Vandaag besteld morgen in huis! Geen enkel probleem goede levering! Dikke 10 voor mij

Product en levering zoals gewend van Annadiva. Niets op aan te merken.

Als ik morgen weer wat nodig heb, maak ik zeker gebruik van de levering van Annadiva.

Duidelijke website en goed verpakt

Een bh online kopen is altijd lastig. Door de foto’s en de informatie heb ik een juiste keuze kunnen maken. Netjes verpakt met duidelijke informatie bijgesloten.

Prima product maar waardeloze levering

Levertijd op site 3 tot 5 werkdagen. Na 6 werkdagen gebeld. Ja, hoor we kunnen vanaf nu leveren in 3 tot 5 werkdagen. Erg druk. Weer 6 dagen later: we zijn nog niet aan uw bestelling toegekomen. Op mijn antwoord, als het hier morgen niet bezorgd wordt, ga ik annuleren, kwam onmiddellijke actie. Daags erop kreeg ik het netjes verpakt thuis!

Geweldig!

Snelle levering, artikel mooi verpakt, geeft een gevoel van luxe.

Goede service en uitstekende jwaliteit

de B.H van prima donna zit orima en geeft goede steun. Ze zijn van zeer goede kwaliteit. En erg mooi om te zien.

Annadiva geeft goeie info wanneer er vertraging zal zijn. Daar was ik heel blij mee zo was ik geïnformeerd dat mijn bestelling later ging geleverd worden. Zo heb ik mijn bestelling later zeker goed ontvangen.

Goed!

Snelle levering, uitstekend verpakt. Product is ook heel goed! Blij mee!

Goede duidelijke webshop, snelle levering

Hele duidelijke webshop, waar je goed kunt zoeken en filteren. Snelle levering, en erg leuk verpakt.

Uitstekende service!

Website is heel prettig, afhandeling en verzorging van de verzending is uitstekend. Kortom ik ben enorm tevreden.

Heel blij met jullie

Voor mijn dochter is het moeilijk vanwege haar maat om een goede bh te vinden maar jullie sportbh zit voor haar erg goed. En het pakketje ziet er heel feestelijk en gezellig uit zonder plastic!

Zeer tevreden klant door goede snelle service

Snel geholpen en snel opgestuurd.

Hele goede service

Bij bestelling bleek slipje niet in voorraad, heb netjes een mail gekregen dat de bestelling nu langer zou duren. De datum dat de bestelling geleverd zou worden was 16/7 maar tot mijn grote verassing kreeg ik mijn bestelling 1 week eerder dan was vermeld. Was hier heel erg blij mee.

Fijne persoonlijke winkel

Mooie collectie met duidelijke foto's en omschrijvingen. Je kan er ook terecht voor goed advies, een aanrader ! Superblij en tevreden met mijn aangeschafte bikini, leuk dat er een persoonlijk briefje bij de bestelling zat die mooi was ingepakt. Echt een cadeautje voor mezelf.

Uitgebreid assortiment, snelle levering, klantvriendelijk, betrouwbaar

Tevreden!

Snel verzonden, breed assortiment

Ik waa op zoek naar een specifieke bh, die jullie op voorraad hadden. Na bestelling had ik het zeer snel in huis. Netjes verpakt

Meer als een week moeten wachten

Na een week mailcontact eindelijk ontvangen, dat was een teleurstelling. Verders het product 100% oké zoals ik gewend ben prima Donna, ook heel netjes verpakt het voelt echt als een kado krijgen.

Mooie producten lange levering

Ik had meerdere producten besteld. Ik werd direct netjes geïnformeerd dat er één product niet aanwezig was en dat 23 juni alles geleverd zou worden. Begin juli ben ik gaan bellen want ik had nog steeds niets binnen. Toen bleek dat het product waar het in eerste instantie om ging aanwezig was maar een ander product er niet beschikbaar was. De dame was het met mij eens en alles wat er was werd opgestuurd. Echter ik moet nog een product en daarover vindt geen communicatie en plaats.

Fijne shop om te bestellen!

Voor de tweede keer bij Annadiva besteld. Bestelling wordt netjes afgehandeld en netjes geleverd. Levertijd was dit keer wel wat langer, maar d.m.v. een e-mail werd ik hiervan op de hoogte gesteld.

Ik bestel best veel.ik beveel Annadiva aan iedereen aan. Service top.geen lange wacht tijd. Ik beoordeel deze site . Een dikke 10.

fantastisch

Daar de lingerie zak in Breda waar ik altijd kwam ging sluiten (palais de lingerie ) kreeg ik uw adres waar ik kon bestellen hier ben ik heel blij mee daar ik aan dit merk gewend ben. de bestellingen worden correct afgeleverd waarvoor mijn dank met vriendelijke groet

Top advies en snelle levering

Alleen maar positieve ervaringen met de winkel in Nijmegen en met online bestellingen. Zeer goed advies en altijd een perfect zittende BH .

Betrouwbare webwinkel

Ik koop al jaren bij Anna-diva ivm lastige cupmaat ...altijd weer iets nieuws en modieus...het is niet de volgende dag in huis maar wel snel genoeg , prima service ook aan de telefoon

Lange levertijd, maar goede klantenservice

Ik heb 10 dagen op mijn bestelling moeten wachten, maar nadat ik contact heb gezocht met de klantenservice werd mijn bestelling direct verstuurd.

Fantastische service

Na een bikini bovenstukje wat niet voldeed alles in werking gezet om nog voor mijn vakantie te zorgen dat alles in orde kwam. ontzettend dankbaar!

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB