Mooi en goede pasvorm

Klantenservice goed, levering slecht

Ik heb 1 product besteld in 2 kleuren waarvan ik de bestelling van 1 kleur uiteindelijk heb geannuleerd omdat het veel langer duurde dan aangegeven stond op de website. Op de website stond 2-5 werkdagen in werkelijkheid was het ruim 2 weken voor ik 1 kleur heb ontvangen en voor de andere kleur zou 't nog langer duren, dit was wel een teleurstelling. De reactie van de klantenservice via de mail was vlot en ik kon uiteindelijk een deel van mijn bestelling annuleren en had daarna ook vrij snel mijn geld terug. Wat ik wel vreemd vond was dat in de 1e reactie op mijn mail de ene kleur niet op voorraad was en toen ik na 2 weken weer informeerde naar mijn bestelling was de andere kleur niet op voorraad. Samenvattend vond ik de klachten afhandeling netjes maar de levering van de producten (waar 't uiteindelijk om gaat) kan beter en ik had het beter gevonden als ik bij voorbaat had geweten wat de werkelijke levertijd was.

prima, zeer snelle levering

Website ziet er mooi uit en zoeken gaat prima. Bestellen ook snel en makkelijk

Een ontzettend net en goed bedrijf, met goede service en kwaliteit!

Ik heb meerdere maten bikini's besteld, omdat ik niet zeker wist welke mij zou passen en staan wegens mijn grotere cupmaat. Ik heb twee prachtige bikini's gehouden en kon de overige setjes op een simpele en praktische wijze thuis op laten halen. Het geld kreeg ik binnen een paar dagen teruggestort. Ik ben enorm tevreden en kom zeker nog eens terug op deze site!

Super customer service!

Online bikinis besteld maar net biet de juiste maat. Via de telefoon super geholpen om de juiste maat te vinden. Geduldig en goede uitleg! Helemaal top!

Goede informatie over status van de levering. Kwaliteit O.K. 1 artikel teruggestuurd, omdat het niet lekker zat. Zeer snel geld terug ontvangen. TOP

Goede producten, goede levering

bestellen betalen en ontvangen en klaar

meerdere keren wat besteld. geen problemen. snel geleverd

helemaal top

super goed geregeld allemaal

Snelle service. Persoonlijk bericht is leuk

Uitstekend en snel geleverd

Heel fijn dat de bikini uitstekend past.

Super goed geholpen

Iets besteld, maar had vertraging wegens drukte. Samen met medewerkster gezocht naar iets wat gelijk geleverd kon worden. Netjes geholpen. Gelijk geleverd. Ivm mijn vakantie. Heel blij mee.

Leuke en goed betaalbare nachtkleding

Leuke en goed betaalbare nachtkleding. Snelle bezorging in een mooie doos.

Ik ben al jaren klant bij Annadiva, en tot nu toe nooit problemen gehad met bestelleningen.

Zeer positief

Prachtige bh en bijpassende slipjes besteld en op de afgesproken tijd ontvangen. De lingerie voldoet helemaal aan mijn verwachting. De verpakking zag er keurig uit. Kortom, ik ben zeer tevreden.

Goede service!

Bestelling was snel binnen! Ik moest 1 bikini retourneren en dit ging ook heel makkelijk.

Persoonlijke en professionele service

Ik had een online bestelling geplaatst en deze in de winkel in Amsterdam opgehaald. De bestelling was en snel en de dames in de winkel waren aardig, kundig en professioneel. Zeker een aanrader!

Snelle en persoonlijke levering met goede service

Snel, correct, persoonlijk! Vriendelijk aan de telefoon Goede omruilservice En in de winkel goed advies gehad (was in den bosch)

Goede en snelle service

Ook als het artikel retour moet, snelle en goede service

GOED EN SNEL GELEVERD!

MAAR IK HEB WEL EEN KANTEKENING HELAAS WAS HET BESTELDE GEEN GOEDE MAAT, DUS MOEST DEZE WORDEN TERUG GEZONDEN. KOMEN WE BIJ DE WINKEL WAAR WE HET OPGEHAALD HADDEN OM HET TE RETOURNEREN, bLIJKT DAT WE DAAR 7,25 EURO AAN VERZENDKOSTEN MOETEN BETALEN. TERWIJL WIJ VAN MENING WAREN DAT HET RETOURNEREN GRATIS WAS!!!! HOE GAAT U DAT OPLOSSEN????

Groot aanbod

Mooi aanbod en uiteindelijk iets gevonden voor mijn vriendin. Punt van aandacht is wel dat de mails (status van order) in de spam terecht kwam waardoor ik niet meteen zag wanneer ik het product kon verwachten. Voor de rest, prima ervaring!

Topservice

Snel geleverd, mooi verpakt, goede producten, Goede service bij retourneren.

Mooie site,snelle service ,persoonlijk ingepakt.

Overzichtelijke site,mooie merken,snel in huis en prachtig verpakt met een persoonlijke touch.Echt een cadeautje om uit te pakken.

Uitstekend !!

Prima site, snel geleverd en prettig om achteraf te betalen, dus prima service !!!

Geen communicatie, waardeloos

De producten zijn in prima staat ontvangen. Het heeft enorm lang geduurd voordat de producten geleverd werden. Ik heb hierover gebeld, toen werd mij gezegd dat ze hoopte dat het snel binnen kwam, maar deden hierover geen uitspraak. Het heeft toen nog een week geduurd. Op de factuur staat 2-5 dagen, daar kun je al aangeven dat het langer duurt ! Als je dan twee en halve week moet wachten. Ik vind dat je klanten op zijn minst kunt laten weten dat het langer duurt. Ik ga hier niet meer bestellen !!!

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB