ik bestel al jaren via annadiva!

Mooie lingerie, goede service(leuk zo'n kaartje in de doos) en snelle levering(zeker in deze tijd)

Goeie service

Zeer mooie lingerie en hele goede service. Echter deed de bh wat pijn, aangezien ik wat littekenweefsel heb onder mijn borsten. Hierom heb ik de lingerie terug gestuurd.

Netjes geleverd, prettige service

Duurde wat langer voor het geleverd werd dan gemiddeld, maar zeker het wachten waard! Netjes verpakt. Genoeg keus, zeker voor herhaling vatbaar!

Prima webshop

Veel keuze. Keurige levering. Goed verpakt. Als je iets vraagt krijg je snel antwoord. Het enige kleine minpuntje op het moment is dat de levering een stuk langer duurt dan dat ik de afgelopen jaren gewend was. Maar dat heeft waarschijnlijk iets met deze tijd te maken. Maar misschien een berichtje dat het langer duurt zou vragen voorkomen.

Great customer service and quality products

I'm so pleased to have found Annadiva in Amsterdam, and would fully recommend it to any women looking for great range and quality of lingerie and bikinis, and lovely, friendly customer service. My attendant in the shop was really nice, knew how to do the fitting well, and spoke excellent English. Then I ordered online with no problem, and the delivery came very quickly. Thanks Annadiva!

Groot assortiment, snelle levering

Ga vaker hoer bestellen!

Goederen zijn goed maar duurt te lang

Had meerdere bh's besteld maar er was waren we 2 niet op voorraad dit word niet gemeld op de site. Na 2 weken maar eens gebeld de medewerker zou het door sturen naar een andere afdeling. Duurde weer 5 dagen maar weer eens gebeld deze dame was heel erg behulpzaam. Uiteindelijk 2 geannuleerd en de rest opgestuurd

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB