Toppie

Snelle, nette bezorging. Mooie verpakking ook

Heel klantvriendelijk, direct geholpen.

Mijn bestelling, badpak, had ik te groot besteld. In de winkel werd deze direct ingenomen en kreeg ik andere badpakken, om te passen. En ik slaagde meteen. Goed geholpen en opgelost.

Prima.

Snelle service. Heeft mijn extreme maat en Freya is sowieso mijn merk.

Nou heel goed. Prachtig verpakt voor een heel mooi artikel

Mooie lingerie, duidelijke omschrijving, snelle levering

Eindelijk een webshop waar ze mooie lingerie En badkleding in alle maten verkopen. Duidelijke omschrijving bij de BH’s, mooie en eerlijke foto’s. Het handgeschreven kaartje bij je bestelling maakt het helemaal af.

Kwaliteit en super klant vriendelijke service

Annadiva heeft prachtige trendy kwaliteitsproducten die snel geleverd worden. Door een fout bij PostNL leek een product ‘kwijt’ te zijn in de post, maar Annadiva dacht mee en heeft mij gerustgesteld dat het opgelost zou worden als het product niet snel boven water kwam.

Goede kwaliteit & snelle levering!

Veel merken en dus veel keuze. Goed geholpen en erg blij met mijn aankoop!

Mooie website, veel keuze in lingerie en badmode. Goede kwaliteit Had een prachtige bikini besteld, snelle levering in een mooie verpakking. Jullie hebben er een vaste klant bij.

Zeer verzorgt

Keurig netjes en verzorgde bestelling gekregen! Meestal ga ik naar de winkel maar nu ook eens besteld via de webshop. Aangezien altijd zelfde merk draag is dat ook eigenlijk een goede oplossing in deze tijden. Ga ik zeker vaker doen! Het is een feestje om zo’n vrolijk doosje met mooie lingerie thuis bezorgd te krijgen!

Een écht winkel-gevoel!

Voor 't eerst heb ik een paar weken geleden, online ondergoed besteld. Omdat dit om een merk ging waar ik vertrouwd mee was, durfde ik de gok te wagen.. Wel langer dan normaal op de bezorging moeten wachten, maar toen ik hierover een mail verstuurde, was het item erg snel binnen. Na het mailtje van Annadiva of ik tevreden was met mijn aankoop, even leuk contact gehad, waardoor het nog persoonlijker werd. Door omstandigheden ben ik heel erg lang niet in staat geweest een winkel binnen te stappen, na het uitpakken van hun zeer verrassend verpakte pakketje was ik helemáál enthousiast! Alles bij elkaar: Ik had het het gevoel alsof ik blij lachend, met m'n aankoop in 'n tasje de winkel verliet..

hele fijne winkel

altijd een ruim aanbod, mooi assortiment en een snelle service

Tegenvallen

De Bh die ik besteld heb is prima Precies wat ik wilde. Maar ik heb er twee weken op moeten wachten. Dit kan gebeuren maar dan is het prettig dat dit wordt doorgegeven

Prettige en snelle service - groot en mooi aanbod!

Een van de weinige winkels met een assortiment mooie lingerie en badkleding van Freya. Als je zoals mij weinig omvang en grote cup hebt is dit het enige merk dat goed zit!

Snelle levering, netjes verpakt.

Mijn bestelde artikel had ik met een paar dagen, netjes verpakt. Doordat het toch niet helemaal goed zat retour gestuurd en na 2 dagen al bericht dat ze het retour ontvangen hadden.

ruime keuze en snelle levering

Op zoek naar een geschikte bikini kwam ik bij Annadiva terecht. Ze hebben veel keuze en ik vond de bikini die ik graag wilde. Had meerdere maten besteld en kon eenvoudig retourneren wat me niet past.

Maanden gewacht, slechte communicatie en suboptimaal product.

Bestelling was niet uitgevoerd, ook na mijn telefoontje niet. Moest nabesteld worden en duurde in totaal ruim twee maanden. In de tussentijd geen communicatie. Het product heeft een beugel die boven het BH gedeelte uitkomt en pijnlijk in de huid drukt. Ook op mijn klacht/vraag hierover heb na een week alleen nog een reactie ontvangen dat ze het druk hebben.

Zeer goede service

Mijn ervaring is dat ze snel levering geven En kaartjes erbij doen en lieve tekst erbij doen.

Snel en verzorgd!

Snel en goed verzorgd!! Mooi ingepakt!

Ik ben zeer tevreden met mijn bestelling

Voor het eerst een bestelling gedaan bij AnnaDiva. De goede, correcte en klantvriendelijke behandeling en het zorgvuldig afgewerkte mooie product maken, dat ik zeker mijn volgende bestelling weer bij AnnaDiva zal doen. Mag ik er aan toe voegen, dat het uitpakken al een pure vreugde is om vervolgens een blij gevoel te krijgen van de schoonheid van het product zelf. Alle respect in deze tijd van haast en onzorgvuldigheid. Met vriendelijke groet Rita Dieckmann

Super goed

Snelle verzending, mooie lingerie, goede communicatie, vlotte afhandeling van retourzending Alles top geregeld

super

super mooi badpak en snelle levering

Mooie bikini, top service

Goede website, makkelijk te bestellen en betalen en leuke bikini. Jammer alleen dat je de retourkosten zelf moet betalen, gelukkig wel een gereduceerd tarief. Pluspuntje, niet belangrijk, wel heel leuk, ze versturen in een hele leuke vrolijke doos!!!! Echt een feestje als het binnenkomt!

Top service en hele snelle levering

ik was op zoek naar een leuke en vooral aparte bikini bij Annadiva precies gevonden en de pasvorm perfect over een weekje lekker naar Frankrijk kan niet wachten om in mijn bikini te schining

Uistekend en snelle levering

op de website wordt exact omschreven hoe een cup van een beha valt, bijvoorbeeld of de cup klein valt, etc. Goede artikel omschrijving en zeer snelle levering. Nu ik mijn maat goed weet en de perfecte Beha gevonden heb blijf ik deze bestellen bij Annadiva.

Producten worden netjes geleverd

8 Australielaan