Zeer snelle levering

Ik had een wasmiddel voor mijn lingerie besteld en ik had het met 2 dagen in huis. Het is een heerlijk spul om mee te wassen,

Fijn om weer een goed passend product te hebben!

Product is snel geleverd, kwaliteit en maat is prima. Achteraf betalen vind ik ook erg prettig!

Telefonisch contact prima geholpen

Ivm met de corona snap ik dat het wat langer duurt dan normaal, maar het telefonisch contact was prima , dus ik dacht gelijk bestellen, maar toen moest ik er wel heel lang op wachten op mijn bestelling dat is dan heel jammer.

Trage afhandeling

Doordat de bestelling maar niet kwam ben ik gaan mailen, kreeg uiteindelijk de bestelling met verkeerd artikel, gebeld gemaild etc, duurde allemaal erg lang voordat alles in orde was. Wel werd ik vriendelijk te woord gestaan. De artikelen die goed waren bevallen ook goed en alles is keurig verpakt.

Ontzettend schattig allemaal.

Super fijne spullen en echt ontzettend schattig ingepakt. Het leukste verzenddoosje dat ik ooit heb gezien!

Vlot, goede maatvoering en altijd een weer kadootje om te ontvangen

Vanwege verschil in maat tussen boven- en onderkant durf ik meestal geen kleding online te kopen (cup/bovenkanten meestal te krap) maar de maatvoering op de site is duidelijk en betrouwbaar. Heb een tankini gekocht en hij zit als gegoten! En het wordt mooi ingepakt en is het daardoor altijd weer een kadootje ;-)

Goed!

Kwaliteit klantvriendelijk en snel

Tijdig en mooi verpakt geleverd. Ik zou zeker nog eens bestellen, ook vanwege de zeer ruime keuze.

een uitkomst nu je niet kunt winkelen

Prima pasvorm.

Goede service ook bij retour. Top.

Ik ben blij met de snelle levering. Ook na retour was het nieuwe snel binnen. Ik ben zeer tevreden.

Prachtige BH ontvangen in een zeer nette verpakking. Blij mee

Zeer bereidwillig, maar gaat veel mis

Bestelling geplaatst, geen duidelijk info terug ontvangen, 3x gebeld om zaken helder te krijgen, uiteindelijk te laat en op verkeerd afleveradres geleverd. Maar medewerkers van Annadiva zijn zeer correct en behulpzaam geweest, ik ga wederom weer een bestelling plaatsen

Goede bereikbaarheid

Al een aantal jaren klant en het bevalt prima.

Snel en mooi

Binnen een dag geleverd in een superleuk doosje met Flamingo's. Erg tevreden

Super goed Service ik ben jaren bij hun en ben ik altijd tevreden, me bestelling komt altijd op tijd . Ik vind allen jammer krijg ik nooit cadeaubon

Een beha die mooi is en prettig zit

Eindelijk een beha gevonden die mooi is, goed past en prettig zit.

Snelle levering. Goede communicatie. Top kwaliteit

Het badpak dat ik besteld heb voldoet helemaal aan mijn verwachting!

Keurig verzorgd, persoonlijk en goede kwaliteit.

Mijn eerste bestelling geplaatst maar even moeten wachten tot deze compleet was. Uiteindelijk zeer blij met de complete bestelling. Voor herhaling vatbaar!

Alsof ik en cadeau thuis bezorgd kreeg

De Bh was prachtig verpakt. Het zag er zeer verzorgd uit en het is een mooie Bh die precies past.

Goede aflevering en zorgvuldig verpakt, ik ben blij met mijn aankoop

Ik ben blij met mijn aankoop

grote collectie, ook voor grote maten!

Omdat ik weet wat mijn goede BH maat is, en welk merk ik goed pas, was het bestellen bij Annadiva echt een eitje. een mooie brede collectie, scherp geprijsd en ik had mijn nieuwe BH heel snel in huis. Dank jullie voor de fijne service!

Geweldig!

Deze keer ontving ik geen bevestiging van mijn bestelling. Ik heb derhalve telefonisch contact opgenomen en werd keurig te woord gestaan. Er was inderdaad iets mis gegaan, maar er werd tot op de bodem uitgezocht wat er fout was gegaan. Een paar dagen later kreeg ik mijn bestelling (keurig verpakt) thuis bezorgd. Erg blij mee!

Het was erg goede service en werd erg snel geleverd.

Grote keus in goede merken en snelle service.

Veel keuze, goede zoekmogelijkheden, duidelijke foto's, snelle service en goede (mooie) verpakking. Alles wat je van een goede webwinkel verwacht.

Goede service, overzichtelijke webshop

Goede service. Was nodig omdat artikel niet binnen 2-5 dagen is verstuurd wat wel bij bestelling werd aangegeven. Duidelijkheid en uitleg na een mail. Wel het advies indien iets vertraagt, zelf een mail te sturen en niet te wachten tot de klant dat doet. Nette communicatie overigens.

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB