Het is korrekt geleverd,alleen bij ruiling ,moet ik 7,25 betalen om te verzenden. Dit vind ik wel heel kwalijk.

Top kwaliteit

Duidelijke site, mooie collectie en uitstekend verzorgde pakketjes.

Toppie

Mooie fleurige verpakking. Mooie set BH's

Duidelijk, snel geleverd en super kwaliteit!

Ik ga hier zeker vaker bestellen. Alles tot in de pintjes verzorgd incl bedankt kaartje!

Netjes in een vrolijk doosje was mijn lingerie verpakt. Keurig met een briefje erbij van Martijn.

Een 'gesmeerd' bedrijf....

Alles wordt snel afgehandeld....SUPER

Compliment!

Bestellen ging erg makkelijk, alle maten waren voorradig, kon snel vinden wat ik nodig had. Volgens afspraak geleverd en keurig verpakt, leek wel een cadeautje. Ben zeer tevreden.

Mooie BH’s, super snel ontvangen. Word verstuurd in een super gezellig doosje waardoor het net een kadootje is.

Snelle levering mooie verpakking en exstra verzoekschrift van het product super

Dik tevre over het product Service top Voor grootte cup idiale site om te bestellen

Geweldige service!

Goede advisering wat betreft de juiste maat!

BH gekocht via de webshop van Annadiva. Na een aantal dagen een mooi pakketje ontvangen. Goede service

Prima levering!

Prima levering, 1 item retour, volgende dag geld al terug.

Teleurstellend

Retourzending niet correct verwerkt en na meerdere mails naar de klantenservice helaas na ruim een week nog geen reactie. Nu staat er een bikinitop van 69,95 op mijn rekening die ik retour heb gestuurd. Eerdere ervaringen in de winkel in Nijmegen zijn top net als de kwaliteit van de artikelen.

Prachtige collectie

Nooit eerder online lingerie besteld. Kocht het altijd in Salon de Lingerie in A'dam. Prettige dames met verstand van zaken. Door corona is winkelen in Amsterdam een stuk lastiger geworden i.v.m. de afstand. Vandaar de eerste online bestelling. 2 bh's van hetzelfde merk en in dezelfde maat besteld. Eén zit perfect, de ander te groot qua omvang en retour gestuurd. Levering en verpakking verder helemaal top!

Mooie lingerie voor een redelijke prijs

Mooie BH en slips. Kwaliteit is zoals verwacht.

Mooie producten, goede kwaliteit en snel

Ik vind het super om hier te bestellen. De producten zijn mooi, genoeg keus en is vaak de dag erna al in huis. Wordt goed op de hoogte gehouden van de status en als iets niet past is terugsturen ook geen probleem. Annadiva is mijn nieuwe vaste winkel voor lingerie!

Slecht slecht slecht!!

Overname Salon de Lingerie in Amsterdam. Klantenservice webshop zegt niets te maken te hebben met de ‘normale’ winkels en de winkel Amsterdam zegt niets te maken te hebben met de webshop HOE DAN! Belde Adam dat ik graag de Tahlia BH wilde hebben in huid stond niet op de webshop. Kon besteld worden. Na 2,5 week gebeld was bij Empreinte Frankrijk niet op voorraad (kan natuurlijk) duurde nog 2 weken (raar dat je zelf moet bellen) Inmiddels stond de desbetreffende bh wel in mijn maat in zwart op de webshop dus zei mijn man bestel die zwarte nu maar anders moet je misschien weer zolang wachten. Overigens BH kost € 117 ! Toen ik Adam belde of ik de zwarte bij de webshop moest bestellen of (zag dat hun winkel voorraad in mijn maat 2 was) deze bij hun kon laten ‘meelopen’ maar ze hadden geen tijd waren bezig. Nou niet dan! Besteld op webshop ! De huidskleurige bh was toch binnen of ik een tikkie kon sturen! heb bedrag over gemaakt bericht daarvan verstuurd geen reactie. ( beloofd als ik overmaakte werden de 2 bh’s verstuurd) Maandag kreeg ik een mail dat mijn bestelling vd webshop verstuurd zou worden. Gebeld naar de klantenservice of mijn huidskleurige bh ook mee kwam. Hadden niks mee te maken met de bestellingen in de winkel konden niets over zeggen HOE DAN! Adam gebeld bh lag in de winkel onder de toonbank was weg meegenomen naar de webshop en zou worden verstuurd. ‘S middags gebeld of het nog gelukt was; nou nee webshop had het te druk de bh was weer terug in Adam op de vraag of de bh vandaag nog verstuurd werd was het antwoord als we tijd hebben HOE DAN! Na 2 dagen kwam de bh per post als brievenbuspost zonder bericht aan! Ben blij met mijn bh’s zijn super de ‘service’ oordeel zelf de dame in Adam had op mijn vraag of de bh te bestellen was NEE ook simpel nee kunnen zeggen! En misschien wel handig om het personeel te instrueren dat ze voor hetzelfde bedrijf werken namelijk ANNADIVA

Uitstekend!

Duidelijke website, overzichtelijke collectie, snelle levering, mooi en met zorg verpakt! Kortom uitstekend!

Prachtige bikini.

Mijn eerste bestelling bij Annadiva en het zot meteen als gegoten.

Kadootje met de post!

Bh is fantastisch, goede vorm en kleur. Maar de manier van verzenden was helemaal geweldig. Gave verpakking en bh in een mooi papiertje gedaan. Erg leuk om te zien dat het met liefde is ingepakt!!!

prima verzorgd, heb wel wat langer moeten wachten omdast 1 bikini niet direct leverbaar was

goed verzorgde bestelling. Bikini's zijn mooi. Nog iets duidelijker aangeven hoe de bikini valt helpt wel bij het kiezen van de juiste maat

What you see is what you get!

Mijn oog viel op een prachtig gekleurde bikini. Ik dacht ik waag het erop en bestel er alleen 1 maat van. Het werd alleen al sierlijk en verzorgd verpakt. Leuk om zo te ontvangen. Maat paste precies. Niets anders als op het plaatje. Wat ze omschrijven is ook juist. Dus ook de maten. Ik ben blij met de schitterende bikini. Niks passen in kleine hokjes met 1001 spiegels en lampen. Gewoon meteen perfect passend. Ook het achteraf betalen liep soepel en voldoende tijd om het te betalen. Ik ben echt heel enthousiast over ze. Alles klopte gewoon. Super!! Bedankt voor deze goede service!

Ik heb 2x besteld allebei de bh zaten goed en de bh zijn allebei netjes verpakt voor vesturen met een kaartje wie je bestelling heeft ingepakt en een was voorschrift en de bestellingen waren super snel binnen in hele leuke doosjes ik bestel zeker nog weer bij Annadiva

Voldoet aan de verwachting

De bestelling verliep probleemloos. Ik werd op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling en het product voldoet volledig aan de verwachting.

Veel keuze in badmode, supersnelle levering

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB