Super mooie bikini, lang op gewacht

Pasvorm en maat zijn super en erg blij met de bikini. Heb er 1,5 week op moeten wachten en dat was met dat mooie weer erg jammeren teleurstellend omdat erbij stond 2-5 werkdagen

vriendelijke klntenservices

helpen goed om probleem op te lossen bellen ook terug erg vriendelijk geholpen

Prima site, vlotte bezorging, mooi gepakt, goeie kwaliteit.

Snelle levering, een cadeautje zó leuk verpakt!

Mijn bestelling werd snel geleverd, de pasvorm was perfect. Erg leuk en mooi verpakt, mét ook nog in de verpakking een persoonlijke noot. Voelde als een ècht cadeautje! Ik ga hier zéker vaker iets bestellen voor mezelf én mijn dochter en beveel de site dan ook aan bij vriendinnen.

Mooi afgeleverd

De producten waren mooi verpakt en 1 ding moest helaas retour omdat ik het geen fijne stof vond. Ging heel makkelijk.

Snelle levering en uiterst netjes verzorgt.

Goede behandeling van mijn bestelling, snel en ook nog eens aan huis bezorgd

Fijne snelle levering. Altijd mooi ingepakt. Gewoon fijn om het pakje uit te pakken.

super

was een feestje om zo n mooi pakketje te ontvangen

Vlugge en correcte service !

Goed en netjes

Mijn tankini was netjes optijd geleverd en super leuk verpakt. En was ook nog eens goed van maat en model. Top

Alles naar wens, prima slip en goede verpakking.

Goed duidelijk en mooi verpakt

Snelle bezorging, mooi ingepakt, goede kwaliteit van het product

Perfecte service

Ik had bij Annadiva per ongeluk een verkeerde maat bikinitop besteld en moest dus eigenlijk een nieuwe via de website bestellen echter bleek deze duurder, gebeld met Annadiva en deze werd kosteloos omgeruild voor de juiste maat.

Uitstekend!

Snelle levering ondanks drukte bij de post. Snel reactie toen ik iets retour stuurde. Gezellige verpakking

Mooie badpakken van goede kwaliteit

Retourneren gaat ook makkelijk, mooie persoonlijke verpakking.

Wauw!

Mijn eerste online bh aankoop ever.. (Had hem wel al gepast) Keurig laten weten waar het pakketje bleef. Bij binnenkomst bleek het erg zorgvuldig ingepakt. En was het echt een kadotje voor mezelf! Erg blij mee!!!

Mooie badkleding, snelle levering maar terugbellen bij een vraag of probleem...ben nog aan het wacht

Ik heb een super mooie bikini besteld. Was er mooi optijd. Een paar dagen later zag ik dat de bikini afgeprijsd was. Dus de klantenservice gebeld. Mijn verhaal gedaan en ik zou doorgeschakeld worden met de desbetreffende persoon. Na 7 a 8 minuten gewacht te hebben werd de verbinding verbroken. Ik heb terug gebeld en wederom verteld waarom ik belde en dat na 7 min. De verbinding werd verbroken. Geen excuus van hun kant maat die persoon was druk of er was iets verkeerd gegaan. Prima kan natuurlijk. De persoon aan de lijn was niet bevoegd om de korting te crediteren en of ze iets voor me konden betekenen. Het scheelde toch een paar tientjes. Ik zou terug gebeld worden.......die dag of die dag erna. Ik wacht nog steeds........ Ze hebben goede kwaliteit en mooie badkleding daarom zou ik dit bedrijf willen aan bevelen. Maar qua service heb ik mijn twijfels

Hele fijne winkel

Als meerdere malen heb ik lingerie en badkleding besteld. Gaat altijd goed. Goede kwaliteit en service. Laatst duurde de bezorging wat langer (wat van tevoren gemeld was) maar toen ik er toch een mail over stuurde kreeg ik meteen antwoord. Gewoon netjes.

Altijd goede ervaring met Annadiva. Veel keuze, duidelijke maatvoering en ook goed advies (winkel en bellen mogelijk).

duidelijk , overzichtelijk site en zeer nette en vlotte bezorging

Jee kan heel duidelijk alles op de site vinden. Ook de verwijzing naar de verschillende maatvoeringen is heel goed aan gegeven zodat het geen probleem is om de goede maat te bestellen. De verpakking van je pakket is ook met uiterste zorgvuldigheid gedaan. Prima gedaan\

Prima collectie, geleverd binnen de tijd en kekke verpakking

Weinig op te merken. Spullen werden zoals afgesproken geleverd. Prima kwaliteit zo op het oog, lange termijn gebruik moet nog blijken. Geen overdreven grote verpakking, dus geen waste of space. Schattig doosje eigenlijk dat ik helaas moest gebruiken om iets terug te sturen (twee maten van hetzelfde besteld). ‘k Zal hier nog wel een keer shoppen, vermoed ik zo.

Echt super!

Snelle levering, super leuk ingepakt. Ik had ook een snelle reactie bij het retour zenden, dus heb ook snel een maatje groter bestelt!

super service!

Mijn bikini was te groot. Snelle service met terugbetaling !

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB