Snelle levering, mooie producten

Een week na het plaatsen van mijn bestelling werd mijn pakje bezorgd. Twee mooie, goed passende bh's. Ben erg blij, zowel met de snelle bezorging als de mooie producten.

Levering

Levering duurde lang na ong 2 weken te bellen was het de volgende dag in huis.

Mooie lingerie, vooral voor de wat grote maten is er veel keuze die kwalitatief goed is. Omdat je in de winkel goed geholpen en geïnformeerd wordt durf ik ook via de webwinkel te bestellen en dan krijg je het ook nog in een te leuke verpakking thuis gestuurd. TOP!

Super goed

Altijd. Netjes verpakt Goede kwaliteit ook voor de grote maten

Goede service en perfekte lingerie

Keurig en snel geleverd

Mijn bestelling werd heel snel geleverd in een mooi pakket. Ik kom nog wel eens terug bij Annadiva.

Mijn bikini zit geweldig

Mooie kwaliteit, mooie pasvorm (cup E, hoog broekje) ik ben zeer tevreden over mijn bikini. Levertijd is wel wat langer.

Prima service!

Bestellingen worden met veel zorg ingepakt, zeer tevreden over Annadiva

Mooie prettig dragende lingerie.

Prettige luxueuze lingeriesetje.

Zeer goede ervaring. Snelle levering. Geen problemen met retourneren. Goede prijs kwaliteitsverhouding. Advies uitstekend. Goede hulp bij vragen. Met een woord uitstekend

Top service, de bikini tops die ik met broekjes had besteld waren uitverkocht. Kreeg netjes een mail dat de tops niet geleverd konden worden en ik nog wel de broekjes wilde ontvangen. Klinkt vanzelfsprekend maar uit ervaring blijkt dit niet overal te zijn. Heel blij mee!!

De bestelling was helemaal top, de bh zag er mooi uit en paste goed!

Ik heb al vaker wat besteld bij annadiva en ben gewoon heel tevreden.

Collectie erg uitgebreid

Veel keus Snelle levering En afterpay erg fijn

Super fijne service en snel in huis!

De medewerkers staan klaar voor je en het is een leuk bedrijf waar service voorop staat. Wat ik leuk vind is de verpakking wanneer je iets besteld. Echt super grappig! Ik heb hier vaak besteld en zal dit zeker blijven doen.

Origineel, netjes en snel!

Overtreffen verwachting door zeer leuk verpakkingsmateriaal. Snelle levering dus prima!

Snelle levering en goede service

2 dagen na bestellen al in huis. Veel op voorraad.

Mooie producten, levering soms wat vertraagd

Helaas tref ik de producten die 2-5 werkdagen levertijd hebben en de laatste twee bestellingen heb ik langer dan die tijd moeten wachten. Graag zou ik dan tussentijds op de hoogte gehouden worden, nu moet ik zelf bellen hoe het ervoor staat, bij de bedragen waar we het over hebben is het fijn om te weten of alles goed gaat. Verpakking is fantastisch, echt een cadeautje! Producten puur kwaliteit!

Ik vond het TOP

De bestelling was er sneller dan ik dacht. Keurig verzorgd in een kleurrijke verpakking. Het leek wel een kadootje. Ik werd er helemaal blij van en de inhoud was ook nog eens perfect!

Geweldig!

Ik voelde me jarig toen mijn pakketje binnenkwam, het was zorgvuldig en met liefde verpakt, net een cadeau!

Ondanks mijn grote cupmaat kon ik uit voldoende setjes kiezen. Heb een leuke bikini gescoord!!

Grote maten beschikbaar en snelle levering

Nadat de Hunkemöller mij niet kon helpen met een goede maat bh en ik hier ook niet netjes ben behandeld ben ik bij Annadiva terecht gekomen. Groot aanbod van mijn bh-maat en ik kon veel moois uitkiezen. Een verademing! De levering was erg snel in een geweldig leuk doosje en met een leuke persoonlijke note erbij. De volgende keer kom ik graag weer online shoppen bij Annadiva! Bedankt!

Snelle afhandeling!

Snel,netjes en verrassend

Ik had mijn bestelling gedaan en ontbond het een paar dagen later, maar werd ondertussen steeds op de hoogte gehouden van het verloop. Erg netjes verpakt. Was er blij mee.

Prettig, netjes, persoonlijke hand, klantvriendelijk

Levertijd altijd goed, producten goed, heel prettig om bij te bestellen, maar ook retour is goed geregeld.

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB